Вили "Сънсет" / Sunset Villas

Нови вили в чудесен мини-курорт до Слънчев Бряг

Общо 25 имота: 12 продадени, 0 резервирани, 13 свободни. Цени и наличности...

По поръчка Срок на строителство: 9 месеца Този имот е част от комплекс
Sunset Kosharitsa
Характеристики на имота

Тип на имота: Къщи, Вили
Обща площ: 106.10 м2 (чиста площ: 106.1 м2 плюс общи части: 0.00 м2)
Спални: 2
Етаж: 2
Състояние: прочетете текста
Отопление: Камина / Локално парно / Подово отопление / Климатици / Парно на пелети / Парно на дървесен чипс / Печка на дърва / Електрически печки
Климатизация: Климатици инверторни / Климатизация / Климатици стандартни
Обзавеждане: Обзаведен/необзаведен
Тип строителство: Стоманобетонна конструкция, Тухла, ЕПК, Ново строителство
Реф. номер: Sunset Villas - 20285

Техническа спецификация

"Вили Сънсет" са построени с най-висококачествени и модерни строителни материали и техники, основно от реномирани български производители, предлагайки енергийно ефективни домове, които са лесни и евтини за поддръжка.
Всяка къща в комплекса се предлага с обособено паркомясто в периферията, което е включено в продажната цена.

Детайли на изпълнение на къщите и прилежащото към тях дворно пространство:
• мазилка - минерална на силиконова основа, оцветена според проекта видим на 3D визуализациите показани в тази оферта
• керемиди – битумни, 1-во качество, върху дъсчена обшивка. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, могат да се положат керамични керемиди "Брамак" или тип "Марсилски"
• хидроизолация на основите – по протежение на цялата къща
• топлоизолация – качествена, от доказан производител
• олуци – пластмасови, в цвета на фасадите или кореспондиращи с цветовете на елементите по фасадите
• останалите елементи по фасадите ще се изпълнят според архитектурния проект, като там, където са покзани облицовки от естествени материали, те ще се изпълнят с минерална мазилка на силиконова основа в съответния цвят. Според желанието на купувача, облицовките могат да бъдат изпълнени и от естествени материали (дърво или камък) срещу допълнително заплащане, според определената тарифа за съответния материал. Дървените жалузи, показани на визуализациите на Вила "Рокка" също се изпълняват по желание на купувача и срещу допълнително заплащане.
• дворна ограда метална - със стъпкови фундаменти и метални колони през 2.4 м и хоризонтални метални елементи. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане оградата може да бъде изградена върху солидна бетонна основа и видима плътна част над терена 40 см и хоризонтални дървени елементи. В този случай плътната част на оградата ще е завършена с минерална мазилка на силиконова основа. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, основата на оградата може да бъде облицована с естествен камък.
• озеленени пространства около къщите – в озеленяването са включени обработка на терена, тревна настилка, храсти и 5 бр. фиданки. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, може да се изготви допълнително нов проект за озеленяване, включващ повече и различни растиения.
• осветление на парцела – осветлението на парцела е от осветителни тела, които ще бъдат монтирани по главните алеи между дворните пространства. По желание на купувача и срещу допълнително заплащане, ще бъде изготвен проект и ще бъде монтирано градинско осветление за съответното дворно пространство.
• паркомясто – изградено от паркинг елементи на тревна фуга. Паркоместата са изнесени в периферията на комплекса, за да се осигури спокойствие на обитателите. По желание на купувача и допълнително заплащане, над паркомястото може да бъде изградена ажурна конструкция от метални профили и поликарбонатни плоскости, която да го засенчи.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ НА ИНТЕРИОРА НА КЪЩИТЕ
В строителството и довършителните работи на къщите ще бъдат използвани с предимство материали от реномирани български производители, с доказано качество и красив дизайн.
Според вашите нужди и разбирания, къщите се предлагат в няколко степени на завършеност на интериорното пространство, а именно:

1. Степен на завършеност "на шпакловка и замазка". В този вариант къщата се предава с напълно завършена фасада и дворно място. Вътршеността на къщата е с поставена дограма, измазани и шкаловани стени, входна врата, но без настилки и без интериорни врати. Изградена електрическа и ВиК инсталации. Оставени изводи за лампи, ключове и контакти. Оставен изводи за монтаж на чешми и бойлер. Ще има оставени изводи за климатик със сплит система.
При този вариант купувачът на къщата ще има възможност да довърши самостоятелно своя имот, с материали и във вид според личните си желания, дори и на по-късен етап.

