Предстои форумът "Шумът на парите"! Каним ви на имотния панел на 17.04

2019-04-08

Къде ще се срещнем след 10 години: новите квартали и имотни проекти в големите градове? Бъдещето на моловете и има ли нужда от още офис сгради?

Можем ли да направим градската среда свой дом?

Тези, както и още други интересни теми, ще бъдат обсъдени в панел „Недвижими имоти“ на 10-ото юбилейно издание на икономическото събитие на годината - форумът "Шумът на парите", който ще се проведе на 16 и 17-ти април в Зала 6 на НДК.

Кои ще са участниците на тазгодишното издание?

Ние традиционно подкрепяме и участваме в този форум, превърнал се в емблема на икономическите събития в София.

За поредна година лектор в панел "Имоти" ще бъде изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES - Полина Стойкова MRICS. Заедно с нея участие ще вземат и представители на други компании за недвижими имоти, както и на браншовата организация Национално Сдружение Недвижими имоти.

Панел „Имоти“ ще се проведе във втория ден на мероприятието, с начален час 13 часа на 17 април (сряда).

Първият ден на събитието ще предложи на аудиторията три дискусии по темите Лични финанси, Двигатели на растежа и TechНологии.

Общо над 40 български и чуждестранни лектори се очакват на тазгодишното събитие, които ще дискутират най-актуалните теми у нас и по света пред аудитория от над 1 500 души.

Събитието е напълно безплатно за посетители. Можете да разгледате програмата и да си направите регистрация тук

Вижте нашето представяне на форума през 2018 г.:Вижте нашите имоти ново строителство в София

Вижте нашите оферти в морските курорти

Вижте имотите за продажба в планински курорти

  прочети повече статии

Споделете
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114