Контакти
0

Брокерите на месец юни 2020 г.

2020-06-03   |  BULGARIAN PROPERTIES

Животът постепенно се рестартира и през месец май станахме свидетели на видимо 📈 оживление на пазара на 🏘 недвижими имоти.

От силно негативни прогнозите започнаха да стават по-оптимистични, а 🦠 коронакризата имаше оздравителен ефект върху имотния пазар. Пазарните участници станаха по-гъвкави, постига се диалог в търсене на взаимноизгодни сделки, а допълнителен положителен ефект идва от нарастването на интереса към 🏡 имоти не само в големите градове, но и в цялата страна. Това ще доведе до по-балансирано развитие на пазара и на регионите като цяло.

Сега повече от всякога искаме да живеем качествено и да разполагаме с необходимите за това удобства, а настъпилите промени в начина ни на живот и работа дават отлични възможности за промяна и за по-добър живот.

Повече лично пространство, място за отдих на открито, уют и модерни интериорни решения и къщи, къщи, къщи...

🏠 КЪЩИ е 🔑 ключовата дума на месец май - те бяха истински 💥 хит на пазара, тъй като само къщата може да даде в максимална степен всичко това, от което се нуждаем в новата реалност.

Къщи в големите градове или около тях, къщи на село, къщи на морето, с гледки, с басейн, с голям двор, барбекю, реновирани или нови, готови да ни приютят още сега.

💙 💙 💙 Само BULGARIAN PROPERTIES може да ви предложи това разнообразие и да бъде с вас при всяка имотна нужда, в София и цялата страна!

Ето и 🔝 топ консултантите, 🏆 брокерите на месец юни, които са винаги готови да ви помогнат да осъществите своя план:  Още новини

Сподели
Купете къща на село
Дом на село за уикенди, ваканции или за постоянно живеене - защо не? Повече от всякога, сега имаме нужда от собствен двор, уют и от това да сме далече от контакт с потенциални опасности. А освен това можем да работим гъвкаво и да учим онлайн. Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна. Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Посетете имоти на морето още СЕГА!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните 360-градусови турове, които предлагаме! По всяко време, без предварителни уговорки и пътуване и само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти!

Разглеждайте виртуално, наслаждавайте се на лятото реално в собствен дом на българското Черноморие!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
BULGARIAN PROPERTIES получи отличия за сайт, агенция и брокер на годината

BULGARIAN PROPERTIES обра овациите и се превърна в звездата на 5-тото издание на Годишните награди на imoti.net.


На бляскава церемония, която се състоя на 7.07.2020 г. в Sofia Event Center, имотният портал imoti.net отбеляза своята 20-та годишнина и раздаде награди на най-добрите агенции и професионалисти в сферата на недвижимите имоти.

%...

08 Юли, 2020
Медиите за нас
Михаил Чобанов връчи награди в 24-тото издание на конкурса "Къща на годината"

Носителите на наградите на списание "Идеален дом" в конкурса "Къща на годината" 2019 г.

Пет статуетки "Сребърен гвоздей" раздаде списание "Идеален дом" на 24-ото издание на конкурса "Къща на годината". Идеалният дом вече не е само луксозни и скъпи мебели, а е еко и дори има инсталация за пречистване на въздуха. Тази визия на идеалния дом очертаха отличените проекти по...

03 Юли, 2020
Фирмени
Брокери на месец юли 2020 г.

🌞 Лятото вече е в разгара си, а на 🏘 имотния пазар става все по-горещо!

Активността нарасна и все по-убедително се връщаме към предкризисните нива на продажби, като този път интересът е не само към София и големите градове, но към цялата страна, включително към морските и планинските курорти, както и към селата.

Къщите на село се превръщат в 💥х...

03 Юли, 2020
Медиите за нас
Един от най-продаваните нови комплекси у нас с втора фаза

Искате ли да живеете в стилен комплекс с контролиран достъп, детска площадка и достатъчно зелени площи? Е, явно не сте единствените, тъй като Park View Residence е носител на награда за най-продаван комплекс за 2019 г.

Комплексът от затворен тип се намира в централната част на София - кв. Банишора и е близо до метростанция "Княгиня Мария Луиза".
Първата фаза на ...

02 Юли, 2020

Изпратете запитване