2. Степен на завършеност "до ключ". В този вариант къщата е напълно готова за обзавеждане. За вас остава само да подберете мебелите, оборудването и интериорното осветление, които ви харесват, за да стане тя подходяща за обитаване. В цената са включени всички довършителни работи – мазилки, шпакловки, замазки, латекс и настилки както следва: баня - фаянс и теракот, спални – ламиниран паркет, всекидневна с трапезария и кухненски бокс – ламиниран паркет, стълбища и антре – гранитогрес, веранди и балкони – мразоустойчив гранитогрес. Електрическата инсталация се предава с монтирани контакти, ел. ключове и фасунги, без интериорно осветление. Баните се предават с монтирана санитария – мивка, моноблок и душ кабина, с монтирани батерии на мивката и душа, с оставени изводи за монтаж на бойлер с капацитет 120 л, без огледало и аксесоари. Бойлер и аксесоари за баня не са включени в цената. Цветовата гама на банята ще е решена в цветове по желание на клиента. Ще се използват български материали от Видима Идеал, висококачествен фаянс и теракот от реномиран български производител, по избор. Ще има оставени изводи за климатик със сплит система.

Техническа спецификация на довършителните работи в степен на завършване "до ключ":
• Дограма – PVC, с качествен профил Profi Link или съпоставим.
• Входна врата – MDF, 1-во качество, от български производител.
• Звънец на входната врата
• Интериорни врати – 1-во качество, от български производител, шпервани
• Стени, тавани – шпакловани, със замазка, боядисани с български латекс, като цветът и тонирането са по избор на купувача, след като им се предостави каталог на производителя с цветовата гама

Настилки
• Коридори, кухненски бокс, антре, стълбища и стълбищни площадки – български гранитогрес от реномиран производител, 1-во качество, цветът е по избор на купувача от предоставени мостри от инвеститора
• Мокро помещение – фаянс 1-во качество – български
• Тераси – български гранитогрес, 1-во качество, мразоустойчив
• Всекидневна – ламиниран паркет, 1-во качество, от български или чужд производител, с дебелина 8 мм и устойчивост на изтриване, подходяща за жилищни нужди според спецификациите на производителя
• Спални - ламиниран паркет, 1-во качество, от български или чужд производител, с дебелина 6 мм и устойчивост на изтриване подходяща за жилищни нужди според спецификациите на производителя
* Ламинираният паркет във всвкидневната и в спалните се монтира в/у шумоизолиращ слой с дебелина 2 мм. Цветът на паркета се избира от купувача, след като му се предоставят възможните мостри за съответното помещение, от които да направи своя избор. За всяко помещение има избор от 5 бр. мостри ламиниран паркет

Баня/бани – цветовата гама е по избор на купувача
• Настикла – теракот 1-во качество – български
• Стени – фаянс 1-во качество – български
• Оборудване – първокачествено от производителя Ideal Standard - моноблок, мивка с батерия, душ батерия, душ кабина с лайсни на пода, върху които да се закрепи кабината, без поддушово корито или вана (в зависимост от архитектурния проект)
• Врата – 1-во качество българска, с влагоустойчиво покритие от вътрешната страна на банята
• Таван – окачен с монтирани лунички, 1-во качество
• Вентилатор към отдушника – 1-во качество

Тоалетна - цветовата гама е по избор на купувача
• Настикла – теракот 1-во качество – български
• Стени – фаянс 1-во качество – български
• Оборудване – първокачествено от производителя Ideal Standard - моноблок, мивка с батерия
• Таван – окачен, с монтирани лунички, 1-во качество
• Вентилатор към отдушника – 1-во качество
• Контакти и ключове за осветление и вентилация – 1-во качество от български производител

Климатична система на къщата – с оставени изводи за климатик със сплит система. Климатичната система е по избор на купувача и не е включена към стандартната цена на къщата.
Екстериорни осветителни тела по терасите и верандата - 1-во качество от български производител или аналогични от чужд производител

3. Степен на завършеност "до ключ с пълно обзавеждане". В този вариант къщата е завършена напълно във вида от вариант 1 ("до ключ"), като към нея е включено цялостното обзавеждане, с монтаж на черна и бяла техника, климатици, бойлери, аксесоари за бяня и интериорни осветителни тела. За повече подробности, разгледайте пакета за стандартно обзавеждане, който предлагаме.

При степен на завършване "до ключ с пълно обзавеждане", за вас остава просто да дойдете в собствената си вила и да се насладите на вашата почивка, без да е необходимо да носите каквото и да било обзавеждане или оборудване. Този вариант на завършване е препоръчителен, когато искате за отдавате вашата къща под наем на летовници или ваши приятели, тъй като ние ще предвидим всяка малка подробност, така че те да имат на разположение всичко необходимо за една пълноценна почивка.

