Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Жилища под наем за бягащи от войната в Украйна

2022-03-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Събитията от последния месец изведоха отново на преден план важността на жилищата като основна човешка и социална нужда и фундаментално право. Професионалният ни дълг именно в тази сфера ни зове да не оставаме безучастни.

След старта на войната в Украйна получаваме все повече запитвания от бежанци за жилища под наем. Основното търсене в момента е за градовете Варна, Бургас и София, но очакваме да има и за други населени места. Сроковете са за от 1 до 3 месеца.

Затова се обръщаме към вас с призив, ако притежавате имот, който желаете да отдадете под наем на бягащите от войната, свържете се с нас! Ние ще съдействаме безплатно. Пуснете ни информация и снимки директно на този линк или ни се обадете на 02 911 50.

Наемната цена я определяте вие. Ние само осигуряваме платформите, за да свържем търсещите с предлагащите и да съдействаме, с каквото можем.

От своя страна, BULGARIAN PROPERTIES прави следните неща:
- Aдаптирахме нашия украински домейн https://www.bulgarianproperties.com.ua и го превърнахме в платформа за наеми
- Премахнахме всички такси и комисионни при наемите за бежанци от войната - това включва както безплатно съдействие на търсещите подслон, така и премахване на възнагражденията ни от наемодатели на такива имоти - ние ще свържем страните абсолютно безплатно, само и единствено с цел да помогнем
- Предоставяме нашия комуникационен център, който включва местен киевски телефонен номер, както и контакти по всички канали, за да обслужим хората в нужда
- Целият екип на компанията е в готовност да помага в преговори и договорки, изготвяне на договори за наем и други специализирани услуги в нашата сфера.

Предварително благодарим за съдействието!

Очакваме Вашите обаждания и имейли.

Пазете се и бъдете здрави!

BULGARIAN PROPERTIES

  Още новини

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Цените на жилища с двуцифрен ръст. Топ съвети към продавачите

По данни на НСИ за първото тримесечие цените на жилищните имоти в страната са се покачили с 16% спрямо година по-рано. Подобен ускорен ръст не е регистриран от 2022 г. насам. За сравнение, през 2023 г. годишният ръст в цените беше е около 10%.

Подобно движение нагоре НСИ регистрира и при доходите, като по данни за първото тримесечие на 2024 г. средната месечна работна заплата в стра...

16 Юли, 2024
Медиите за нас
Пазарът на жилища: А сега накъде?

За оживлението на пазара на имоти и прогнозите за неговото развитие, вижте какво споделят Добромир Ганев - Управител на Форос и Полина Стойкова - Изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Този път е различно. Това са четирите най-опасни думи в света на инвестициите според сър Джон Темпълтън – един от най-успешните инвестиционни мениджъри на 20. век. През последнит...

09 Юли, 2024
Медиите за нас
Полина Стойкова пред БНТ: Имотите продължават да поскъпват

Горещо лято за жилищното кредитиране и недвижимите имоти. Цените на жилищата с рекорден ръст - 16%. Това отчита НСИ за първото тримесечие.

Въпреки по-високите цени - ръст с близо 9 на 100 има и при сделките. Покупката на имот се улеснява и от продължаващите исторически ниски лихви по кредитите. Колко гореща е ситуацията в сектора и ще се стигне ли до прегряване на пазара?

08 Юли, 2024
Фирмени
Брокери на месец юли 2024

Горещ, активен, динамичен – такъв беше имотният пазар през изминалия месец, такива са и нашите топ брокери, които са до вас във всяка една стъпка от сделката. 🔥

📈 Изпратихме пореден силен месец за имотния пазар и навлизаме в не по-малко активните летни месеци, които през последните години се оформиха като върхови за пазара.

Активността и положителните ...

02 Юли, 2024

Изпратете запитване