Park View Residence: Ново строителство и цени без конкуренция

2019-02-27   |  profit.bg

Ново и качествено строителство в близост до центъра и метрото, при това на достъпни цени. Звучи като сбъдната мечта за търсещите нов дом в София, нали?

Днес ще ви представим един необикновен комплекс - Park View Residence.

Това е затворен комплекс, който се намира в централната част на София - кв. Банишора, и е близо до метростанция "Княгиня Мария Луиза".

Новото бижу на София ще бъде с контролиран достъп и ще разполага с обособена зона със зелени площи, детска площадка и фитнес на открито.

Park View Residence е един специален проект на най-голямото архитектурно студио в България - Иво Петров Архитекти. В проекта е даден приоритет на комфорта на обитаване, функцията, визията на сградата, представителните общи части и вътрешния двор.

Дворът ще бъде един малък оазис в тази централна част на София, а самата концепция на проекта, контрола на достъп и оформянето на градината в Park View Residence са една от основните причини, поради които купувачите се спират на проекта при избора на свой дом.

Районът е предпочитан за живеене и инвестиции поради наличието на търговски вериги, училища и детски градини, здравни заведения, основни улици и булеварди - бул. „Княгиня Мария Луиза“, бул.“ Сливница“, бул. „Константин Величков“, паркове и други удобства и услуги от ежедневието - супермаркети, ресторанти, кафенета и градинки, банки, услуги.

Цените са без конкуренция както за конкретната локация, така и за повечето предпочитани квартали в София.

Тристайните апартаменти са на цени от 72 000 евро, а двустайните започват от 52 000 евро. Проектът е изцяло финансиран от БАКБ, а главен изпълнител е Главболгарстрой, което е гаранция за качество и професионално изпълнение.

Изграждането на комплекса стартира през октомври 2018 г. с всички гаранции за завършване в предвидените срокове.

Жилищната сграда се състои от 190 двустайни, 89 тристайни и 7 четиристайни апартамента, 25 подземни гаража, 111 подземни паркоместа, надземни паркоместа и гаражи.

Имотите се издават с висококачествена енергоефективна немска дограма с троен стъклопакет, цвят бяла отвътре, антрацит отвън, немски обков, нискоемисионно стъкло.

BULGARIAN PROPERTIES е ексклузивен партньор при продажбите, като повече за проекта можете да видите тук.

  Още новини

Сподели
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Жилищният пазар в България през 2020 г.: Купувачите ще властват

Стабилни цени, увеличаване на предлагането и доминация на купувачите – това ще бъдат някои от определящите характеристики на жилищния пазар у нас през 2020 г. Същевременно заради нарасналото предлагане продавачите трябва да бъдат внимателни при определянето на цената на жилището си, ако не искат то да се задържи твърде дълго на пазара и така да изгуби от стойността си.

Добрите макр...

24 Януари, 2020
последни новини
Банско се подготвя за Световната купа по ски

От 24 до 26 януари в Банско се събира елитът на алпийските ски в света. Като съорганизатор Община Банско се подготвя усилено, за да бъде гарантирано безпроблемно посрещане на хилядите гости и почитатели на ски спорта от целия свят.

Кметът на Банско Иван Кадев проведе среща с институциите, ангажирани с опазването на обществения ред и сигурност.

И по време...

23 Януари, 2020
последни новини
Купуването на имоти у нас е тенденция независимо от перспективи за света

"Ниските лихви по кредитите, огромното количество в банковата система и традиционно липсата на алтертиви за спеставания, които хората в България могат да имат и използват, водят интерес до това, че покупката в големите градове от години се превръща в тенденция, независимо какви са макроикономическите перспективи за света и Европа." Това каза Иван Велков от Международната федерация за недвижими имо...

23 Януари, 2020
последни новини
Почти 30 000 сделки с имоти в София през 2019-та година

Последното тримесечие на миналата година е било силно за сделките с имоти в големите градове у нас и в цялата страна, сочат данни на Агенцията по вписванията.

В София между октомври и декември миналата година са били сключени 9587 сделки с имоти, което е ръст с 5,2% спрямо същия период на предходната година. Това е и най-големият брой сделки в столицата през четвъртото тримесечие от...

17 Януари, 2020

Изпратете запитване