4. Степен на завършеност "според желанията на купувача". В този вариант ще имате възможност да се спрете на къща от най-икономичния вариант "на шпакловка и замазка", до пакет със специално оборудване, по специален интериорен проект за довършителните работи и обзавеждането. Офертата с ценовата листа за всеки индивидуален проект се изработва в 14 дневен срок от заплащане на депозита.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПОРЪЧАНИ ОТ КУПУВАЧА СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ:
• продажба на парцели с изградена инфраструктура 80 Евро на кв.м.
• моделиране на терена, терасиране в отделни нива, подпорни стени и площадки - цена около 5500 Евро
• пергола с конструкция от метални профили и поликарбонат за засенчавне на паркомястото: цена 1500 Евро
• камина: цени от 1000 до 5000 Евро в зависимост от модела
• барбекю: цени от 1000 до 6000 Евро в зависимост от модела и екстрите
• басейн: цена в зависимост от модела, големината и екстрите
- 3,1х7 метра = 13 500 Евро
- 7х4 метра = 18 800 Евро
- 10х4 метра = 22 000 Евро
*Възможно е да се направи и по-евтин басейн, с по-малко екстри, съобразнио бюджета на клиента. Моля попитайте отговорния брокер по офертата.
• тенти над терасите и верандата, комарници: цени от 1650 до 3800 Евро за зависмост от модела
• естествени каменни и дървени облицовки по фасадите, подпорните стени и оградата на парцела: цени от 2200 до 6500 Евро в зависимост от вида на къщата и желаното количество
• дървени жалузи, както са показани на фасадата на Вила "Рокка": цена около 2200 Евро
• градинско осветление: цени от 1100 до 3200 Евро в зависимост от модела и количеството на осветителните тела
• допълнително озеленяване на парцела, кашпи и клоцове с декоративна растителност по верандата: цена според броя на растенията
• декоративни градински елементи – пейки, перголи, паркови архитектурни елементи – статуи, джуджета, фонтанки и др., градинска мебел – маси със столове, градински люлки, чадъри и др.: цена според броя на градинските елементи
• детска площадка: цени от 2100 до 5300 Евро в зависимост от модела, екстрите и количеството съоръжения
• домофонна уредба, която да свързва входа към парцела, входната врата, всекидневната и спалните: цена от 260 Евро
• телефонна уредба: цена от 230 Евро
• всякакви други екстри по желание на клиента: цени при запитване

Допълнителните екстри се изграждат срещу допълнително заплащане, като формата и големината на съоръженията и елементите по изготвения проект са съобразени със свободната площ в парцела, теренните особености, ослънчаването и т.н. За всеки типов проект за къща, ние ви предлагаме съответното разположение, показано на чертежа със ситуацията. В случай, че искате да се промени разположението на някой от елементите, нашият екип от специалисти е готов да работи заедно с вас, за да се постигне желаната от вас визия. Редизайнът на прилежащите към къщите свободни пространства се извършва срещу допълнително заплащане и само в случай, че е позволено и съобразено с нормативните архитектурни и градоустройствени уредби.

Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!
БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

Цени от-до

€ 99 310 - € 325 354

Площи на жилищата: 106.10 м2 - 347.60 м2

Пълен списък с цени и наличности

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ До 3 години с 12% год. оскъпяване Първа вноска 40% от цената

ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 5% План на плащане с отстъпка 5% Първа вноска 90% от цената

Ексклузивни права

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: Sunset Villas - 20285
  • 0882 817 494
  • 056 828 449
  • Пишете ни във Facebook
  • bulgarianproperties.bg
  • Изпратете имейл
  • Следете цената на този имот
Отговорен брокер за имота

Димитър Вълканов

Димитър Вълканов
Офис Созопол
Брокер на месеца

Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.
Оглед на имота по Skype Не губете време за оглед! Поръчайте оглед на имота с видео по Skype. Свържете се с брокера и поръчайте оглед по Skype!
Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Допълнителни услуги
Последни Новини
Как изглежда имотът, очаровал Ню Йорк Таймс? Вижте в репортаж на Bulgaria ON AIR (видео)

12/Март/2019
Bulgaria ON AIR

Луксозната къща от нашето портфолио от елитни имоти в София, която беше представена наскоро от Ню Йорк Таймс, бе показана в ефира на Bulgaria ON AIR в предаването "България сутрин" с водещи Гергана Венкова и Златимир Йочев.
Оригиналната публикация можете да прочетете тук

Разгледайте информация за този уникален имот тук

Изкуство и дизайн се преплитат в тази лукс... прочети повече

Последни регионални новини
Софийските райони, в които живеят най-богатите

18/Март/2019
fakti.bg

„Богат” център, „заможен” юг и „беден” север. Тези три групи квартали могат да бъдат очертани, когато става дума за това хора с какви доходи живеят в тях. Анализ на „Визия за София” показва столичните квартали, в които живеят хората с най-високи доходи.

Средният месечен доход е 1312 лв., сочат данните на НАП. В три столични района той значително надвишава тази сума, а именно: Средец... прочети повече

Знаете ли, че?
Международният фестивал на маскарадните игри "Сурва" в Перник с рекорден брой участници - 7 400

04/Януари/2019
Bnr.bg

Рекорден брой участници ще се включат в 28-то издание на Международния фестивал на маскарадните игри "Сурва", който ще се проведе от 25 до 27 януари в Перник.

Към момента участие са заявили 121 сурвакарски и кукерски групи, от тях 17 от чужбина. Всяка следваща година интересът към фес... прочети повече