Контакти
0

Комплекс Модера Резидънс е напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES

2020-11-17   |  BULGARIAN PROPERTIES

Модера Резидънс е затворен комплекс в София, кв. Витоша, който се състои от 247 апартамента в 3 сгради. Комплексът беше завършен и въведен в експлоатация през 2020 г.

А в началото на месец ноември 2020 г. той беше напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES, след като и за последните налични жилища успяхме да намерим купувачи.

Така сега, в края на тази нелека година, имаме удоволствието да се похвалим с един напълно реализиран и изключително успешен проект, който се превърна в емблема на новото строителство в София.

BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за ексклузивен партньор на проекта още на неговия старт и участваше като консултант от етапа на проектирането му, разработването на цялостната концепция и ценообразуването на отделните жилищни единици. Това беше от ключово значение за успеха на проекта, тъй като допринесохме със специфичното ни know-how и с пазарните данни, с които разполагаме.

Последва разработването на маркетинговата и рекламна стратегия и реализацията на мащабна рекламна кампания в разнообразни канали, сред които собствения сайт на BULGARIAN PROPERTIES, който е сайт номер 1 за имоти в България.

Осигурихме на Модера Резидънс представяне пред нашата собствена база от над 500 000 клиента, някои от които живеещи в чужбина и достигнахме до точните купувачи за този проект - бързо, ефективно и без излишни разходи за инвеститора. Всичко, което направихме, беше включено в договореното с инвеститора комисионно възнаграждение, което гарантираше едно - че ще работим за постигане на резултат, а именно реализация на продажби.

Ние бяхме ексклузивен агент по продажбите в Модера Резидънс и се погрижихме да изградим отличен имидж на комплекса, да предоставим най-доброто обслужване с внимание към всеки клиент, да имаме на разположение отговорен консултант за срещи, огледи, консултации и подкрепа във важния избор на нов дом.

Като водеща агенция ние разполагаме с отлично обучени и опитни консултанти, които с готовност се посвещават на всеки наш ексклузивен обект. Те знаят как да подходят с клиентите и да заслужат тяхното доверие.

Ето например какво споделя Васил Чобанов от София за водещия консултант по продажбите в Модера Резидънс Росен Станков: "В търсенето си на ново жилище се сблъсках с много брокери, но нито един от тях не се доближи до Росен. Първото нещо, с което той ме впечатли беше неговият професионализъм и грижата, която той влага в работата си. Чувствах се като единствения му клиент, той беше на разположение по всяко време и винаги отговаряше на моите въпроси мигновенно. По време на посещенията ни на обекта, Росен демонстрира дълбоки знания относно всеки един архитектурен аспект на сградата. За мен беше истинско удоволствие да работя с него."

За да направим представянето на комплекса още по-професионално и вълнуващо, включихме и новите технологии. Заснемахме всяка фаза от неговия напредък с дрон, правихме видео, споделяхме всичко в социалните мрежи в нашите фирмени и в собствените профили на комплекса, които изградихме и поддържаме.

Добавихме и виртуална реалност, като заснехме 360-градусови турове на комплекса.

Модера Резидънс се превърна в истински хит на пазара, с две поредни годишни отличия за най-продаван комплекс в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

Резултатът от цялата тази дейност е налице - напълно разпродаден комплекс, доволни клиенти и истински успешна реализация.

Вижте във видеото още за това как работим ние и ни доверете Вашия проект!
Свържете се с нас на 📲 0886 033 033!

  Още новини

Сподели
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа, апартаменти с една или две спални и луксозни вили в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още
Купете собствен имот на морето - атрактивни цени, жадувано разнообразие!
Радвайте се на слънчевите летни дни в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! Атрактивни цени и разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Коледен календар на BULGARIAN PROPERTIES

Имаме коледен подарък за вас!

🎁🎄 Коледен календар - 25 ДНИ С БЪЛГАРСКИТЕ ИМОТИ 🎄🎁

С него ще ви отведем на виртуално пътешествие из цяла България, за да посетим някои от най-впечатляващите български имоти и да си припомним красотата и разнообразието, което ни предлага нашата страна.

🦌🦌🦌🎅 Пот...

30 Ноември, 2020
Медиите за нас
10 000 имотни сделки в Пловдив

Вторият по големина градски пазар у нас след София с близо 10 000 сделки за деветмесечието запазва стабилност на цените през 2020 г., а данните за 3-тото тримесечие показват тенденция към възвръщане към растеж, коментират от агенция BULGARIAN PROPERTIES.

Пловдив е с най-голямо регистрирано нарастване на цените през 3-тото тримесечие сред 4-те най-големи. То е в размер на 4.7% на год...

17 Ноември, 2020
Медиите за нас
Жилищните пазари в Пловдив, Варна и Бургас се възстановиха от корона кризата

Цените растат и обемът на сделки през деветте месеца на 2020 г. се запазва сходен с миналата година, по данни от индексите PSPI.

Пазарите на Пловдив, Варна и Бургас - трите най-големи града след София, растат като цени на жилищата и през деветте месеца на 2020 г. запазват обеми от сделки, сходни с миналата година. Това сочат данни от индексите PSPI, предоставени специа...

16 Ноември, 2020
Фирмени
Продава се в Несебър: Къща, каквато не можете да намерите никъде по света!

Дом, разположен в сърцето на един от най-старите градове в Европа.

Къща, обградена от векове история.

Имот, който е един от най-уникалните, предлагани за продажба на пазара у нас!


Къщата, която днес ще ви представим, не се среща често в обявите на имотните агенции.
Тя се намира в историческия център на Стария град на Н...

12 Ноември, 2020

Изпратете запитване