Вили "Сънсет" / Sunset Villas

Нови вили в чудесен мини-курорт до Слънчев Бряг

Общо 25 имота: 12 продадени, 0 резервирани, 13 свободни. Цени и наличности...

По поръчка Срок на строителство: 9 месеца Този имот е част от комплекс
Sunset Kosharitsa
Характеристики на имота

Тип на имота: Къщи, Вили
Обща площ: 106.10 м2 (чиста площ: 106.1 м2 плюс общи части: 0.00 м2)
Спални: 2
Етаж: 2
Състояние: прочетете текста
Отопление: Камина / Локално парно / Подово отопление / Климатици / Парно на пелети / Парно на дървесен чипс / Печка на дърва / Електрически печки
Климатизация: Климатици инверторни / Климатизация / Климатици стандартни
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Тип строителство: Стоманобетонна конструкция, Тухла, ЕПК, Ново строителство
Реф. номер: Sunset Villas - 20285

Архитектура

АРХИТЕКТУРА, ИЗЛОЖЕНИЕ И КОМПОЗИЦИЯ НА КОМПЛЕКСА "ВИЛИ СЪНСЕТ"
"Вили Сънсет" е ансамбъл от общо 18 на брой къщи, които са разположени на съседния на "Сънсет Кошарица" парцел от 11 дка, който граничи с асфалтови пътища от двете си страни. Всяка къща е разположена в собствен уникален парцел от около 500 кв. м. с богато озеленяване и неповторими гледки.

Дизайнът и архитектурата на всяка къща са различни и уникалени по своята същност. Разработени са три варианта къщи, единият от които се предлага с веранда или без веранда. Всички къщи са със свой собствен облик, в модерен и съвременен средиземноморски стил, но в същото време са светли, с големи прозорци, готови да пропуснат във въртешността си дори най-лекия повей на вятъра и първите лъчи на слънцето, а терасите дават възможност човек да прекрачи през прага им, и да се наслади на уникалните гледки, да почувства свободата на простора, да вдъхне аромата на градината и да усети с цялата си кожа чистотата на заобикалящата го природа.
Басейните към къщите, предложените места за детски кътчета, за барбекю се изпълняват по ваше желание (срещу допълнително заплащане), в съответствие с особеностите на прилежащия терен, свободното дворно пространство около къщата и организацията на неговата функционалност.

Теренът, върху който са изградени вилите е разделен на осемнадесет индивидуални парцела. Лекият южен наклон допринася за разкриването на морски изглед от всяка къща, а горският масив във високата част на хълма служи като естествена защита на комплекса. Паркирането е изнесено в специални паркоместа, по периферията на комплекса, като достъпът до всяка една къща е решен с пешеходни алеи. Преминаването на автомобили по пешеходните алеи не е разрешено. Това гарантира спокойна и сигурна среда на обитаване, създадена с особено внимание за безопасността на децата и домашните ви любимци.

Вилите са разположени в северозападната част на парцелите като по този начин остава достатъчно място за богато озеленен двор на югоизток, отворен към морето и благоприятното ослънчаване. Разпределенията също са съобразени с това. Всички помещения се радват едновременно на обширна гледка в далечина и уюта на собствено дворно място в непосредствена близост. Всички къщи са проектирани на два етажа, което не позволява взаимното им засенчване и допълва хармоничния изглед на цялостната композиция. Растителността е разположена така, че визуално да отдели имотите един от друг и да осигури необходимата интимност за най-пълноценен комфорт. Оградите са ниски, с ажурни дървени части, осигуряващи достатъчна затвореност, но без подтискащите сенки на високите дувари.

Важен факт в цялостната планировка на обекта е взаимозаменяемостта както на къщите, така и на прилежащото пространство към всяка една от тях, включително и оформянето на зелените части. Възможен е индивидуален подход към всяко едно място, вариативност на материалите, различно формообразуване на дворните пространства и басейните, отговарящи на личните нужди и предпочитания на всеки един клиент. По този начин се получава уникално съчетание на комплексна среда на обитаване - свързана, обединена и защитена, в съчетание с първостепенното преимущество да притежаваш собствен имот с индивидуален привкус.

Всеки купувач може да избере една от петте вида къщи, както и парцела, на който да бъде изградена тя. Възможни са и всякакви преработки по архитектурата и вида на къщите, според желанията на клиента. Всяка преработка на оригиналните проекти се заплаща допълнително. Възможни са и всякакви допълнителни екстри и специално оборудване, срещу допълнително заплащане.

Съществува и опция след като клиентът вече е избрал своя парцел да се премести на друг парцел или да обедини парцела си със съседен парцел (ако това е възможно). За повече информация, моля обърнете се към вашия брокер.

ВИЛА "НОВА" – РЗП 106.1 м2 – модерна интерпретация на средиземноморски тип къща със скатен покрив и романтичен изглед.
Вила "Нова" е една интерпретация на средиземноморския дух по българското Черноморие. Тук ударението пада на видимите греди от тъмно дърво на стрехата, тесните закръглени отвори на втория етаж и черните метални парапети, подбрани специално за проекта. Отново два нюанса на бежовото допълват формообразуването на екстериора, а леките бели детайли завършват идеята и засилват акцента в горната част на вилата.

Разпределението е същото като на Вила "Рокка" - дневна с трапезария и кухненски бокс на първия етаж и две спални със самостоятелни тераси на втория - всички ориентирани на юг и изток. Северната страна е заета от обслужващи и комуникационни помещения, проектирани удобно и компактно. Трапезарията и дневната излизат на веранда, покрита с ажурна пергола, реплика към тъмното дърво по стрехата, завършваща идеята на вилата. От там е осигурена пряка връзка с живописния вътрешен двор и бъбрековидния басейн. Овалните форми на вертикалната планировка допринасят за романтичния изглед на цялостната композиция.

Вила "Нова" е подходяща за парцел с вход отляво, изцяло отделен от вътрешния двор. Резултатът е хармонична и релаксираща среда, създадена с внимание към комфорта и детайлите, изявена и подчинена стилово, предоставяща достъпен лукс за всички сетива.

ВИЛА "РОККА" – РЗП 111.9 м2 – модерна архитектура и изчистен дизайн. Вилата притежава две спални.
Вила "Рокка" е представител на модерната архитектура с ортогонални форми, плосък покрив и изчистени детайли. Екстериорът залага на визията на естествените материали - каменна облицовка, светла дървена обшивка и бяла мазилка. Те ще бъдат изпълнени с качествени мазилки с подходящи цветове и текстура, които да създават визията на естествените материали - гаранция за висок стил и качество. Акцентът пада върху белия обем на втория етаж, който силно се откроява на ярките цветове на лятото и останалите материали.

Дървените жалузи на някои от отворите допълват цялостния изглед и осигуряват преграда срещу палещите лъчи на слънцето. Детайлите по сградата и вертикалната планировка - кашпи, стълби, парапети, лампи и перголи се допълват и осигуряват неразделност на вътрешно и външно пространство, тяхното преливане едно в друго и въздействие в едно хармонично цяло.

На първия етаж са разположени дневна с трапезария и кухненски бокс, а на втория - две спални със самостоятелни тераси - всички ориентирани на юг и изток. Обслужващите и комуникационните помещения заемат северната част на вилата, решени са максимално компактно и удобно. Трапезарията и дневната излизат на покрита с пергола веранда, осигуряваща необходимата сянка на основните помещения и директен достъп до вътрешността на двора.

Басейнът по проект към този тип къща е с издължена правоъгълна форма и подчертава съвременната визия на сградата.
Тази къща е подходяща за парцел с вход от ляво, изцяло отделен от вътрешния двор.

ВИЛА "ВАНИЛА" - РЗП 128 м2, 144.3 м2 или 216.30 м2 – уютна къща в средиземноморски стил, със скатен покрив. Притежава три спални. Предлага се в три варианта – без веранда - РЗП 128 м2, с веранда - РЗП 144.3 м2 и с веранда и сутерен - РЗП 216.30 м2.

Вила "Ванила" е проектирана в лек средиземноморски стил със скатни покриви, метални ажурни парапети и бели стрехи, гипсови корнизи, рамки и детайли. Спокойните овални форми, които се появяват на някои от отворите и двата нюанса на бежовото, подбрани за фасадите създават усещане за стил и уют в духа на южноевропейските курорти. Кашпите по терасите напомнят за естетиката на ренесанса, където детайлът е неразделна част от цялото. Дворното пространство е решено семпло и елегантно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт.

Дневна с трапезария и кухненски бокс, и една от спалните заемат югоизточната част на първия етаж, а на втория са разположени още две спални с индивидуални тераси и същото изложение. Обслужващо-комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Всички помещения на първия етаж имат излаз към вътрешността на двора и басейна.
Водната площ на басейна е с правоъгълна форма и оставя достатъчно място за шезлонги, детски кът и озеленяване.

Този проект е подходящ за парцел с вход отдясно, разкриващ поглед към целия двор. Предложени са два варианта за Вила "Ванила" - с покрита веранда на колонада с арки или без нея. Това още веднъж подчертава основното мото на комплекса - вариативност и индивидуален подход към всеки един от проектите.
Покритата веранда и колонадата към нея се заплащат допълнително към базовата цена на къщата.

ВИЛА ”ТОСКАНА” - РЗП 149.2 м2
Вила ”Тоскана” е проектирана в лек средиземноморски стил със скатни покриви, метални ажурни парапети и бели стрехи, гипсови корнизи, пиластри, рамки и детайли. Мекият бежов цвят на фасадите носи усещане за хармония и уют присъщи на южноевропейската курортна атмосфера. Първият етаж е подчертан с елегантно хоризонтално членение на мазилката, на две от фасадите продължаващо до втория етаж. Кашпите по терасите напомнят за естетиката на ренесанса, където детайлът е неразделна част от цялото. Дворното пространство е решено семпло и елегантно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт. Високата класа е подчертана и с по-широките помещения за обитаване.

Дневна с трапезария и кухненски бокс и една спалня заемат югоизточната част на първия етаж, а на втория са разположени още две спални с индивидуални тераси и същото изложение. Обслужващо - комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Помещения на първия етаж имат директен излаз към вътрешността на двора и басейна. Дворното пространство е заето от класически правоъгълен басейн с достатъчно място за шезлонги, детски кът и озеленяване. Този проект е подходящ за парцел с вход от дясно, разкриващ поглед към целия двор.

ВИЛА ”АВГУСТИНА” – РЗП 347.6 м2
Вила ”Августина” е проектирана в изискан средиземноморски стил със скатни покриви, богато орнаментирани метални ажурни парапети, бели стрехи, гипсови корнизи, рамки и детайли. Спокойни овални форми и дървени капаци, които се появяват на някои от отворите и двата меки нюанса на бежовото, подбрани за фасадите носят нежният полъх на юга. Дворното пространство е решено елегантно и стилно в съзвучие с характера на вилата и нуждата от уединение и комфорт.

Къщата е проектирана за хора ценители на лукса, който е неизменно свързан и с простора в помещенията. Поради това всички светли височини са увеличени, както и площите на стаите. Дневна с трапезария и кухня, една спалня със самостоятелна баня и винарна, проектирана за любителите на виното, заемат югоизточната част на първия етаж с излаз към градината и басейна. СПА център с джакузи, сауна и баня заемат северозападната част на етажа. За удобство на живущите е проектиран вътрешен гараж с директен вход към къщата. На втория етаж са разположени още три спални с индивидуален излаз на терасата и югоизточно изложение към вътрешния двор. Две от тях са със самостоятелна баня. Обслужващо - комуникационният възел е на северозапад, компактен и достатъчен за задоволяване на нуждите на къщата. Басейнът е правоъгълен с леки овали от двете страни допълващи хармонията и усещането за романтиката на Средиземноморието. Около него има място за шезлонги, детски кът и озеленяване. Висока класа и внимание към детайла е архитектурният почерк на къщата.

Вила ”Августина” е най-подходяща за изграждане в парцел с влизане ”от горе”, но може да бъде изградена и в другите парцели.

За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!
БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

Цени от-до

€ 99 310 - € 325 354

Площи на жилищата: 106.10 м2 - 347.60 м2

Пълен списък с цени и наличности

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ До 3 години с 12% год. оскъпяване Първа вноска 40% от цената

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 5% План на плащане с отстъпка 5% Първа вноска 90% от цената

Ексклузивни права

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: Sunset Villas - 20285
Отговорен брокер за имота

Христо Вълчев

Христо Вълчев
Офис Luximmo Бургас - партньорски офис
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Оглед на имота по Skype Не губете време за оглед! Поръчайте оглед на имота с видео по Skype. Свържете се с брокера и поръчайте оглед по Skype!
Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Допълнителни услуги
Последни Новини
Каква беше 2018 за жилищния пазар в София?

05/Декември/2018
economy.bg

Успешна, интересна и динамична за имотния пазар в София, но с много по-плавни ръстове на всички показатели, както и с множество микроцикли през различните месеци.

Така описват изминаващата 2018 от агенцията за имоти „Бългериан Пропертис”. "Като цяло, можем да я определим като стабилизираща година за жилищния пазар в столицата“, коментира изпълнителният директор на компанията Полина ... прочети повече

Последни регионални новини
Кои бяха най-предпочитаните полети това лято?

04/Октомври/2018
http://www.peika.bg

Фаворит, с най-много продадени билети за периода, разбира се, са вътрешните полети в страната. Това е напълно нормално, тъй като освен за почивка, полетите са удобни и често ползвани за бизнес пътувания. Фактът, че не само една, а две авиокомпании оперираха дестинацията София-Варна, доведе до по-голяма конкуренция, оказваща положително влияние на цените.

Говорейки за пътувания в чуж... прочети повече

Знаете ли, че?
Заемът - все по-предпочитан пред наема

25/Октомври/2018
http://profit.bg

Вечният въпрос – заем или наем? Или иначе казано – да живеем под наем или да изтеглим заем, с който да си купим жилище?

Погледнато от днешна гледна точка, заемът изглежда доста по-изгоден, но дали ситуацията ще продължи да е подобна и догодина, пък и след това?

Увеличав... прочети повече