Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Ключови екстри на вашия ваканционен дом на морето

2023-06-13   |  BULGARIAN PROPERTIES


Лятото е вече тук! Идеално време да планирате закупуване на свое собствено място за плажно бягство на живописното черноморско крайбрежие в България.

Докато се впускате в търсене на мечтания ваканционен дом на морето, има някои ключови екстри, които могат да повишат комфорта ви и да направят вашия летен дом наистина изключителен. От великолепни морски гледки до удобни придобивки, BULGARIAN PROPERTIES разкрива основните характеристики, които трябва да вземете предвид при избора на морски дом.

Независимо дали търсите спокойно уединение или дълги летни дни, изпълнени със забавления, тези екстри ще добавят стойност към вашия дом на брега на морето. Пригответе се да прекарвате летните сезони по възможно най-добрия начин!


Гледка към морето - една от най-желаните характеристики на ваканционния дом на морето е зашеметяващата гледка към него. Събуждането от гледката и звука на разбиващите се вълни и възможността да се наслаждавате на спиращи дъха изгреви от уюта на собствения си имот, добавят усещане за спокойствие и красота. Морската гледка не само постоянно ще ви напомня, че се намирате на специално място, но и ще създава релаксираща атмосфера, на която можете да се наслаждавате през целия си престой.


Голяма тераса - просторната тераса е задължително условие за летните ваканционните жилища. През лятото искаме да прекарваме възможно най-много време на открито, да се наслаждаваме на храната и да релаксираме навън. Независимо дали става дума за окачване на хамак, излежаване на удобен стол или диван, или просто за любуване на гледката, голямата тераса осигурява идеалното пространство за всички тези дейности. Наличието на тераса с изглед към морето винаги е бонус, тъй като ви позволява да се потопите изцяло в морската атмосфера.


Басейн - наличието на басейн в комплекса е значително удобство, особено за семействата с деца. В дните, когато времето е неблагоприятно или когато силният вятър или изгарящата жега затрудняват ходенето на плаж, винаги можете да се оттеглите в зоната на басейна за плуване и релаксация. Частният басейн осигурява уединен оазис, където можете да избягате от жегата и да се насладите на качествено време с близките си.

Близост до плажа - въпреки че може да имате възможности за придвижване с кола до различни плажове, наличието на такъв на пешеходно разстояние от вашия ваканционен дом е голямо предимство. Това ще ви даде възможност да имате бърз достъп до него, когато пожелаете - за сутрешна разходка, за бързо къпане в морето или почивка на пясъка. Това ще ви даде гъвкавост да можете да се прибирате за обедна почивка. А който спи до късно, винаги ще може да се присъедини към вас на плажа.

Пешеходен достъп до ресторанти и развлечения - макар че е хубаво да почивате на тихо място, важно е да сте на пешеходно разстояние от отлични ресторанти, магазини и места за развлечение. Това ви дава свободата да излизате навън, без да разчитате на транспорт, което ви позволява да се отпуснете и да се насладите на почивката си пълноценно. Свободната разходка по крайбрежната алея или пешеходното опознаване на местността допринасят за цялостното преживяване на вашата почивка на море.

В допълнение към тези основни екстри има допълнителни удобства и аксесоари, които могат допълнително да подобрят вашия морски дом:

• Велосипед или електрическа тротинетка - наличието на велосипед или електрическа тротинетка на ваше разположение ви позволява да изследвате околността, да правите живописни разходки по крайбрежието или да откривате скрити места в курорта
• Електрическа скара - ако обичате да готвите на открито, наличието на скара ще ви позволи да приготвяте вкусни ястия за цялото семейство
• Таблет или Kindle – aко искате да се отпуснете с хубава книга или да се насладите на любимите си филми или предавания, таблет или Kindle е чудесно допълнение към ваканционния ви дом. Позволява ви да имате забавление на една ръка разстояние, дори когато се излежавате на плажа или си почивате на терасата
• Въдица - за любителите на риболова, наличието на въдица ви позволява да се насладите на тръпката от риболова

Като вземете предвид тези ключови екстри и допълнителни удобства, можете да гарантирате, че вашият вакнционен дом на морето ще бъде максимално комфортен, създавайки трайни спомени за вас и вашите близки.

Позволете ни да ви помогнем да намерите вашия мечтан дом на българското Черноморие, където се събират всички тези изключителни характеристики. Започнете да търсите днес и прегърнете красотата на живота край морето. Вижте нашите имоти морски имоти тук

Разгледайте офертите, представени на снимките по-горе:
- Апартамент с 2 спални и гледка към морето в Созопол
- Апартамент с 1 спалня на плажа в Слънчев бряг
- Апартамент с 1 спалня на плажа в Поморие

  Още новини

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Има ли балон на имотния пазар - участие на Полина Стойкова MRICS в конференция на УНСС

На 10.05.2024 г. се състоя 10-та Юбилейна конференция на УНСС "Недвижими имоти & бизнес", която събра на едно място преподаватели, студенти и доказани експерти от имотния бранш, за да обсъдят различни аспекти на имотния бизнес и инвестиции.

Изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES участва в панел „Жилищният пазар: на кръстопът между очаквания и реалност“. Вижте какво сподели...

13 Май, 2024
Фирмени
Брокери на месец май 2024

Вижте кои са нашите шампиони – брокерите на месеца, които получават тази титла на база постигнатите резултати от предния месец.

А какъв месец беше само този април! Пореден динамичен месец за имотния пазар в цялата страна, както е видно от победителите в нашата класация.

Изнесените данни за първото тримесечие от различни източници и по различни показатели потвърдиха н...

02 Май, 2024
последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024

Изпратете запитване