Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Жилища под наем за бягащи от войната в Украйна

2022-03-02   |  BULGARIAN PROPERTIES

Събитията от последния месец изведоха отново на преден план важността на жилищата като основна човешка и социална нужда и фундаментално право. Професионалният ни дълг именно в тази сфера ни зове да не оставаме безучастни.

След старта на войната в Украйна получаваме все повече запитвания от бежанци за жилища под наем. Основното търсене в момента е за градовете Варна, Бургас и София, но очакваме да има и за други населени места. Сроковете са за от 1 до 3 месеца.

Затова се обръщаме към вас с призив, ако притежавате имот, който желаете да отдадете под наем на бягащите от войната, свържете се с нас! Ние ще съдействаме безплатно. Пуснете ни информация и снимки директно на този линк или ни се обадете на 02 911 50.

Наемната цена я определяте вие. Ние само осигуряваме платформите, за да свържем търсещите с предлагащите и да съдействаме, с каквото можем.

От своя страна, BULGARIAN PROPERTIES прави следните неща:
- Aдаптирахме нашия украински домейн https://www.bulgarianproperties.com.ua и го превърнахме в платформа за наеми
- Премахнахме всички такси и комисионни при наемите за бежанци от войната - това включва както безплатно съдействие на търсещите подслон, така и премахване на възнагражденията ни от наемодатели на такива имоти - ние ще свържем страните абсолютно безплатно, само и единствено с цел да помогнем
- Предоставяме нашия комуникационен център, който включва местен киевски телефонен номер, както и контакти по всички канали, за да обслужим хората в нужда
- Целият екип на компанията е в готовност да помага в преговори и договорки, изготвяне на договори за наем и други специализирани услуги в нашата сфера.

Предварително благодарим за съдействието!

Очакваме Вашите обаждания и имейли.

Пазете се и бъдете здрави!

BULGARIAN PROPERTIES

  Още новини

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Полина Стойкова в предаването Money.bg на телевизия Bulgaria On Air

Има ли "балон" при цените на недвижимите имоти у нас и предстои ли свиване на пазара?

Кои са най-търсените жилища, кой ги купува и как е позициониран българският пазар спрямо останалия в Европа.

По тези и още теми в икономическото предаване Money.bg говори Полина Стойкова - изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Бързият ръст на цените на имотит...

28 Септември, 2023
последни новини
Цените на жилищата у нас се върнаха към двуцифрен годишен растеж

Ръстът на цените на жилищата у нас отново е станал двуцифрен на годишна база през второто тримесечие, достигайки 10,7% след забавянето до 9,5 на сто в началото на годината. Само за едно тримесечие цените са нараснали с 4,3% спрямо едва 1,6 на сто през първите три месеца на тази година. Това показват данни на Националния статистически институт (НСИ).

Разбивката за шестте най-големи ...

26 Септември, 2023
последни новини
Намалява се кворумът за провеждане на общо събрание на етажната собственост

Намалява се кворумът за провеждане на общо събрание от 67% на 51% идеални части от общите части на етажната собственост за приемане на решение за извършване на основно обновяване, за извършване на основен ремонт и за усвояване на средства от фондовете на ЕС, от държавния, от общинския бюджет или други източници на финансиране.

За това гласуваха депутатите при приемане на второ чете...

19 Септември, 2023
Фирмени
Брокери на месец септември 2023

По-малко от 4 месеца остават до края на тази година и ако сте решили да КУПИТЕ или ПРОДАДЕТЕ имот то ще имате нужда от съдействието на най-добрите брокери!

Представяме ви брокерите на месеца! Те ще ви осигурят:
- Качествени съвети и експертно мнение
- Актуални пазарни данни и анализи
- Помощ и съдействие във всеки етап на сделката

Не чакайте повеч...

05 Септември, 2023

Изпратете запитване