Контакти
0

6-ти септември - официален празник и почивен ден

2019-09-06   |  BULGARIAN PROPERTIES

Уважаеми клиенти и партньори,

Честит Национален Празник!

Бихме искали да ви уведомим, че по време на официалния почивен ден по случай Съединението на България на 6-ти септември офисите на BULGARIAN PROPERTIES няма да работят. Ще бъдем на линия отново в понеделник.

В случай, че имате интерес към предлаганите от нас имоти, можете да се свържете с брокерите на агенцията директно на телефоните, които ще намерите във всяка от публикуваните обяви. С цел да бъдем максимално полезни през неработния ден те с радост ще отговарят на всичките ви въпроси.

Приятни почивни дни!

Не пропускайте възможността по време на почивните дни да разгледате нашите топ предложения за покупка на имоти в цялата страна:

Вижте нашите предложения за имоти в гр. София
Вижте нашите предложения за имоти в гр. Пловдив
Вижте нашите топ оферти за жилища ново строителство във Варна
Имоти в морски курорти
Имоти в планински курорти

  Още новини

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите хиляди имоти в цялата страна със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка в намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
ново! Vitosha View - сграда F
Най-новата фаза на елитния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада вече е с разрешение за строеж и строителството стартира!

Изберете своя нов дом в емблематичен комплекс в София сега!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Брокери на месец юли 2020 г.

БРОКЕРИ НА МЕСЕЦ ЮЛИ

🌞 Лятото вече е в разгара си, а на 🏘 имотния пазар става все по-горещо!

Активността нарасна и все по-убедително се връщаме към предкризисните нива на продажби, като този път интересът е не само към София и големите градове, но към цялата страна, включително към морските и планинските курорти, както и към селата.

Къщи...

03 Юли, 2020
Медиите за нас
Един от най-продаваните нови комплекси у нас с втора фаза

Искате ли да живеете в стилен комплекс с контролиран достъп, детска площадка и достатъчно зелени площи? Е, явно не сте единствените, тъй като Park View Residence е носител на награда за най-продаван комплекс за 2019 г.

Комплексът от затворен тип се намира в централната част на София - кв. Банишора и е близо до метростанция "Княгиня Мария Луиза".
Първата фаза на ...

02 Юли, 2020
Медиите за нас
Варна: Жилища в извънредна обстановка

COVID пандемията промени почти всичко, в това число и имотния пазар във Варна.

Въпреки че за пръв път от години той се забавя, за трите месеца на извънредното положение Варна е най-малко засегнатият от големите градове след София като активност на пазара. За март, април и май са вписани 2151 покупко-продажби при 3019 през същия период на миналата година по данни на Аге...

29 Юни, 2020
последни новини
Банките не са спрели да отпускат ипотеки по време на пандемията

Банките в България не са спрели да отпускат жилищни кредити по време на извънредното положение, когато хората масово не можеха да излиза от вкъщи без уважителна причина.

През март, април и май кредитните институции у нас са отпуснали нови ипотечни кредити за общо 810 млн. лв., показват данните на БНБ. За сравнение, през същите три месеца на миналата година одобрените заеми с цел по...

29 Юни, 2020

Изпратете запитване