Контакти
0

Недвижими имоти в района на Медово продава и отдава под наем

Медово е развиващо се село в община Поморие, Област Бургас. Смята се, че в непосредствена близост до селото се е провела битката при р. Ахелой, спечелена от цар Симеон. Медово се гордее със своето благоприятно местоположение, тъй като се намира в непосредствена близост до курортите Слънчев Бряг, Равда и Поморие (10-15 км). Покупката на къща или вила в Медово означава, че ще сте близо до всички удобства на големия курорт, като в същото време ще сте заобиколени от спокойствие и тишина.

Медово се развива, като сред приоритетите му са инфраструктурни проекти, изграждане на балнеоложки център и увеличаване дела на малкия бизнес в селището. Наличието на такъв благодатен ресурс като изключителната по своите качества минерална вода, както и близостта му до модерните рекреационни дестинации като Слънчев Бряг, Равда и Поморие определя бъдещото развитие на селото като център на селския и балнеоложки туризъм. Затова и покупката на имот в Медово – къща, вила, парцел – е разумна стъпка, тъй като цените на имотите в Медово тепърва ще нарастват.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване