Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Жилищата в AMur Residence са напълно разпродадени от BULGARIAN PROPERTIES

2021-03-22   |  BULGARIAN PROPERTIES

С най-голямо удоволствие бихме искали да споделим за поредния успех, който BULGARIAN PROPERTIES отбеляза в реализацията на наш ексклузивен обект ново строителство!



Това е AMur Residence на ул. Мур в кв. Манастирски ливади. Всичките над 100 жилища в луксозния комплекс бяха продадени и с това BULGARIAN PROPERTIES слага още една перла в портфолиото си от реализирани обекти ново строителство, с които сме били ангажирани като консултант и ексклузивен агент по рекламата и продажбите.

BULGARIAN PROPERTIES участва в цялостния процес по реализацията на обектите ново строителство, с които се ангажира - от консултиране по изготвянето на проекта, през ценообразуването, пълната маркетингова стратегия и реклама със собствен бюджет, провеждане на огледи и сключване на продажби от професионалните брокери на компанията, изготвяне на пълна документация от юридическия ни отдел, следене за дължимите вноски и приключването на сделките с нотариален акт и предаване на собствеността на новите собственици.

AMur Residence е един от емблематичните проекти ново строителство в София, с главен изпълнител Pipe System.

Локацията е ул. Мур в квартал Манастирски ливади, което в началото на продажбите беше предизвикателство, тъй като кварталът има натрупан негативен имидж и като че ли хората подхождаха скептично към поредния проект в този район след години на активно застрояване.

В хода на проекта и благодарение на активната реклама, която BULGARIAN PROPERTIES му организира, успяхме да убедим купувачите в неговите преимущества, както и в положителните качества на района - това, че е близо до бул. България, на 2 минути от обръщалото на трамвай №7, в южен район само с ново строителство и близо до важните точки в града.



Ключово предимство на комплекса с оглед на възникналата пандемия се оказа наличието на собствен озеленен двор с места за отдих. Околното пространство беше облагородено с градинка, спортно игрище, а точната визия от 3d визуализациите беше постигната, след като инвеститорът успя да приложи коректната улична регулация и изгради 6 метра широк тротоар, погрижи се да има достатъчно улично осветление и зеленина около сградата. В резултат на това цялостният облик на района беше подобрен и модернизиран, а AMur Residence се вписа хармонично в средата и се превърна в пример за това как трябва да се развива новото жилищно строителство.



Още на старта на продажбите проектът правеше впечатление с по-големи и просторни жилища от масовото предлагане на пазара. Сред останалите предимства са правилните и функционални вътрешни разпределения, както и задължителното наличие на 2 бани във всички имоти с повече от 1 спалня.

Не трябва да забравяме и това, че строителството не спря и не се забави дори и с 1 ден, след като бяха наложени ограничителни противоепидемични мерки през пролетта на 2020 г. Именно тогава AMur Residence беше във финален етап на изграждане и беше изключително важно работата да продължи, за да се завърши в срок.

AMur Residence беше въведен в експлоатация през лятото на 2020 г., спазвайки всички предварително заложени срокове.

В резултат на целия този труд и успешно взаимодействие между различните екипи, съвсем заслужено AMur Residence се превърна в истински хит на пазара. Комплексът стана носител на две награди - за най-продаван комплекс и за най-добра реализация - в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES за 2019 и 2020 г.

В продажба към момента са два търговски обекта на партер и подземни паркоместа, които можете да разгледате тук.

BULGARIAN PROPERTIES благодари на инвеститора за доверието! Поздравления за всички, които участваха в реализацията на проекта! Отлична работа, изключително много вложен труд, ангажираност до последните налични апартаменти и постигнат страхотен успех в тези нелеки времена!

Доверете ни и вашия проект! Свържете се с нас на 📲 0886 033 033!

Продайте имот в София или страната с BULGARIAN PROPERTIES!

Вземете безплатна онлайн оценка за вашия имот

Вижте още за това как BULGARIAN PROPERTIES помага за успеха на поверените ни обекти ново строителство:



  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване