Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имотите в София поскъпнали със 100 евро на квaдрат

2016-12-02   |  Труд, 02.12.16, с.5

Имотите в София са поскъпнали със 100 евро на квадратен метър от началото на годината до октомври, заяви Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

По данни на агенцията цените на имотите са се повишили до 900 евро през третото тримесечие, като в началото на 2016-а година са били 800 евро за квадратен метър. При новото строителство средните цени варират около 1000 евро за кв.м, а на вторичния пазар са с около 80 – 100 евро по-ниски.

„Все по-бързо се взимат решенията за покупка на жилище заради недостатъчното качествено предлагане“, отчете Стойкова. По думите й ръстът на сделките за периода е около 10%.

Вижте нашите топ обекти ново строителство в София

Вижте най-новите обяви в София


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване