Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Победителите в 16-тите Годишни награди на BULGARIAN PROPERTIES

2023-12-19   |  BULGARIAN PROPERTIES


За 16-та поредна година спазихме традицията и връчихме на своите колеги и партньори награди за най-добри резултати и значими постижения през юбилейната за BULGARIAN PROPERTIES 2023 г.

Това се случи по време на коледното тържество на компанията в Боровец - един от важните за нас курорти, където имаме присъствие още от старта на нашата дейност през 2003 г. и където можем да се похвалим с огромен брой реализирани продажби на ваканционни имоти, къщи и парцели.


През 2023 г. успяхме да разгърнем своята дейност, да затвърдим позициите си на традиционно силни за нас пазари и докажем ролята и мястото си в процеса на маркетинга и продажбите на имоти в цялата страна.

Представяме ви победителите за 2023 г. 🏆👏

НАЙ-ГОЛЯМ ОБЕМ И РЪСТ В ПРОДАЖБИТЕ

В тази категория победителите са:
Централен офис София за най-много продажби
Офис Варна за най-голям брой продажби в страната
Офис Банско за най-голям ръст в продажбите

Индивидуална награда за ръст в продажбите беше присъдена на Красен Захариев, брокер в офис Варна, за постигнатите резултати в продажбите на селски и ваканционни имоти по Северното Черноморие.



НАЙ-ДОБРИ НОВИ БРОКЕРИ

Най-добрите стартирали през 2023 г. брокери са:

Николай Попов от централен офис София
и
Гергана Сотирова от офис Банско.

И двамата се присъединиха към екипа ни през втората половина на годината, но успяха да направят продажби, каквито дори опитни брокери правят за цяла година.

НАЙ-СКЪПИ ПРОДАЖБИ

• Най-скъпата продажба за 2023 г. е дело на Стефан Абанозов - регионален мениджър за Боровец за продажбата на хотел в Паничище.


За най-скъпи продадени апартамент, къща, ваканционен имот, парцел и селска къща бяха отличени съответно Лазар Божов и Даниела Тотева от офис София, Стилиян Георгиев от офис Слънчев бряг, Петър Петаларев от офис Пловдив и Димитър Павлов от офис Велико Търново.



БРОКЕР НА ГОДИНАТА

Това е най-важната за всички брокери награда. Тя се получава на база на най-голям обем продажби, постигнато трайно присъствие в месечните класации и отлични отзиви от клиенти.

Победителите тази година са:
Иван Крумов, Даниела Тотева и Магдалена Тошева - и тримата на първо място




Магдалена Цоклинова и Калин Чернев заемат второ място.

НАГРАДИ ЗА КОМПЛЕКСИ И СГРАДИ НА ГОДИНАТА

• Призът "Най-продаван комплекс" за втора поредна година получи Central Park

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ

Всяка година имаме по нещо специално, което да наградим в работата на колегите ни - нещо, с което те са се отличили и са заслужили да бъдат носители на най-високото фирмено отличие - грамота в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

През тази година специални награди за изключителен принос получиха:
Кети Тошева за изключителенн принос в продажбите на Central Park
Вероника Стойкова за най-голям принос в работата с клиенти
Павел Раванов за принос в утвърждаването и развитието на позициите ни в Бургас и Южното Черноморие
Нашят IT екип за постоянните иновации и внедряване на нови технологии, които ни позволяват вече 20 години да бъдем лидер на пазара.


BULGARIAN PROPERTIES изказва благодарности на целия екип на компанията за отдадеността и професионализма! Той ни дава възможност да навлезем в следващото десетилетие с увереност, че то ще ни донесе още по-големи успехи и възможности да бъдем до вас при вашите имотни сделки.

Честито на всички за постигнатите резултати!

Весели празници!




  Още новини

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване