Брокерите на месец септември на BULGARIAN PROPERTIES

2019-09-04   |  BULGARIAN PROPERTIES

Здравей, Септември!

Започна новият сезон и ви очакваме в офисите ни в цялата страна, за да сбъднем всички ваши имотни мечти и да ви помогнем да купите, продадете, наемете или отдадете имот лесно, приятно и сигурно!
А ето и кои са нашите топ консултанти, които ви препоръчваме с две ръце!

Те заслужиха титлата Брокер на месеца на база резултатите, които постигнаха през месец август - един необикновен месец, в който лятното настроение се слива с очакванията за новия сезон, стремежите и плановете за оставащите 4 месеца до края на тази година. Месец, в който вие почивахте, но намирахте време, за да придвижите имотните си планове напред, а ние бяхме на линия, както винаги, за да ви помогнем.

​Запознайте се с брокерите на месец Септември!

1. Иван Крумов за пореден месец той заема първо място с активни продажби в най-продавания в момента комплекс Park View Residence. Можете да се срещнете с Иван в изнесения ни офис на строителната площадка на комплекса, за да поговорите и да направите своя избор на жилище - 0882 817 463

Вижте офертите на Иван Крумов тук

2. Джулия Тодорова също за пореден месец е сред нашите топ брокери. Отличник с множество успешни продажби в хитовите ни комплекси AMur на ул. Мур в Манастирски ливади и Vitosha View.

Вижте офертите на Джулия тук

3. Роман Калов - брокерът, който успешно продава комплекси ново строителство в северните райони на София - Люлин и Връбница. Роман успя да привлече огромен интерес към комплекс Царица Йоанна в Люлин 2, а също и да поддържа отлично темпо на продажбите в хитовия Sofia North Park до пълното разпродаване на жилищата в комплекса.

Вижте офертите му тук

4. Иванка Стойкова - старши брокер и мениджър на офис Бъкстон-Манастирски ливади в София. Тя бележи забележителни резултати в продажбите на новия комплекс New Comfort Home в кв. Дианабад. В резултат на нейните усилия наличностите бързо се изчерпват и затова побързайте да си огранизирате среща и оглед.

Вижте офертите на Иванка Стойкова тук

5. Росен Станков - водещ брокер на топ комплекса Модера Резидънс в кв. Витоша. Вече повече от половината от жилищата са продадени, а завършването на комплекса ще бъде в края на тази година.

Вижте неговите оферти тук

6. Банско продължава да бъде хит сред купувачите и този месец. За пореден път Анди Пийч, регионален мениджър за Банско, е сред брокерите на месеца. Изберете своя имот в Банско още сега!

Изберете своя имот в Банско още сега! Вижте нашите топ оферти!

7. Сергей Пеловски определи месец август като невероятен успех. Той провеждаше срещи буквално ежедневно и остави редица доволни клиенти за пореден месец.

Разгледайте офертите на Сергей и не се колебайте да се свържете с него! Вижте всички оферти на Сергей Пеловски тук

8. Стефан Абанозов работи усилено, за да предложим най-добрите оферти в Боровец. И той успява да го постигне, тъй като само нашият офис в района разполага с най-добрите и най-актуалните оферти.

Разгледайте ги тук

9. Стойчо Бугов e eдин от най-опитните ни консултанти се отличава с успешни сделки в края на годината.

Вижте неговите оферти тук

10. Успехите на Инга Новгородцева за този месец се дължат основно на продажбите на жилища в новия ни екскузивен комплекс “Св. св. Петър и Павел”, който предлагаме в кв. Младост 2.

Всички оферти на Инга може да видите тук

11. Диана Янева е топ брокер за гр. София, професионалист, който успява да поддържа отлични резултати.

Вижте всичките й оферти тук

12. Офисът ни в Слънчев бряг също отбелязаха страхотни резултати в лицето на Любка Михова, следвайки тенденцията за активизацията на търсенето по морето.

Изберете своя морски имот в Слънчев бряг, Свети Влас и района още сега

13. Стефан Моллов е топ брокерът ни в Пловдив. Той успя да натрупа значително портфолио от имоти и да поддържа отличен темп на сделките в Пловдив.

Вижте офертите на Стефан Моллов тук

14. Още един финалист идва от офиса ни в Банско, който в монента е в активен сезон! Това е Павел Димитров - дългогодишен наш консултант с отлични предложения в най-големия ни зимен курорт, както и познания за всички аспекти на покупката на ваканционен имот в ски курорт.

Вижте всички оферти на Павел Димитров

15. Теменужка Михалева е един от най-опитните ни професионалисти. Тя е в офиса ни в Стара Загора, който отговаря за града и селата в района.

Вижте офертите на офис Стара Загора тук

Поздравления за резултатите, колеги!

  Още новини

Сподели
Жилище в Пловдив в комплекс Tomov Plaza
Апартаменти ново строителство в кв. Тракия на ТОП цени от 620 евро/кв.м.! Един от най-продаваните ни проекти в Пловдив, чието строителство напредва, очаквано завършване - 12.2021 г.
Вижте още
ново! Vitosha View - сграда F
Най-новата фаза на елитния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада вече е с разрешение за строеж и строителството предстои да стартира до броени дни!

Изберете своя нов дом в емблематичен комплекс в София сега!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Коронакризата имаше оздравителен ефект върху имотния пазар

"Не е ясно дали ще има скоро лекарство за коронавируса, но самата пандемия стана лекарство за пазара на недвижими имоти и накара всички да се замислят:

• Строителите да внимават с ценообразуването и с проектирането на новите си проекти
• Банките да имат по-високи изисквания към своите кредитополучатели
• Собствениците да осмислят добре на каква цена продават своите имо...

22 Май, 2020
Медиите за нас
Investor.bg: След коронавируса купувачите са в по-силната позиция на жилищния пазар у нас

Двата месеца на извънредно положение са променили коренно пазара, поставяйки купувачите в по-силна позиция, стана ясно по време на онлайн събитие, организирано от Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ).

„След въвеждането на извънредното положение пазарът замря за месец и половина, но от началото на май хората се активизираха, огледите вече не ги плашат, а брокерите и клиентите ...

22 Май, 2020
последни новини
Пазарни тенденции след извънредното положение

Постепенно се завръщаме към нормален ритъм на живот и заедно с всичко имотният пазар също се оживява и възвръща атрактивността си.

Ето какви тенденции наблюдаваме на старта на новия сезон:

🔵 Tехнологиите остават с нас, за да ни помагат и в новата реалност! В нея всички ще бъдем по-внимателни, по-рационални и ще продължаваме да вършим голяма част от нещата онл...

19 Май, 2020
Фирмени
BULGARIAN PROPERTIES ще участва в онлайн дискусия за пазара, организирана от НСНИ

Как се отрази извънредното положение върху макроикономическата обстановка в страната?
Какво ще се случи на пазара на недвижими имоти?
Ще паднат ли цените? Кога, с колко и защо?
Очакваме ли промени при банковите лихвени проценти?
Ще се повтори ли сценарият на кризата през 2008 г.?

Отговор на тези и други въпроси ще получите по време на онлайн дискусията, ...

14 Май, 2020

Изпратете запитване