Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Добре дошли на новия сайт на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС!

2010-05-18   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Имаме удоволствието да ви представим нашия нов уебсайт, който стартирахме на 18.05.2010 г. след дълга и упорита работа.

За трети път в продължение на 8 години нашата компания въвежда нов, по-модерен уебсайт, за да отговори на постоянно променящите се нужди на интернет потребителите и за да бъде винаги в крак с последните тенденции в уеб технологиите. С този нов сайт ние поставяме началото на нов етап от развитието на пазара на имоти в интернет.

Наред с вече познатите ви възможности за търсене на имоти по различни критерии и ползване на нашите електронни услуги за безплатни седмични бюлетини и електронно известяване за оферти с желани от вас параметри, с новия уебсайт на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ще имате възможност да ползвате редица нововъведения:

• Подробно описание на имотите, снимки, планове, характеристики на района, в който се намират и възможност за изтегляне на инфо пакет за всеки имот
Много повече видео клипове на имоти и комплекси в цялата страна
Карта с местоположението на имотите и близките до тях други имоти за продажба и под наем, както и забележителности и др. интересни неща, базирана на популярната платформа за карти на Гугъл - Google Maps
Абонамент за известяване за спад в цените на избрани от вас имоти
Директна връзка по всякакъв удобен за вас начин за комуникация с нашите брокери
RSS абонамент за получаване на нови имоти, новини и анализи по желани от вас параметри
• Възможност за резервация на имоти с кредитна карта
Изключително подробна търсачка за имоти по най-разнообразни критерии
• Бутони за социален букмарк - ще можете да споделяте интересните имоти и статии в предпочитаните от вас социални сайтове и мрежи
• БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС вече е във Фейсбук и Туитър - можете да ни станете приятели там и да получавате актуална информация от нас, нови имоти и приятни изненади от екипа на нашата компания
Създаване на персонален бележник с интересните за вас имоти
• Публично представяне на всички наши мениджъри и брокери с възможност за директен контакт с тях по всякакви въпроси
• и много други нови неща, които ще продължим да развиваме и допълваме постоянно.

Надяваме се, че нашата нова визия ще ви допадне и ще направи покупката или продажбата на имот и намирането на полезна информация за пазара на имоти много по-приятно и интересно занимание.

Нашият екип в цялата страна ще продължи да работи, както до сега, за намирането и предлагането на най-качествените имоти на най-добрите цени, а всички специалисти в БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ще продължават да се грижат да сте винаги добре информирани по всички имотни въпроси.

Ако искате да получите нашия анализ на пазара за първото тримесечие на 2010 г., моля натиснете тук.

  Още новини

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024
последни новини
Дължим ли данъци при продажба на имот?

В данъчния сезон отговаряме на един от често задаваните въпроси при попълване на данъчна декларация от страна на физически лица:

Дължим ли данък при продажба на недвижим имот? Как се изчислява този данък? Кога продажбата на имот е освободена от данъци?

Доходите на физическите лица, придобити през календарната година, се декларират до 30 април на следващата година с г...

10 Април, 2024

Изпратете запитване