Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Жилищата в AMur Residence са напълно разпродадени от BULGARIAN PROPERTIES

2021-03-22   |  BULGARIAN PROPERTIES

С най-голямо удоволствие бихме искали да споделим за поредния успех, който BULGARIAN PROPERTIES отбеляза в реализацията на наш ексклузивен обект ново строителство!Това е AMur Residence на ул. Мур в кв. Манастирски ливади. Всичките над 100 жилища в луксозния комплекс бяха продадени и с това BULGARIAN PROPERTIES слага още една перла в портфолиото си от реализирани обекти ново строителство, с които сме били ангажирани като консултант и ексклузивен агент по рекламата и продажбите.

BULGARIAN PROPERTIES участва в цялостния процес по реализацията на обектите ново строителство, с които се ангажира - от консултиране по изготвянето на проекта, през ценообразуването, пълната маркетингова стратегия и реклама със собствен бюджет, провеждане на огледи и сключване на продажби от професионалните брокери на компанията, изготвяне на пълна документация от юридическия ни отдел, следене за дължимите вноски и приключването на сделките с нотариален акт и предаване на собствеността на новите собственици.

AMur Residence е един от емблематичните проекти ново строителство в София, с главен изпълнител Pipe System.

Локацията е ул. Мур в квартал Манастирски ливади, което в началото на продажбите беше предизвикателство, тъй като кварталът има натрупан негативен имидж и като че ли хората подхождаха скептично към поредния проект в този район след години на активно застрояване.

В хода на проекта и благодарение на активната реклама, която BULGARIAN PROPERTIES му организира, успяхме да убедим купувачите в неговите преимущества, както и в положителните качества на района - това, че е близо до бул. България, на 2 минути от обръщалото на трамвай №7, в южен район само с ново строителство и близо до важните точки в града.Ключово предимство на комплекса с оглед на възникналата пандемия се оказа наличието на собствен озеленен двор с места за отдих. Околното пространство беше облагородено с градинка, спортно игрище, а точната визия от 3d визуализациите беше постигната, след като инвеститорът успя да приложи коректната улична регулация и изгради 6 метра широк тротоар, погрижи се да има достатъчно улично осветление и зеленина около сградата. В резултат на това цялостният облик на района беше подобрен и модернизиран, а AMur Residence се вписа хармонично в средата и се превърна в пример за това как трябва да се развива новото жилищно строителство.Още на старта на продажбите проектът правеше впечатление с по-големи и просторни жилища от масовото предлагане на пазара. Сред останалите предимства са правилните и функционални вътрешни разпределения, както и задължителното наличие на 2 бани във всички имоти с повече от 1 спалня.

Не трябва да забравяме и това, че строителството не спря и не се забави дори и с 1 ден, след като бяха наложени ограничителни противоепидемични мерки през пролетта на 2020 г. Именно тогава AMur Residence беше във финален етап на изграждане и беше изключително важно работата да продължи, за да се завърши в срок.

AMur Residence беше въведен в експлоатация през лятото на 2020 г., спазвайки всички предварително заложени срокове.

В резултат на целия този труд и успешно взаимодействие между различните екипи, съвсем заслужено AMur Residence се превърна в истински хит на пазара. Комплексът стана носител на две награди - за най-продаван комплекс и за най-добра реализация - в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES за 2019 и 2020 г.

В продажба към момента са два търговски обекта на партер и подземни паркоместа, които можете да разгледате тук.

BULGARIAN PROPERTIES благодари на инвеститора за доверието! Поздравления за всички, които участваха в реализацията на проекта! Отлична работа, изключително много вложен труд, ангажираност до последните налични апартаменти и постигнат страхотен успех в тези нелеки времена!

Доверете ни и вашия проект! Свържете се с нас на 📲 0886 033 033!

Продайте имот в София или страната с BULGARIAN PROPERTIES!

Вземете безплатна онлайн оценка за вашия имот

Вижте още за това как BULGARIAN PROPERTIES помага за успеха на поверените ни обекти ново строителство:  Още новини

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Полина Стойкова в предаването Money.bg на телевизия Bulgaria On Air

Има ли "балон" при цените на недвижимите имоти у нас и предстои ли свиване на пазара?

Кои са най-търсените жилища, кой ги купува и как е позициониран българският пазар спрямо останалия в Европа.

По тези и още теми в икономическото предаване Money.bg говори Полина Стойкова - изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Бързият ръст на цените на имотит...

28 Септември, 2023
последни новини
Цените на жилищата у нас се върнаха към двуцифрен годишен растеж

Ръстът на цените на жилищата у нас отново е станал двуцифрен на годишна база през второто тримесечие, достигайки 10,7% след забавянето до 9,5 на сто в началото на годината. Само за едно тримесечие цените са нараснали с 4,3% спрямо едва 1,6 на сто през първите три месеца на тази година. Това показват данни на Националния статистически институт (НСИ).

Разбивката за шестте най-големи ...

26 Септември, 2023
последни новини
Намалява се кворумът за провеждане на общо събрание на етажната собственост

Намалява се кворумът за провеждане на общо събрание от 67% на 51% идеални части от общите части на етажната собственост за приемане на решение за извършване на основно обновяване, за извършване на основен ремонт и за усвояване на средства от фондовете на ЕС, от държавния, от общинския бюджет или други източници на финансиране.

За това гласуваха депутатите при приемане на второ чете...

19 Септември, 2023
Фирмени
Брокери на месец септември 2023

По-малко от 4 месеца остават до края на тази година и ако сте решили да КУПИТЕ или ПРОДАДЕТЕ имот то ще имате нужда от съдействието на най-добрите брокери!

Представяме ви брокерите на месеца! Те ще ви осигурят:
- Качествени съвети и експертно мнение
- Актуални пазарни данни и анализи
- Помощ и съдействие във всеки етап на сделката

Не чакайте повеч...

05 Септември, 2023

Изпратете запитване