Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Искате ли да живеете в затворен комплекс с къщи?

2019-10-17   |  Profit.bg


Мечтаете да живеете в спокоен район с чист въздух и зеленина, без да се лишавате от удобствата, които предлага столицата?

А какво ще кажете да сте един от петимата щастливци, които ще имат възможност да си купят семеен дом в затворения комплекс "Слънчеви къщи", разположен във в.з. Американски колеж близо до Англо-американското училище.

Районът осигурява отлични условия за живот в тиха и спокойна атмосфера, същевременно с добре изградена комуникация с ключови точки в града.

Името на комплекса отразява една от отличителните му характеристики - къщите са огрени от слънце през целия ден, тъй като парцелът е с южно изложение и макар да е в близост до Витоша, склоновете на планината не скриват слънцето още в ранния следобед.

Къщите са с модерна и функционална архитектура, с панорама и самостоятелни озеленени дворни площи, разделени с ограда от жив плет.

За изграждането на им се използват строителни материали от най-високо качество като тухли Weinerberger, немска ПВЦ дограма от висок клас с троен стъклопакет с дебелина на стъклопакета 44 мм, покривни ламели Schlebach и др.

В зависимост от етапа на покупка, клиентът сам може да избере довършителните работи и материали - колкото по-рано, толкова по-големи са възможностите за персонализиране на бъдещия ви дом!

Комплексът се състои от пет къщи, 4 от които са къщи-близнак, а 1 е самостоятелна.



През последните две години районът добива все по-голяма популярност, за което допринася бързоразвиващата се инфраструктура и изнасянето на големи бизнес сгради и офиси в тази част на града.

Наоколо са разположени предимно модерни частни къщи и затворени комплекси с еднофамилни къщи, като комплекс "Бяла Черква" и други.

До района има лесен целогодишен достъп, зимна поддръжка на пътя, стандартно сметоизвозване, кабелна телевизия и интернет. Намира се в близост до Околовръстен път, Цариградско шосе и Бизнес Парк София.

В околността са язовир Искър и кабинков лифт "Симеоново". В самия район се намират Англо-американското училище, ЧДГ "Слънчогледи", комплексите "София Вилидж", "Бяла Черква" и "Маунтин Вю", спортен комплекс "Панчарево", комплекс тенис кортове и плувни басейни.

Комплексът се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES. Вижте повече за комплекса тук.

Разгледайте нашата селекция с топ обекти ново строителство в София

Вижте нашата селекция от подбрани елитни имоти

  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване