Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Победителите в 16-тите Годишни награди на BULGARIAN PROPERTIES

2023-12-19   |  BULGARIAN PROPERTIES


За 16-та поредна година спазихме традицията и връчихме на своите колеги и партньори награди за най-добри резултати и значими постижения през юбилейната за BULGARIAN PROPERTIES 2023 г.

Това се случи по време на коледното тържество на компанията в Боровец - един от важните за нас курорти, където имаме присъствие още от старта на нашата дейност през 2003 г. и където можем да се похвалим с огромен брой реализирани продажби на ваканционни имоти, къщи и парцели.


През 2023 г. успяхме да разгърнем своята дейност, да затвърдим позициите си на традиционно силни за нас пазари и докажем ролята и мястото си в процеса на маркетинга и продажбите на имоти в цялата страна.

Представяме ви победителите за 2023 г. 🏆👏

НАЙ-ГОЛЯМ ОБЕМ И РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ

В тази категория победителите са:
Централен офис София за най-много продажби
Офис Варна за най-голям брой продажби в страната
Офис Банско за най-голям ръст в продажбите

Индивидуална награда за ръст в продажбите беше присъдена на Красен Захариев, брокер в офис Варна, за постигнатите резултати в продажбите на селски и ваканционни имоти по Северното Черноморие.



НАЙ-ДОБРИ НОВИ БРОКЕРИ

Най-добрите стартирали през 2023 г. брокери са:

Николай Попов от централен офис София
и
Гергана Сотирова от офис Банско.

И двамата се присъединиха към екипа ни през втората половина на годината, но успяха да направят продажби, каквито дори опитни брокери правят за цяла година.

НАЙ-СКЪПИ ПРОДАЖБИ

• Най-скъпата продажба за 2023 г. е дело на Стефан Абанозов - регионален мениджър за Боровец за продажбата на хотел в Паничище.


За най-скъпи продадени апартамент, къща, ваканционен имот, парцел и селска къща бяха отличени съответно Лазар Божов и Даниела Тотева от офис София, Стилиян Георгиев от офис Слънчев бряг, Петър Петаларев от офис Пловдив и Димитър Павлов от офис Велико Търново.



БРОКЕР НА ГОДИНАТА

Това е най-важната за всички брокери награда. Тя се получава на база на най-голям обем продажби, постигнато трайно присъствие в месечните класации и отлични отзиви от клиенти.

Победителите тази година са:
Иван Крумов, Даниела Тотева и Магдалена Тошева - и тримата на първо място




Магдалена Цоклинова и Калин Чернев заемат второ място.

НАГРАДИ ЗА КОМПЛЕКСИ И СГРАДИ НА ГОДИНАТА

• Призът "Най-продаван комплекс" за втора поредна година получи Central Park

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ

Всяка година имаме по нещо специално, което да наградим в работата на колегите ни - нещо, с което те са се отличили и са заслужили да бъдат носители на най-високото фирмено отличие - грамота в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

През тази година специални награди за изключителен принос получиха:
Кети Тошева за изключителенн принос в продажбите на Central Park
Вероника Стойкова за най-голям принос в работата с клиенти
Павел Раванов за принос в утвърждаването и развитието на позициите ни в Бургас и Южното Черноморие
Нашят IT екип за постоянните иновации и внедряване на нови технологии, които ни позволяват вече 20 години да бъдем лидер на пазара.


BULGARIAN PROPERTIES изказва благодарности на целия екип на компанията за отдадеността и професионализма! Той ни дава възможност да навлезем в следващото десетилетие с увереност, че то ще ни донесе още по-големи успехи и възможности да бъдем до вас при вашите имотни сделки.

Честито на всички за постигнатите резултати!

Весели празници!




  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Готови за ползване студиа на първа линия до къмпинг Градина
Осигурете си незабравими лета в комплекс с басейн на великолепния Царски плаж между Черноморец и Созопол! Независимо дали търсите романтична почивка, семейна ваканция или самостоятелен ваканционен дом, тук ще намерите всичко, от което се нуждаете. В допълнение, имате възможност за допълнителен доход от отдаване под наем. Разгледайте тази оферта още сега!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Цените на жилища с двуцифрен ръст. Топ съвети към продавачите

По данни на НСИ за първото тримесечие цените на жилищните имоти в страната са се покачили с 16% спрямо година по-рано. Подобен ускорен ръст не е регистриран от 2022 г. насам. За сравнение, през 2023 г. годишният ръст в цените беше е около 10%.

Подобно движение нагоре НСИ регистрира и при доходите, като по данни за първото тримесечие на 2024 г. средната месечна работна заплата в стра...

16 Юли, 2024
Медиите за нас
Пазарът на жилища: А сега накъде?

За оживлението на пазара на имоти и прогнозите за неговото развитие, вижте какво споделят Добромир Ганев - Управител на Форос и Полина Стойкова - Изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Този път е различно. Това са четирите най-опасни думи в света на инвестициите според сър Джон Темпълтън – един от най-успешните инвестиционни мениджъри на 20. век. През последнит...

09 Юли, 2024
Медиите за нас
Полина Стойкова пред БНТ: Имотите продължават да поскъпват

Горещо лято за жилищното кредитиране и недвижимите имоти. Цените на жилищата с рекорден ръст - 16%. Това отчита НСИ за първото тримесечие.

Въпреки по-високите цени - ръст с близо 9 на 100 има и при сделките. Покупката на имот се улеснява и от продължаващите исторически ниски лихви по кредитите. Колко гореща е ситуацията в сектора и ще се стигне ли до прегряване на пазара?

08 Юли, 2024
Фирмени
Брокери на месец юли 2024

Горещ, активен, динамичен – такъв беше имотният пазар през изминалия месец, такива са и нашите топ брокери, които са до вас във всяка една стъпка от сделката. 🔥

📈 Изпратихме пореден силен месец за имотния пазар и навлизаме в не по-малко активните летни месеци, които през последните години се оформиха като върхови за пазара.

Активността и положителните ...

02 Юли, 2024

Изпратете запитване