Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Победителите в 16-тите Годишни награди на BULGARIAN PROPERTIES

2023-12-19   |  BULGARIAN PROPERTIES


За 16-та поредна година спазихме традицията и връчихме на своите колеги и партньори награди за най-добри резултати и значими постижения през юбилейната за BULGARIAN PROPERTIES 2023 г.

Това се случи по време на коледното тържество на компанията в Боровец - един от важните за нас курорти, където имаме присъствие още от старта на нашата дейност през 2003 г. и където можем да се похвалим с огромен брой реализирани продажби на ваканционни имоти, къщи и парцели.


През 2023 г. успяхме да разгърнем своята дейност, да затвърдим позициите си на традиционно силни за нас пазари и докажем ролята и мястото си в процеса на маркетинга и продажбите на имоти в цялата страна.

Представяме ви победителите за 2023 г. 🏆👏

НАЙ-ГОЛЯМ ОБЕМ И РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ

В тази категория победителите са:
Централен офис София за най-много продажби
Офис Варна за най-голям брой продажби в страната
Офис Банско за най-голям ръст в продажбите

Индивидуална награда за ръст в продажбите беше присъдена на Красен Захариев, брокер в офис Варна, за постигнатите резултати в продажбите на селски и ваканционни имоти по Северното Черноморие.НАЙ-ДОБРИ НОВИ БРОКЕРИ

Най-добрите стартирали през 2023 г. брокери са:

Николай Попов от централен офис София
и
Гергана Сотирова от офис Банско.

И двамата се присъединиха към екипа ни през втората половина на годината, но успяха да направят продажби, каквито дори опитни брокери правят за цяла година.

НАЙ-СКЪПИ ПРОДАЖБИ

• Най-скъпата продажба за 2023 г. е дело на Стефан Абанозов - регионален мениджър за Боровец за продажбата на хотел в Паничище.


За най-скъпи продадени апартамент, къща, ваканционен имот, парцел и селска къща бяха отличени съответно Лазар Божов и Даниела Тотева от офис София, Стилиян Георгиев от офис Слънчев бряг, Петър Петаларев от офис Пловдив и Димитър Павлов от офис Велико Търново.БРОКЕР НА ГОДИНАТА

Това е най-важната за всички брокери награда. Тя се получава на база на най-голям обем продажби, постигнато трайно присъствие в месечните класации и отлични отзиви от клиенти.

Победителите тази година са:
Иван Крумов, Даниела Тотева и Магдалена Тошева - и тримата на първо място
Магдалена Цоклинова и Калин Чернев заемат второ място.

НАГРАДИ ЗА КОМПЛЕКСИ И СГРАДИ НА ГОДИНАТА

• Призът "Най-продаван комплекс" за втора поредна година получи Central Park

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ

Всяка година имаме по нещо специално, което да наградим в работата на колегите ни - нещо, с което те са се отличили и са заслужили да бъдат носители на най-високото фирмено отличие - грамота в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

През тази година специални награди за изключителен принос получиха:
Кети Тошева за изключителенн принос в продажбите на Central Park
Вероника Стойкова за най-голям принос в работата с клиенти
Павел Раванов за принос в утвърждаването и развитието на позициите ни в Бургас и Южното Черноморие
Нашят IT екип за постоянните иновации и внедряване на нови технологии, които ни позволяват вече 20 години да бъдем лидер на пазара.


BULGARIAN PROPERTIES изказва благодарности на целия екип на компанията за отдадеността и професионализма! Той ни дава възможност да навлезем в следващото десетилетие с увереност, че то ще ни донесе още по-големи успехи и възможности да бъдем до вас при вашите имотни сделки.

Честито на всички за постигнатите резултати!

Весели празници!
  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Какво се случва на пазара на ваканционни жилища?

През последните две години търсенето и предлагането на ваканционни жилища следва ръстовете на общия имотен пазар у нас. Много от нашите клиенти (българи и чужденци) търсят да закупят свое жилище в предпочитан морски или планински курорт или пък да вложат спестяванията си в имот, който има потенциала да се ползва както като втори дом, така и за отдаване под наем.

След ...

22 Май, 2024
последни новини
Има ли балон на имотния пазар - участие на Полина Стойкова MRICS в конференция на УНСС

На 10.05.2024 г. се състоя 10-та Юбилейна конференция на УНСС "Недвижими имоти & бизнес", която събра на едно място преподаватели, студенти и доказани експерти от имотния бранш, за да обсъдят различни аспекти на имотния бизнес и инвестиции.

Изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES участва в панел „Жилищният пазар: на кръстопът между очаквания и реалност“. Вижте какво сподели...

13 Май, 2024
Фирмени
Брокери на месец май 2024

Вижте кои са нашите шампиони – брокерите на месеца, които получават тази титла на база постигнатите резултати от предния месец.

А какъв месец беше само този април! Пореден динамичен месец за имотния пазар в цялата страна, както е видно от победителите в нашата класация.

Изнесените данни за първото тримесечие от различни източници и по различни показатели потвърдиха н...

02 Май, 2024
последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024

Изпратете запитване