0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Известия (5)
Настройки
Изход
Затвори

Михаил Чобанов ще вземе участие във форума Шумът на парите

2021-05-31   |  BULGARIAN PROPERTIES

Михаил Чобанов ще участва в панела за недвижими имоти, който ще се проведе на втория ден от събитието.

Популярният икономически форум "Шумът на парите", който се провежда за 12-та поредна година, ще се състои на 2 и 3 юни и ще се излъчва на живо в Profit.bg, YouTube, както и във Facebook.

Програмата предвижда панел "Недвижими имоти" да бъде на 3.06.2021 г. от 12 часа. На него в рамките на един час ще можете да чуете директно от топ експерти в бранша за най-новите тенденции, както и да получите отговори на въпроси, които ви вълнуват.

Михаил Чобанов е основател и собственик на BULGARIAN PROPERTIES – водеща българска компания за недвижими имоти, която разполага с офиси и предлага имоти в цялата страна.

Той е и успешен строителен предприемач, като основният фокус на неговата строителното-предприемаческа дейност през последните няколко години е оформящият се като нов квартал на София проект Vitosha View, разположен в кв. Кръсотва вада и превърнал се в емблема на района.

Михаил има солиден опит като брокер, консултант, строителен предприемач, инвеститор, успешен консултант и мениджър на различни по големина проекти ново строителство. Той е едно от най-познатите имена в бранша и е чест гост на форуми, конференции и телевизионни предавания, където коментира развитието на пазара и инвестициите в недвижими имоти.

„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти.

BULGARIAN PROPERTIES има удоволствието да участва в събитието още от първите години на неговото създаване, а нашите експерти и топ мениджъри са се изказвали по редица важни теми за сектора и са давали точни прогнози за развитието на имотния пазар, което ни превръща в уважаван гост на престижната конференция.

Научете повече за Шумът на парите и се регистрирайте тук

Обявете имот при нас!

Вижте един от успешно консултираните и напълно разпродадени от BULGARIAN PROPERTIES обекти ново строителство:  Още новини

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове на имоти в София и цялата страна!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните турове, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Жилище в Пловдив в комплекс Tomov Plaza
Апартаменти ново строителство в кв. Тракия на ТОП цени от 600 евро/кв.м.! Един от най-продаваните ни проекти в Пловдив, чието строителство напредва, очаквано завършване - 12.2021 г.
Вижте още

Още Новини

последни новини
24 часа: Голямото завръщане на село

Броят на българите, които отиват да живеят по-близо до природата, скочи над 3 пъти в пандемията, а цените на къщите се увеличиха с 20%, 60-70 години след като българинът започна масово да напуска селото и да отива да живее в града, започва една обратна тенденция.

До началото на 50-те години на миналия век шест-милионното тогава население на страната е разделено почти наполовина - 3...

14 Юни, 2021
последни новини
Списание Идеален Дом: Borovets Gardens изкушението за нoвoдомеца

Безценно е мястото, което може да наречеш идеален дом - там, където се радваш на комфорт и където със стъпка навън потъваш в прегръдките на природата.

Borovets Gardens - виже повече за жилищата в комплекса

Сега тази перфектна комбинация е достъпна само на 50 минути от София и на 60 минути от Пловдив - в Боровец. Сгушен във вековните борови гори на Рила п...

11 Юни, 2021
Фирмени
Михаил Чобанов на форума Шумът на парите: Има месеци, в които сделките са като през 2005-2008 г.

Заради пандемията жилищата се върнаха на мястото, което заслужават във фокуса на всички пазарни участници - и на предприемачите, и на клиентите. Затова имотният панел на форума "Шумът на парите" беше сред очакваните с голям интерес.

Ето какво сподели Михаил Чобанов:

"Има възстановяване на пазара. В момента статистиките, които ние имаме, са за покачване...

03 Юни, 2021
Фирмени
Брокери на месец юни 2021 г.

Месецът не може да започне пълноценно, докато не видим кои са неговите топ брокери!
И макар че май беше по-кратък дори от февруари като работни дни, той беше много продуктивен и ние сме доволни от постигнатото.

📊 Имотният пазар се радва на голям интерес и засилено търсене. Пет месеца след началото на годината бихме могли смело да кажем, че 2021 г. ще бъде успешна. Имо...

02 Юни, 2021

Изпратете запитване