0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Известия (5)
Настройки
Изход
Затвори

Комплекс Модера Резидънс е напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES

2020-11-17   |  BULGARIAN PROPERTIES


Модера Резидънс е затворен комплекс в София, кв. Витоша, който се състои от 247 апартамента в 3 сгради. Комплексът беше завършен и въведен в експлоатация през 2020 г.

А в началото на месец ноември 2020 г. той беше напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES, след като и за последните налични жилища успяхме да намерим купувачи.

Така сега, в края на тази нелека година, имаме удоволствието да се похвалим с един напълно реализиран и изключително успешен проект, който се превърна в емблема на новото строителство в София.

BULGARIAN PROPERTIES беше избрана за ексклузивен партньор на проекта още на неговия старт и участваше като консултант от етапа на проектирането му, разработването на цялостната концепция и ценообразуването на отделните жилищни единици. Това беше от ключово значение за успеха на проекта, тъй като допринесохме със специфичното ни know-how и с пазарните данни, с които разполагаме.

Последва разработването на маркетинговата и рекламна стратегия и реализацията на мащабна рекламна кампания в разнообразни канали, сред които собствения сайт на BULGARIAN PROPERTIES, който е сайт номер 1 за имоти в България.

Осигурихме на Модера Резидънс представяне пред нашата собствена база от над 500 000 клиента, някои от които живеещи в чужбина и достигнахме до точните купувачи за този проект - бързо, ефективно и без излишни разходи за инвеститора. Всичко, което направихме, беше включено в договореното с инвеститора комисионно възнаграждение, което гарантираше едно - че ще работим за постигане на резултат, а именно реализация на продажби.

Ние бяхме ексклузивен агент по продажбите в Модера Резидънс и се погрижихме да изградим отличен имидж на комплекса, да предоставим най-доброто обслужване с внимание към всеки клиент, да имаме на разположение отговорен консултант за срещи, огледи, консултации и подкрепа във важния избор на нов дом.

Като водеща агенция ние разполагаме с отлично обучени и опитни консултанти, които с готовност се посвещават на всеки наш ексклузивен обект. Те знаят как да подходят с клиентите и да заслужат тяхното доверие.

Ето например какво споделя Васил Чобанов от София за водещия консултант по продажбите в Модера Резидънс Росен Станков: "В търсенето си на ново жилище се сблъсках с много брокери, но нито един от тях не се доближи до Росен. Първото нещо, с което той ме впечатли беше неговият професионализъм и грижата, която той влага в работата си. Чувствах се като единствения му клиент, той беше на разположение по всяко време и винаги отговаряше на моите въпроси мигновенно. По време на посещенията ни на обекта, Росен демонстрира дълбоки знания относно всеки един архитектурен аспект на сградата. За мен беше истинско удоволствие да работя с него."

За да направим представянето на комплекса още по-професионално и вълнуващо, включихме и новите технологии. Заснемахме всяка фаза от неговия напредък с дрон, правихме видео, споделяхме всичко в социалните мрежи в нашите фирмени и в собствените профили на комплекса, които изградихме и поддържаме.

Добавихме и виртуална реалност, като заснехме 360-градусови турове на комплекса.

Модера Резидънс се превърна в истински хит на пазара, с две поредни годишни отличия за най-продаван комплекс в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

Резултатът от цялата тази дейност е налице - напълно разпродаден комплекс, доволни клиенти и истински успешна реализация.

Вижте във видеото още за това как работим ние и ни доверете Вашия проект!
Свържете се с нас на 📲 0886 033 033!

Свържете се с нас на 📲 0886 033 033!

Продайте имот с BULGARIAN PROPERTIES


  Още новини

Сподели
Купете собствен имот на морето - атрактивни цени, жадувано разнообразие!
Наслаждавайте се на слънчевите летни дни в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! Атрактивни цени и разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
MAREA Sky - нови жилища в Студентски град
Ексклузивен обект в един от най-търсените райони на София - Студентски град! МAREA Sky e модерна жилищна сграда до НСА и Зимния дворец. Напредващо строителство!

Изгодни цени, отлична инвестиция!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Брокери на месец август 2021 г.

☀🌊 Горещо, оживено и с малко свободни места - таква е ситуацията не само на плажовете 🏖 в българските курорти, а и на имотния пазар в София и цялата страна, на който BULGARIAN PROPERTIES е активен участник и бележи пореден върхов месец.

Желаещите да се сдобият с качествен и изгоден имот идват рано и са готови да резервират имота, който харесат, дори и той да е ...

04 Август, 2021
последни новини
Investor.bg: Сделките с имоти в София растат най-бързо от 2008 г. и през второто тримесечие

Близо 10 хил. (9736) са вписаните сделки с имоти в София през второто тримесечие на тази година, сочат данни на Агенцията по вписванията. Това е най-големият им брой за второто тримесечие от 2008 г. насам и представлява ръст с 53,3% спрямо същия период на миналата година, когато имотният пазар в столицата и страната замръзна заради блокадата за овладяване на разпространението на коронавируса.

29 Юли, 2021
Медиите за нас
Дневник: В какво се превръщат ваканционните имоти

Кризата с коронавируса попречи на руснаците с имоти в България да стигнат до тях през миналата година. Сега ситуацията е леко подобрена. Не много по-различна е ситуацията и за гражданите на Великобритания, които все още имат собственост тук. В същото време засилената активност за покупка на ваканционни имоти сред българите в последните години получи силен тласък заради пандемията, ко...

20 Юли, 2021
последни новини
Искате ли да притежавате собствен дом в елитен хотелски комплекс в Банско?

Всички познаваме Банско като зимна дестинация. Той предлага писти от всякаква сложност, които са разположени достатъчно високо, за да осигурят дълъг сезон, когато атмосферните условия го позволяват - понякога от декември до май.

Курортът обаче предлага прекрасни условия за почивка и през останалите сезони, а през лятото са налице безкрайни възможности за забавление, к...

19 Юли, 2021

Изпратете запитване