Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Дългогодишен опит и познаване в детайли на българския пазар на недвижими имоти

BULGARIAN PROPERTIES е водеща компания за недвижими имоти с дългогодишен опит и доказани успехи в сферата на консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, ново строителство, юридически и консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор.

Разполагаме със собствени офиси в големите градове на страната, както и в основните планински и морски курорти. Предлагаме имоти в София и цялата страна и работим във всички пазарни сегменти - жилищни и ваканционни имоти, луксозни имоти, търговски имоти и офиси, селски къщи, парцели, хотели, инвестиционни проекти, бизнеси и други.

От нашето създаване през 2003 г. до днес успяхме да се утвърдим като абсолютен лидер в имотните сделки както с български, така и с чуждестранни клиенти. Познати сме с отличното обслужване, което предлагаме и постоянните иновации, които правим, за да следваме най-добрите световни практики.

Доказали сме се в успешната реализация на множество обекти ново строителство, както и на милиони кв.м. жилищна площ, ваканционни апартаменти, селски къщи, офиси и различни други видове имоти.
 
Никоя друга агенция не може да се похвали с нашия брой продажби, разнообразие и обем оферти, клонова мрежа, мащабно рекламно присъствие, постоянни иновации, безупречен имидж и изпълнение на всички поети ангажименти.

Лидерската ни позиция на пазара на недвижими имоти в България ни задължава всеки ден да заслужаваме името си.

За нас удовлетворението не е само успешният бизнес, а най-вече доволните клиенти. Ето защо, всичко, което правим в нашата работа, има една основна цел – щастливи и доволни клиенти и изграждане на дългосрочни отношения.

BULGARIAN PROPERTIES - вашият доверен партньор!Вижте как отпразнувахме нашата 20-та годишнина през 2023 г.:Гледайте филм за компанията от 2008 г.:Вижте нашата мисия


Сподели

Изпратете запитване