Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Sofia Land Residence: Имот мечта близо до Борисовата градина и с гледка към Витоша

2018-02-28   |  profit.bg

Мечтаете ли да живеете в жилищен комплекс с контролиран достъп, цялостно озеленяване и разположение в един от най-елитните столични квартали?

Това вече е възможно, като за всички клиенти на BULGARIAN PROPERTIES са осигурени специални цени и покупка без комисиона от купувача.

София Ленд Резидънс е комплекс от затворен тип, който е без аналог като концепция за истински зелен начин на живот.

Разположен е в кв. Лозенец в София, точно до Борисовата градина. Състои се от 8 сгради, които хармонично се сливат с красивата зеленина на парка и разкошните гледки към Витоша.

Комплексът, който понастоящем е с Акт 15, се очаква да бъде завършен през юни тази година.

Той се намира на 2 минути от частно училище и детска градина, 3 мин разстояние от Националната природо-математическа гимназия и на 5 мин от метростанция „Витоша“.

Общият брой на жилищата в София Ленд Резидънс е 249. Представена е цялата палитра от разпределения, включваща двустайни бутикови, тристайни и четиристайни семейни и луксозни пентхаус жилища.

Специално конструираните дълбоки тераси позволяват отваряне на жилищното пространство, докато приземните апартаменти имат собствени уютни градини за един наистина зелен начин на живот.

Разнообразието от планове и квадратура предлага богат избор, в зависимост от индивидуалните предпочитания на клиента.

Имотите се предлагат по БДС, като има възможност и за довършителни работи по желание на клиента.

Енергоефективни и екологични технологии и материали превръщат комплекса в малък архитектурен шедьовър, който очаква модерно мислещи хора с вкус към съвършенството.

Цените, на които се предлагат днес имотите в София Ленд Резидънс, можете да видите тук

Комплексът е топ оферта от портфолиото на BULGARIAN PROPERTIES с луксозно имоти. Останалите подобни предложения можете да видите тук.






  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване