0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО: нов мащабен проект в централен район на София - ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES

2022-05-12   |  BULGARIAN PROPERTIES

Започва изграждането на един от най-мащабните проекти ново строителство в София!

За нас е огромна чест, че той ще бъде възложен ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES!

За изминалите 2 десетилетия ние от BULGARIAN PROPERTIES успяхме да се утвърдим като лидер в маркетинга и продажбите на имоти ново строителство с постигнати значими резултати и реален принос към всеки един проект, който става част от нашето портфолио.

Поредното признание за това получаваме под формата на гласуваното ни доверие да бъдем ексклузивен партньор в един от най-мащабните проекти, които са излизали на пазара на ново строителство в столицата.

След повече от една година съвместна работа по разработката на проекта, сме щастливи, че ще можем да ви представим този изключителен комплекс, пазположен върху парцел с внушителна площ от близо 50 дка в централен район на София. Той разполага с отличен достъп до пътна инфраструктура, транспорт и градски удобства.

Първата фаза на комплекса ще се състои от 7 сгради с РЗП 90 000 кв.м., разположени сред 12 дка модерен градски парк. Те ще предлагат разнообразни жилища и търговски обекти.

Комплексът ще бъде в западен стил и ще пресъздава емблематична градска среда, която изцяло ще преобрази района и ще го позиционира сред най-предпочитаните квартали.

След реализацията на емблематичния комплекс Park View Residence (на първата снимка зад парцела) и текущите проекти Kenar Residence и AMur Hоmes, това ще бъде следващата голяма крачка в приноса ни за развитието на жилищната среда в София.

Пожелайте ни успех и очаквайте повече информация за този уникален проект съвсем скоро!

За да бъдете сред първите, които ще научат за новия ни проект, регистрирайте се за нашите нюзлетъри и вайбър кампании тук.

  Още новини

Сподели
Vitosha View - новите сгради G!
Продажбите в най-новите сгради на хитовия комплекс Vitosha View в кв. Кръстова напредват и наличностите вече са ограничени!

Сгради G се намират на тиха улица във вътрешната част на комплекса. Те са на по 5 етажа и разполагат с разнообразни апартаменти. Изберете своя нов дом в емблематичен комплекс в София сега!
Вижте още
AMur Homes - новият проект на доказан инвеститор
AMur Homes е елитна сграда в широкия център на София на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от наличните двустайни, тристайни апартаменти и мезонети и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Капитал: Ваканционните жилища влизат сериозно в дневния ред на българските купувачи

Ваканционните жилища в морските и планинските курорти вече все по-уверено излизат от общото схващане, че са само за чужденци и че няма смисъл да се плащат такси и е подобре да ходиш на хотел на различни места по света.

Една от причините за тази промяна беше пандемията и нарасналата необходимост от собствено място за отдих извън големия град (което стимулира пазара и н...

26 Май, 2022
Медиите за нас
Имоти и инвестиции: Ръст на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас

Полина Стойкова е изпълнителен директор и съсобственик на BULGARIAN PROPERTIES. Тя има близо 20 години опит в недвижимите имоти. Квалифициран експерт е в областта на имотните анализи и член на RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Полина е автор на методологията за съставяне на индексите PSPI. Данните от индексите в комбинация със статистиката за цените на реалните сделки ...

25 Май, 2022
Медиите за нас
Пазарът на жилища: Върхът се вижда

Високото търсене и слабото предлагане вдигат цените. Войната, отслабването на икономиките и ръстът на ипотечните лихви може да охладят пазара

Жилищата продължават да поскъпват, но интересът към покупката им не стихва. От началото на годината ръстът на цените дори се ускорява. През първото тримесечие сделките в страната са с 10% повече, отколкото през същия период на 2021 г., която б...

18 Май, 2022
Медиите за нас
Полина Стойкова пред Imoti.net: Имотите остават най-желаното и най-сигурно средство за вложение

На 17 май на официална тържествена церемония в хотел „Хаят“ ще бъдат отличени победителите сред най-успешните агенции и експерти в имотния сектор за изминалата 2021 г. в седмото издание на „Годишните награди на Imoti.net“. Наградите имат за цел да допринесат за по-голямата разпознаваемост и видимост на добрите компании в имотния сектор сред обществото. Паралелно с това, единственият ...

16 Май, 2022

Изпратете запитване