Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Жилищата в AMur Residence са напълно разпродадени от BULGARIAN PROPERTIES

2021-03-22   |  BULGARIAN PROPERTIES

С най-голямо удоволствие бихме искали да споделим за поредния успех, който BULGARIAN PROPERTIES отбеляза в реализацията на наш ексклузивен обект ново строителство!Това е AMur Residence на ул. Мур в кв. Манастирски ливади. Всичките над 100 жилища в луксозния комплекс бяха продадени и с това BULGARIAN PROPERTIES слага още една перла в портфолиото си от реализирани обекти ново строителство, с които сме били ангажирани като консултант и ексклузивен агент по рекламата и продажбите.

BULGARIAN PROPERTIES участва в цялостния процес по реализацията на обектите ново строителство, с които се ангажира - от консултиране по изготвянето на проекта, през ценообразуването, пълната маркетингова стратегия и реклама със собствен бюджет, провеждане на огледи и сключване на продажби от професионалните брокери на компанията, изготвяне на пълна документация от юридическия ни отдел, следене за дължимите вноски и приключването на сделките с нотариален акт и предаване на собствеността на новите собственици.

AMur Residence е един от емблематичните проекти ново строителство в София, с главен изпълнител Pipe System.

Локацията е ул. Мур в квартал Манастирски ливади, което в началото на продажбите беше предизвикателство, тъй като кварталът има натрупан негативен имидж и като че ли хората подхождаха скептично към поредния проект в този район след години на активно застрояване.

В хода на проекта и благодарение на активната реклама, която BULGARIAN PROPERTIES му организира, успяхме да убедим купувачите в неговите преимущества, както и в положителните качества на района - това, че е близо до бул. България, на 2 минути от обръщалото на трамвай №7, в южен район само с ново строителство и близо до важните точки в града.Ключово предимство на комплекса с оглед на възникналата пандемия се оказа наличието на собствен озеленен двор с места за отдих. Околното пространство беше облагородено с градинка, спортно игрище, а точната визия от 3d визуализациите беше постигната, след като инвеститорът успя да приложи коректната улична регулация и изгради 6 метра широк тротоар, погрижи се да има достатъчно улично осветление и зеленина около сградата. В резултат на това цялостният облик на района беше подобрен и модернизиран, а AMur Residence се вписа хармонично в средата и се превърна в пример за това как трябва да се развива новото жилищно строителство.Още на старта на продажбите проектът правеше впечатление с по-големи и просторни жилища от масовото предлагане на пазара. Сред останалите предимства са правилните и функционални вътрешни разпределения, както и задължителното наличие на 2 бани във всички имоти с повече от 1 спалня.

Не трябва да забравяме и това, че строителството не спря и не се забави дори и с 1 ден, след като бяха наложени ограничителни противоепидемични мерки през пролетта на 2020 г. Именно тогава AMur Residence беше във финален етап на изграждане и беше изключително важно работата да продължи, за да се завърши в срок.

AMur Residence беше въведен в експлоатация през лятото на 2020 г., спазвайки всички предварително заложени срокове.

В резултат на целия този труд и успешно взаимодействие между различните екипи, съвсем заслужено AMur Residence се превърна в истински хит на пазара. Комплексът стана носител на две награди - за най-продаван комплекс и за най-добра реализация - в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES за 2019 и 2020 г.

В продажба към момента са два търговски обекта на партер и подземни паркоместа, които можете да разгледате тук.

BULGARIAN PROPERTIES благодари на инвеститора за доверието! Поздравления за всички, които участваха в реализацията на проекта! Отлична работа, изключително много вложен труд, ангажираност до последните налични апартаменти и постигнат страхотен успех в тези нелеки времена!

Доверете ни и вашия проект! Свържете се с нас на 📲 0886 033 033!

Продайте имот в София или страната с BULGARIAN PROPERTIES!

Вземете безплатна онлайн оценка за вашия имот

Вижте още за това как BULGARIAN PROPERTIES помага за успеха на поверените ни обекти ново строителство:  Още новини

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Цените на жилища с двуцифрен ръст. Топ съвети към продавачите

По данни на НСИ за първото тримесечие цените на жилищните имоти в страната са се покачили с 16% спрямо година по-рано. Подобен ускорен ръст не е регистриран от 2022 г. насам. За сравнение, през 2023 г. годишният ръст в цените беше е около 10%.

Подобно движение нагоре НСИ регистрира и при доходите, като по данни за първото тримесечие на 2024 г. средната месечна работна заплата в стра...

16 Юли, 2024
Медиите за нас
Пазарът на жилища: А сега накъде?

За оживлението на пазара на имоти и прогнозите за неговото развитие, вижте какво споделят Добромир Ганев - Управител на Форос и Полина Стойкова - Изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Този път е различно. Това са четирите най-опасни думи в света на инвестициите според сър Джон Темпълтън – един от най-успешните инвестиционни мениджъри на 20. век. През последнит...

09 Юли, 2024
Медиите за нас
Полина Стойкова пред БНТ: Имотите продължават да поскъпват

Горещо лято за жилищното кредитиране и недвижимите имоти. Цените на жилищата с рекорден ръст - 16%. Това отчита НСИ за първото тримесечие.

Въпреки по-високите цени - ръст с близо 9 на 100 има и при сделките. Покупката на имот се улеснява и от продължаващите исторически ниски лихви по кредитите. Колко гореща е ситуацията в сектора и ще се стигне ли до прегряване на пазара?

08 Юли, 2024
Фирмени
Брокери на месец юли 2024

Горещ, активен, динамичен – такъв беше имотният пазар през изминалия месец, такива са и нашите топ брокери, които са до вас във всяка една стъпка от сделката. 🔥

📈 Изпратихме пореден силен месец за имотния пазар и навлизаме в не по-малко активните летни месеци, които през последните години се оформиха като върхови за пазара.

Активността и положителните ...

02 Юли, 2024

Изпратете запитване