Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES става на 20 години!

2023-03-09


През месец март точно преди 20 г. - в далечната 2003 г. - BULGARIAN PROPERTIES стартира своята дейност като една от първите имотни агенции, позиционирани в онлайн пространството със собствен уебсайт.

С помощта на интернет и тогавашните нови технологии още на старта успяхме да достигнем до огромна аудитория от чуждестранни купувачи, които и до днес се доверяват именно на BULGARIAN PROPERTIES, когато купуват или продават имоти в България.


През изминалите две десетилетия BULGARIAN PROPERTIES успя да се докаже като водещата имотна агенция със забележителни постижения в маркетинга, рекламата и продажбите на имоти в разнообразни региони и сегменти на пазара.

Достоверен и надежден източник на данни и анализи, уважаван партньор за широк кръг от участници на имотния пазар, носител на множество награди и отличия за постижения в областта на недвижимите имоти.

Бяхме и първите, които обърнаха сериозно внимание на пазара на жилища ново строителство и предложиха на инвеститорите и строителните предприемачи професионално партньорство за реализацията на техните обекти. В резултат, можем да се похвалим с множество напълно разпродадени от нас жилищни сгради и комплекси в София и страната и позициониране като водеща агенция в продажбата на имоти ново строителство.

В нашата дейност продължаваме да използваме най-новите технологии и съвременни похвати, но най-вече - не спираме да бъдем ваши коректни, почтени и доверени партньори в имотните сделки.

Благодарим на хилядите клиенти, приятели и партньори, които ни се довериха и които знаят, че когато става дума за имоти, ние сме точните хора, на които да се обадят.

Не спирайте да се допитвате до нас! Ние сме тук и ще бъдем тук, каквото и да се случва на пазара!

Честити 20, BULGARIAN PROPERTIES!
Ако искате да споделите нещо за работата с нас или да ни изпратите поздравления по повод нашата годишнина, напишете коментар на нашия сайт

Обявете имот за продажба с нас!


  Още новини

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Какво се случва на пазара на ваканционни жилища?

През последните две години търсенето и предлагането на ваканционни жилища следва ръстовете на общия имотен пазар у нас. Много от нашите клиенти (българи и чужденци) търсят да закупят свое жилище в предпочитан морски или планински курорт или пък да вложат спестяванията си в имот, който има потенциала да се ползва както като втори дом, така и за отдаване под наем.

След ...

22 Май, 2024
последни новини
Има ли балон на имотния пазар - участие на Полина Стойкова MRICS в конференция на УНСС

На 10.05.2024 г. се състоя 10-та Юбилейна конференция на УНСС "Недвижими имоти & бизнес", която събра на едно място преподаватели, студенти и доказани експерти от имотния бранш, за да обсъдят различни аспекти на имотния бизнес и инвестиции.

Изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES участва в панел „Жилищният пазар: на кръстопът между очаквания и реалност“. Вижте какво сподели...

13 Май, 2024
Фирмени
Брокери на месец май 2024

Вижте кои са нашите шампиони – брокерите на месеца, които получават тази титла на база постигнатите резултати от предния месец.

А какъв месец беше само този април! Пореден динамичен месец за имотния пазар в цялата страна, както е видно от победителите в нашата класация.

Изнесените данни за първото тримесечие от различни източници и по различни показатели потвърдиха н...

02 Май, 2024
последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024

Изпратете запитване