Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Руснаците спасяват ирландците в България

2012-07-12   |  Монитор, 12.07.12

Растящото търсене на ваканционни жилища от руснаци ще помогне на ирландците най-после да се „разтоварят” от нежелани имоти в България, пише ирландският вестник “Индипендънт”.

За тях (руснаци и украинци) Черно море е като Испания за ирландци и британци. За разлика от ирландците обаче руснаците не са толкова наивни да изкупуват. Те търсят нови или почти нови, но изпитани апартаменти на приемливи пазарни цени”, коментира посредник в Дъблин.

„Пазарът на препродажба в момента е активен, отчасти защото продавачите чужденци, повечето британци, предлагат атрактивни цени”, каза за „Монитор” Полина Стойкова, оперативен директор на Bulgarian properties. Според нея руснаците предпочитат имотите на морето. „Най-купувани от тях са маломерни жилища – 30-40 кв. м, добави Стойкова. - Те търсят основно обзаведени апартаменти в работещи комплекси, а отстоянието до брега не ги вълнува много. Готови са на компромиси при по-изгодна оферта. Цените на закупените ваканционни апартаменти в морските или ски курортите ни рядко надвишават 30 000 евро”, уточни тя.

Разгледайте всички наши оферти в ваканционни селища
  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване