Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Tech Park Residence - жилища висок клас до парк, офис сгради и мол

2020-03-09   |  Profit.bg


Искате ли да живеете в нова модерна сграда с жилища от висок клас и същевременно да се намирате в близост до парк, мол и бъдеща метростанция?

А какво ще кажете да живеете на 7-и, 10-и или дори 15-и етаж, предлагащи невероятни гледки, като освен всичко това сте обградени от много зеленина?

Ако тези два уводни реда са ви впечатлили, то можете да разгледате проекта Tech Park Residence, намиращ се до първия научен и технологичен парк в България - София Тех Парк.

Жилищата в сградата са проектирани така, че да отговарят на съвременните изисквания на клиентите за уют, спокойствие, светли помещения и комуникативна локация.

В сградата се предлагат апартаменти с една, две или три спални.

Освен предимството на съседство с модерни офис сгради, голям плюс на района е наличието на парк. Той е осветен денонощно, разполага с охрана, детска площадка, фитнес на открито, тенис кортове, на които можете да се насладите целогодишно.

Отличава се с много зеленина и пространство, алеи за разходка и фонтани. Централният вход за автомобили се намира откъм Площада на авиацията (Четвърти километър), а на територията му има платен етажен паркинг.

Местоположението е отлично с излаз на бул. „Цариградско шосе“, който фокусира движението до центъра на града от магистрала Тракия и Летище София. Точно пред комплекса ще бъде разположена бъдеща станция на третия лъч на метрото.

В близост се намира и една от основните спирки на градския транспорт - "Окръжна болница", по която се движат много линии, осъществяващи връзка с всички точки на града.

Районът на комплекс Tech Park Residence граничи с кв. Младост с удобна връзка чрез Цариградско шосе и с кв. Дружба 1, по бул. „Проф. Цветан Лазаров”. Достъпът до централните части на столицата е подсигурен чрез множество основни пътни артерии.

В близост са търговски център The Mall, офис комплексът Mega Park, Окръжна болница и София Мед, зала Арена Армеец София, офис комплексът на 4-и км, както и множество университетски факултети и научни институти. Налични са разнообразни ежедневни удобства и необходими услуги.

Още при проектирането са заложени най-модерни технологии и съвременни материали, които ще бъдат използвани в процеса на строителството, за да се създаде висок стандарт и спокойствие на живущите в комплекса.

Кои са основните плюсове и защо да изберете да прекарате следващите години от своя живот в Tech Park Residence:
• Дом в тиха среда с парк, но същевременно с бърз достъп до всяка точка на града
• Качествено строителство, простор и прекрасни гледки
• Разнообразие от просторни жилища във висококачествена сграда
• Комфортни нови апартаменти с комуникативна локация в кв. Полигона
• Близост до The Mall, бул. Цариградско шосе, летището, Арена Армеец София
• Отлично изградена инфраструктура и наличие на удобства
• Отлични вътрешни разпределения с много светлина

Предвидени са различни възможности за плащане, според изискванията и възможностите на клиентите, а м допълнение към имотите има опция и за закупуването на подземни и надземни паркоместа.

Tech Park Residence се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбите на жилища ново строителство. Повече за комплекса можете да научите ТУК.

Още от емблематичните нови комплекси в столицата са на разположение тук.

Оферти за продажба и наем в София

  Още новини

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024
последни новини
Силен старт: Имотният пазар в София с най-много сделки от 2008 г. насам

Имотният сектор в столицата отбелязва по-добро първо тримесечие от 2022 г., която беше най-добрата година за настоящия цикъл на пазара



Имотният пазар в София започна 2024 година на много високи обороти. През първото тримесечие в столицата са вписани 7298 покупки на недвижими имоти. Това е ръст с 14,4% спрямо същия период на 2023 г., когато бяха вписани 6381 пок...

05 Април, 2024

Изпратете запитване