Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Полина Стойкова за в-к Капитал: Станахме свидетели на мини-бум

2016-11-24   |  capital.bg

Капитал интервюира експерти от водещи компании за недвижими имоти относно случващото се на пазара и тенденциите за следващата година. На въпросите на икономическия ежедневник отговори Изпълнителния директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова MRICS

1. Каква беше изминалата година, с какво се различаваше от предходната?

През 2016 г. станахме свидетели на един минибум, или по-точно казано - едно бързо разгръщане на позитивните тенденции на пазара на имоти в големите градове, какво- то не сме виждали от годините на предходния възходящ цикъл на пазара. Като че ли пазарът беше под някакъв натиск в годините 2010 - 2015, който не позволяваше на позитивните процеси да се проявят с пълна сила, да се оттласне пазарът от дъното, и макар цените и обемите продажби да започнаха да нарастват още през 2014 г., като че ли винаги оставаше съмнение доколко тези тенденции са устойчиви.

Изминалата година показа, че не само, че са устойчиви, но и че са подценени и че има много голям заряд в пазара, който вече не може да бъде задържан и трябва да се компенсират годините на стагнация.

Каква е прогнозата за 2017 г. и ще продължи ли строителството на нови проекти в София? - Вижте цялото интервю тук


Вижте нашите оферти, подходящи за инвестиция



За строители и инвеститори - вижте как можете да си сътрудничите с нас



  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване