Вили "Сънсет" / Sunset Villas

Нови вили в чудесен мини-курорт до Слънчев Бряг

Общо 25 имота: 12 продадени, 0 резервирани, 13 свободни. Цени и наличности...

По поръчка Срок на строителство: 9 месеца Този имот е част от комплекс
Sunset Kosharitsa
Характеристики на имота

Тип на имота: Къщи, Вили
Обща площ: 106.10 м2 (чиста площ: 106.1 м2 плюс общи части: 0.00 м2)
Спални: 2
Етаж: 2
Състояние: прочетете текста
Отопление: Електрически печки / Камина / Климатици / Локално парно / Парно на дървесен чипс / Парно на пелети / Печка на дърва / Подово отопление
Климатизация: Климатизация / Климатици инверторни / Климатици стандартни
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Тип строителство: ЕПК, Стоманобетонна конструкция, Тухла, Ново строителство
Реф. номер: Sunset Villas - 20285

Местоположение на имота/комплекса

Област Бургас / Близо до к.к. Слънчев бряг / с. Кошарица

Абсолютно точно местоположение на имота

Архитектура

АРХИТЕКТУРА, ИЗЛОЖЕНИЕ И КОМПОЗИЦИЯ НА КОМПЛЕКСА "ВИЛИ СЪНСЕТ"
"Вили Сънсет" е ансамбъл от общо 18 на брой къщи, които са разположени на съседния на "Сънсет Кошарица" парцел от 11 дка, който граничи с асфалтови пътища от двете си страни. Всяка къща е разположена в собствен уникален парцел от около 500 кв. м. с богато озеленяване и неповторими гледки.

Дизайнът и архитектурата на всяка къща са различни и уникалени по своята същност. Разработени са три варианта къщи, единият от които се предлага с веранда или без веранда. Всички къщи са със свой собствен облик, в модерен и съвременен средиземноморски стил, но в същото време са светли, с големи прозорци, готови да пропуснат във въртешността си дори най-лекия повей на вятъра и първите лъчи на слънцето, а терасите дават възможност човек да прекрачи през прага им, и да се наслади на уникалните гледки, да почувства свободата на простора, да вдъхне аромата на градината и да усети с цялата си кожа чистотата на заобикалящата го природа.
Басейните към къщите, предложените места за детски кътчета, за барбекю се изпълняват по ваше желание (срещу допълнително заплащане), в съответствие с особеностите на прилежащия терен, свободното дворно пространство около къщата и организацията на неговата функционалност.

Теренът, върху който са изградени вилите е разделен на осемнадесет индивидуални парцела. Лекият южен наклон допринася за разкриването на морски изглед от всяка къща, а горският масив във високата част на хълма служи като естествена защита на комплекса. Паркирането е изнесено в специални паркоместа, по периферията на комплекса, като достъпът до всяка една къща е решен с пешеходни алеи. Преминаването на автомобили по пешеходните алеи не е разрешено. Това гарантира спокойна и сигурна среда на обитаване, създадена с особено внимание за безопасността на децата и домашните ви любимци.

Вилите са разположени в северозападната част на парцелите като по този начин остава достатъчно място за богато озеленен двор на югоизток, отворен към морето и благоприятното ослънчаване. Разпределенията също са съобразени с това. Всички помещения се радват едновременно на обширна гледка в далечина и уюта на собствено дворно място в непосредствена близост. Всички къщи са проектирани на два етажа, което не позволява взаимното им засенчване и допълва хармоничния изглед на цялостната композиция. Растителността е разположена така, че визуално да отдели имотите един от друг и да осигури необходимата интимност за най-пълноценен комфорт. Оградите са ниски, с ажурни дървени части, осигуряващи достатъчна затвореност, но без подтискащите сенки на високите дувари.

Важен факт в цялостната планировка на обекта е взаимозаменяемостта както на къщите, така и на прилежащото пространство към всяка една от тях, включително и оформянето на зелените части. Възможен е индивидуален подход към всяко едно място, вариативност на материалите, различно формообразуване на дворните пространства и басейните, отговарящи на личните нужди и предпочитания на всеки един клиент. По този начин се получава уникално съчетание на комплексна среда на обитаване - свързана, обединена и защитена, в съчетание с първостепенното преимущество да притежаваш собствен имот с индивидуален привкус.

Всеки купувач може да избере една от петте вида къщи, както и парцела, на който да бъде изградена тя. Възможни са и всякакви преработки по архитектурата и вида на къщите, според желанията на клиента. Всяка преработка на оригиналните проекти се заплаща допълнително. Възможни са и всякакви допълнителни екстри и специално оборудване, срещу допълнително заплащане.

Съществува и опция след като клиентът вече е избрал своя парцел да се премести на друг парцел или да обедини парцела си със съседен парцел (ако това е възможно). За повече информация, моля обърнете се към вашия брокер.

ВИЛА "НОВА" – РЗП 106.1 м2 – модерна интерпретация на средиземноморски тип къща със скатен покрив и романтичен изглед.
Вила "Нова" е една интерпретация на средиземноморския дух по българското Черноморие. Тук ударението пада на видимите греди от тъмно дърво на стрехата, тесните закръглени отвори на втория етаж и черните метални парапети, подбрани специално за проекта. Отново два нюанса на бежовото допълват формообразуването на екстериора, а леките бели детайли завършват идеята и засилват акцента в горната част на вилата.

Разпределението е същото като на Вила "Рокка" - дневна с трапезария и кухненски бокс на първия етаж и две спални със самостоятелни тераси на втория - всички ориентирани на юг и изток. Северната страна е заета от обслужващи и комуникационни помещения, проектирани удобно и компактно. Трапезарията и дневната излизат на веранда, покрита с ажурна пергола, реплика към тъмното дърво по стрехата, завършваща идеята на вилата. От там е осигурена пряка връзка с живописния вътрешен двор и бъбрековидния басейн. Овалните форми на вертикалната планировка допринасят за романтичния изглед на цялостната композиция.

Вила "Нова" е подходяща за парцел с вход отляво, изцяло отделен от вътрешния двор. Резултатът е хармонична и релаксираща среда, създадена с внимание към комфорта и детайлите, изявена и подчинена стилово, предоставяща достъпен лукс за всички сетива.

ВИЛА "РОККА" – РЗП 111.9 м2 – модерна архитектура и изчистен дизайн. Вилата притежава две спални.
Вила "Рокка" е представител на модерната архитектура с ортогонални форми, плосък покрив и изчистени детайли. Екстериорът залага на визията на естествените материали - каменна облицовка, светла дървена обшивка и бяла мазилка. Те ще бъдат изпълнени с качествени мазилки с подходящи цветове и текстура, които да създават визията на естествените материали - гаранция за висок стил и качество. Акцентът пада върху белия обем на втория етаж, който силно се откроява на ярките цветове на лятото и останалите материали.

Дървените жалузи на някои от отворите допълват цялостния изглед и осигуряват преграда срещу палещите лъчи на слънцето. Детайлите по сградата и вертикалната планировка - кашпи, стълби, парапети, лампи и перголи се допълват и осигуряват неразделност на вътрешно и външно пространство, тяхното преливане едно в друго и въздействие в едно хармонично цяло.

На първия етаж са разположени дневна с трапезария и кухненски бокс, а на втория - две спални със самостоятелни тераси - всички ориентирани на юг и изток. Обслужващите и комуникационните помещения заемат северната част на вилата, решени са максимално компактно и удобно. Трапезарията и дневната излизат на покрита с пергола веранда, осигуряваща необходимата сянка на основните помещения и директен достъп до вътрешността на двора.

Басейнът по проект към този тип къща е с издължена правоъгълна форма и подчертава съвременната визия на сградата.
Тази къща е подходяща за парцел с вход от ляво, изцяло отделен от вътрешния двор.

ВИЛА "ВАНИЛА" - РЗП 128 м2, 144.3 м2 или 216.30 м2 – уютна къща в средиземноморски стил, със скатен покрив. Притежава три спални. Предлага се в три варианта – без веранда - РЗП 128 м2, с веранда - РЗП 144.3 м2 и с веранда и сутерен - РЗП 216.30 м2.

Вила "Ванила" е проектирана в лек средиземноморски стил със скатни покриви, метални ажурни парапети и бели стрехи, гипсови корнизи, рамки и детайли. Спокойните овални форми, които се появяват на някои от отворите и двата нюанса на бежовото, подбрани за фасадите създават усещане за стил и уют в духа на южноевропейските курорти. Кашпите по терасите напомнят за естетиката на ренесанса, където детайлът е неразделна част от цялото. Дворното пространство е решено семпло и елегантно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт.

Дневна с трапезария и кухненски бокс, и една от спалните заемат югоизточната част на първия етаж, а на втория са разположени още две спални с индивидуални тераси и същото изложение. Обслужващо-комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Всички помещения на първия етаж имат излаз към вътрешността на двора и басейна.
Водната площ на басейна е с правоъгълна форма и оставя достатъчно място за шезлонги, детски кът и озеленяване.

Този проект е подходящ за парцел с вход отдясно, разкриващ поглед към целия двор. Предложени са два варианта за Вила "Ванила" - с покрита веранда на колонада с арки или без нея. Това още веднъж подчертава основното мото на комплекса - вариативност и индивидуален подход към всеки един от проектите.
Покритата веранда и колонадата към нея се заплащат допълнително към базовата цена на къщата.

ВИЛА ”ТОСКАНА” - РЗП 149.2 м2
Вила ”Тоскана” е проектирана в лек средиземноморски стил със скатни покриви, метални ажурни парапети и бели стрехи, гипсови корнизи, пиластри, рамки и детайли. Мекият бежов цвят на фасадите носи усещане за хармония и уют присъщи на южноевропейската курортна атмосфера. Първият етаж е подчертан с елегантно хоризонтално членение на мазилката, на две от фасадите продължаващо до втория етаж. Кашпите по терасите напомнят за естетиката на ренесанса, където детайлът е неразделна част от цялото. Дворното пространство е решено семпло и елегантно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт. Високата класа е подчертана и с по-широките помещения за обитаване.

Дневна с трапезария и кухненски бокс и една спалня заемат югоизточната част на първия етаж, а на втория са разположени още две спални с индивидуални тераси и същото изложение. Обслужващо - комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Помещения на първия етаж имат директен излаз към вътрешността на двора и басейна. Дворното пространство е заето от класически правоъгълен басейн с достатъчно място за шезлонги, детски кът и озеленяване. Този проект е подходящ за парцел с вход от дясно, разкриващ поглед към целия двор.

ВИЛА ”АВГУСТИНА” – РЗП 347.6 м2
Вила ”Августина” е проектирана в изискан средиземноморски стил със скатни покриви, богато орнаментирани метални ажурни парапети, бели стрехи, гипсови корнизи, рамки и детайли. Спокойни овални форми и дървени капаци, които се появяват на някои от отворите и двата меки нюанса на бежовото, подбрани за фасадите носят нежният полъх на юга. Дворното пространство е решено елегантно и стилно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт.

Къщата е проектирана за хора ценители на лукса, който е неизменно свързан и с простора в помещенията. Поради това всички светли височини са увеличени, както и площите на стаите. Дневна с трапезария и кухня, една спалня със самостоятелна баня и винарна, проектирана за любителите на виното, заемат югоизточната част на първия етаж с излаз към градината и басейна. СПА център с джакузи, сауна и баня заемат северозападната част на етажа. За удобство на живущите е проектиран вътрешен гараж с директен вход към къщата. На втория етаж са разположени още три спални с индивидуален излаз на терасата и югоизточно изложение към вътрешния двор. Две от тях са със самостоятелна баня. Обслужващо - комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Басейнът е правоъгълен с леки овали от двете страни допълващи хармонията и усещането за романтиката на Средиземноморието. Около него има място за шезлонги, детски кът и озеленяване. Висока класа и внимание към детайла е архитектурният почерк на къщата.

Вила ”Августина” е най-подходяща за изграждане в парцел с влизане ”от горе”, но може да бъде изградена и в другите парцели.

Изпратете запитване за този имот

Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!
БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

Цени от-до

€ 99 310 - € 325 354

Площи на жилищата: 106.10 м2 - 347.60 м2

Пълен списък с цени и наличности

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ До 3 години с 12% год. оскъпяване Първа вноска 40% от цената

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 5% План на плащане с отстъпка 5% Първа вноска 90% от цената

Ексклузивни права

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: Sunset Villas - 20285
Отговорен брокер за имота

Стилиян Георгиев

Стилиян Георгиев
Офис Слънчев бряг

Изпратете запитване

Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Оглед на имота по Skype Не губете време за оглед! Поръчайте оглед на имота с видео по Skype. Свържете се с брокера и поръчайте оглед по Skype!
Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Допълнителни услуги
Застраховки
Застраховка на имота от
ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ
Съдействие за
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ
Последни Новини
Агенцията по вписванията отчете двуцифрен ръст на сделките с имоти в големите градове

24/Април/2018
http://profit.bg

Силно първо тримесечие за имотния пазар у нас - това сочат данните на имотния регистър към Агенцията по вписванията.

Общият брой на сделките за периода от 1 януари до 31 март достига 41 333 броя спрямо 37 061 за година по-рано.

Въпреки отчетения ръст от 11.53 на сто обаче, покупко-продажбите на имоти са по-малко като брой спрямо първите три месеца на 2016 г., когато ... прочети повече

Последни регионални новини
Пловдив първенец по започнато строителство на нови сгради

04/Май/2018
http://novini.dir.bg

Строителство на най-голям брой нови сгради през първото тримесечие на годината е започнало в областите: Пловдив - 140 жилищни и 66 други сгради; София (столица) - 123 жилищни, 7 административни и 19 други сгради; Бургас - 91 жилищни, 3 административни и 29 други сгради; Варна - 83 жилищни и 28 други сгради.

Местните администрации са издали разрешителни за строеж на 1 162 жилищни сг... прочети повече

Знаете ли, че?
Как биткойнът и блокчейн технологията могат да променят сектора на имотите?

20/Февруари/2018
investor.bg

Биткойнът все повече навлиза и в сектора на имотите, но какво може да означава това за бранша? Този въпрос разглежда консултантската компания Knight Frank в нов доклад, публикуван на сайта ѝ.

Създадена с намерението да опрости онлайн плащанията и да премахне посредниците в проце... прочети повече