Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Вижте победителите в 15-тите Годишни награди на BULGARIAN PROPERTIES

2022-12-20   |  BULGARIAN PROPERTIES


И тази година спазихме традицията да връчим на своите колеги и партньори награди за най-добри резултати и значими постижения. А такива определено не липсваха!

Макар че годината беше изключително динамична, жилищният пазар остана устойчив и продължи да чупи рекорди.

На този фон нашите консултанти трябваше да се справят с редица предизвикателства и притеснения от страна на клиентите, породени от войната, инфлацията, бързото нарастване на цените, недостатъчното предлагане на имоти за продажба, както и очакваното повишение на лихвените проценти.

Постигнатите резултати говорят сами по себе си, но ако трябва да обобщим - справихме се с всичко повече от отлично!

Представяме ви победителите за 2022 г.

10 ГОДИНИ В КОМПАНИЯТА

Специалният приз за 10-годишна служба в BULGARIAN PROPERTIES отиде при Мария Лашкова, която е част от екипа ни от 2012 г.

НАЙ-ГОЛЯМ РАСТЕЖ

В тази категория победителите са два офиса, които постигнаха удивителни резултати:


• Офис Велико Търново
• Офис Слънчев бряг

Индивидуална награда за ръст в продажбите беше присъдена на Калин Чернев, регионален мениджър за Варна, за постигнатите резултати в продажбите на ваканционни имоти на Северното Черноморие.

НАЙ-СКЪПИ ПРОДАЖБИ

• Най-скъпата продажба за 2022 г. е дело на Виктор Вучелийски - офис сграда в София, кв. Лозенец.

Останалите наградени в тази категория са:
Даниелa Тотева - 2-ро място
Емилия Емилова - 3-то място

За най-скъпи продадени апартамент, ваканционен имот и селска къща бяха отличени съответно Иванка Стойкова от офис Бъкстон, София, Калин Чернев от офис Варна и Стефан Абанозов от офис Боровец.

БРОКЕР НА ГОДИНАТА

Това е най-жадуваната от всички брокери награда, която се получава на база на най-голям обем продажби, винаги номер 1 в месечните класации и отлични отзиви от клиенти.

Победителите тази година са:


Иван Крумов и Стефан Абанозов
Даниела Тотева беше обявена за "Брокер на годината" в луксозния сегмент
Сергей Пеловски получи приза за "Най-препоръчван брокер", тъй като успя да събере най-много позитивни отзиви от клиенти, колеги и партньори

НАГРАДИ ЗА КОМПЛЕКСИ И СГРАДИ НА ГОДИНАТА

• Призът "Най-продаван комплекс" за 2022 г. получи CENTRAL PARK

• Най-продаван ваканционен комплекс стана Лайтхаус Голф & СПА ризорт

BULGARIAN PROPERTIES изказва благодарности на целия екип за неуморната работа, отдадеността и професионализма. Вече 20 години именно екипът ни е това, което ни отличава и ни дава възможност да вървим смело напред!

Честито на всички за постигнатите резултати!

Пожелаваме си 2023 г. да бъде по-спокойна и още по-успешна за всички!

Весели празници!

  Още новини

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Полина Стойкова на семинар на Камарата на професионалните оценители

На 22.02.2024 г. в София се проведе семинар на Камарата на професионалните оценители на тема "Пазарът на недвижими имоти в България през 2023 година. Тенденции и очаквания за развитие през 2024 година".

Участници в него бяха едни от най-големите агенции за недвижими имоти - ЕРА, Адрес и BULGARIAN PROPERTIES. Те представиха задълбочен анализ и данни за жилищния пазар, ...

26 Февруари, 2024
Медиите за нас
Как еврозоната ще промени имотния пазар у нас? Отговарят експертите

Имотният пазар в София, който е най-оживеният у нас, започна 2023 г. със спад на сделките от почти 14%, но през следващите две тримесечия успя да го ограничи до съответно 11,7% и 5,4 на сто. Това сочат изчисленията на база данните на Агенцията по вписванията. В цялата страна в края на миналата година са били изповядани 62 398 сделки, което е спад със 7,4 на сто на годишна база.

Как...

20 Февруари, 2024
последни новини
Колко струва моят имот?

През 2023 г. имотният пазар у нас продължи да расте, отбелязвайки средни ръстове от 21%. С успокояването на инфлацията и плавното покачване на лихвените нива анализаторите прогнозират тези темпове на растеж да се забавят през 2024 г., поставяйки сектора в ново плато на по-високи цени.

И докато през последните години търсенето и предлагането беше основно фокусирано върху новостроящи ...

19 Февруари, 2024
последни новини
Стартирахме продажбите във Феста Чамкория Форест Резиденс в Боровец, без комисионна от купувача!

Имаме удоволствието да обявим старта на продажбите на апартаменти в един от най-престижните ваканционни комплекси в сърцето на Боровец - Феста Чамкория Форест Резиденс.

Вижте комплекса тук

BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за ексклузивна агенция по продажбите и маркетинга на този изключителен проект, което още веднъж доказва нашата отлична репутация и л...

15 Февруари, 2024

Изпратете запитване