Контакти
0

Недвижими имоти в района на Масларево продава и отдава под наем

Масларево е китно село, разположено в Северна България, област Велико Търново. Селото предлага всички нужни удобства на жителите си като магазини, заведения, аптека, детска градина и др. В близост се намират два микроязовира, които осигуряват добри възможности за риболов.

Близо до селото се намира магистралата Русе–Плевен, което осигурява добри транспортни връзки. Селото има редовен автобусен транспорт до общинския център и близките села.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Масларево е разнообразно като офертите са за парцели земя, вили и къщи. В по-големите градове в района като Велико Търново и др., освен оферти на къщи има и апартаменти за продажба и под наем. Цените на недвижимите имоти тук са изгодни и затова брокерите от нашата агенция за недвижими имоти приемат инвестицията тук като разумна стъпка.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване