Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Пет имота в пет топ дестинации у нас

2015-10-29   |  www.profit.bg, 29.10.2015

Картата на най-предпочитаните туристически дестинации у нас непрекъснато се променя. Например никой не ходеше в малкото селце Белчин, преди край него да израсне Цари Мали град.

Белоградчик пък стана още по-популярен покрай кандидатстването му за новите чудеса на света. Днес скалните образувания продължават да се радват на интереса на туристите.

Старата столица Търново и нейният Царевец присъстват неизменно в класацията на топ дестинациите у нас.

Созопол туристите преоткриха покрай едно необичайно археологическо откритие – скелетът на вампир, който стана популярен в цял свят.

Според водещата BULGARIAN PROPERTIES имотна агенция у нас Пампорово е курортът, който привлича все повече българи. Данните сочат, че в началото на годината планинското градче се е се превърнало в хит сред българските купувачи с впечатляващ ръст в продажбите и изключително атрактивни цени.

Специалистите нямат съмнения, че вече изброените пет дестинации ще останат не само любими за туристите, но и ще се превърнат в основна цел на търсещите имоти за отдих.

Вижте пет красиви имота в и край Самоков, Белоградчик, Велико Търново, Созопол и Пампарово, предлагани от агенция BULGARIAN PROPERTIES:

Селска къща със собствена пречиствателна станция




Двуетажната къща с площ 200 кв. м се намира в самоковското село Клисура. То е разположено в най-ниската и най-красива част на Рила. Построен през 2007 година, имотът има сутерен, където са разположени предверие и гараж. На първи етаж има трапезария с камина и кухненски бокс, две спални, веранда, тераса, баня с вана.




На втори етаж има две спални и една таванска стая, баня с душ кабина. Къщата е обзаведена, отоплението е с парно на ток с дистанционно управление, има и камина в хола.

Имотът разполага със система за видео наблюдение, СОТ и високоскоростен интернет. Към къщата има двор с площ 880 кв. м, басейн, пречиствателна станция за отпадни води и собствен сондаж за вода.

Цената на имота е 119 950 евро.

Реновирана къща в идеалния център на Велико Търново




Това е двуетажен имот от 220 кв. м. На първия му етаж са разположени антре, баня, отделна тоалетна, всекидневна/трапезария с кухненски бокс. Вътрешни стълби водят към втори етаж, където има три спални, коридор, мокро помещение, голяма тераса.

Дворът е с големина 300 кв. м, а зад него има пространство, подходящо за барбекю, градина. Къщата се предлага на цена от 110 000 евро.

Тристаен апартамент в затворен комплекс в Созопол




Този тристаен напълно обзаведен апартамент с морска гледка се намира в комплекс "Парадайс Вю" в Созопол, в непосредствена близост до плаж "Каваците". Жилището е с площ от 88 кв. м, като се състои от две спални, оборудвана кухня с трапезария и всекидневна, две бани с тоалетна и тераса с морска панорама.




Разполага с климатици, кабелна телевизия, интернет и СОТ. В комплекса са изградени три сгради, които разполагат с вътрешен двор с басейн. Имотът се предлага на цена от 56 000 евро.

Двустаен апартамент в Пампорово




Този имот се намира в затворения комплекс Стената в планинския курорт Пампорово.

Общата му площ е 71.56 кв. м, разпределени между дневна с трапезария, кухненски бокс, спалня, антре, баня с тоалетна и тераса. Отоплението се осъществява чрез електрически радиатори, а жилището се продава изцяло обзаведено.




Апарт-хотел "Стената" е завършен през 2008 година и предлага паркинг, ресторант, лоби бар и сейф. Цената на апартамента е 28 500 евро.

Красива къща в близост до Белоградчик




Тази къща се намира на 18 км от Белоградчик. Разположена е в красива, добре поддържана градина. Архитектурата е характерна за района.




  прочети повече статии

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване