Контакти
0

Възползвайте се от отлични пазарни условия и продайте имот с нас през 2021 г.!

2021-01-14   |  BULGARIAN PROPERTIES

Започваме 2021 г. със силен имотен пазар, множество запитвания, огледи и вече сключени сделки.

Пазарът предлага подходящи условия за продажба, от които можете да се възползвате и да обявите имот за продажба още сега!

Професионализмът се доказва в трудни моменти. През 2020 г., въпреки пандемията, ние не спряхме да работим и да носим ползи и отлични резултати за нашите клиенти. Успяхме да приключим годината успешно и за пореден път да докажем, че можем да се справим с всичко.

Въведохме и редица иновативни онлайн услуги, които улесняват комуникацията с нашите клиенти от дистанция и дават възможност за виртуални огледи.

Можете да се доверите на дългогодишния ни опит и лидерска позиция на пазара!

BULGARIAN PROPERTIES е водеща агенция за недвижими имоти с близо 20-годишен опит в сферата на покупко-продажбите, отдаването под наем, новото строителство, пазарните данни и анализи и всички услуги, свързани с имотния сектор в България.

Носители сме на множество награди, сред които “Сайт на годината” за нашия уебсайт www.BulgarianProperties.bg, "Брокер на годината" и “Агенция на годината на потребителите” за 2019 г.

• За рекламното представяне на всеки имот ние лично посещаваме обекта, организираме фото- и видеозаснемане, включително с дрон, 360-градусов тур и правим детайлно описание на имота и района, както и всички удобства наоколо.

Нашият сайт излиза на първи места при търсене в Google и разполага с чуждоезикови версии. Така вашият имот ще достигне и до чуждестранните купувачи.

Известни сме с мащабната платена реклама в Google и социалните мрежи!

• Страниците ни във Facebook, Instagram и Youtube каналът ни се радват на множество последователи.

• BULGARIAN PROPERTIES разполага с офиси в цялата страна, а нашият екип от професионалисти - директорски екип, юристи, мениджъри, брокери разполагат с дългогодишен опит и отлични познания за спецификата на пазара.

• Радваме се на отлични отзиви на клиенти - разгледайте ги тук!

Доверете продажбата на Вашия имот на BULGARIAN PROPERTIES!

Вижте колко струва имотът ви към момента - експресна онлайн оценкаВижте още:
Защо да изберете да работите с нас
Какво ще направим за продажбата на Вашия имот


  Още новини

Сподели
Vitosha View сграда Е - инвестирайте в първокласен имот в София!
Вложете в имот в сграда Е на емблематичния комплекс Vitosha View! Финален етап на изграждане, отлично съотношение цена/качество. Модерна визия и внимание към всеки детайл. Функционално вътрешно разпределение с оптимално усвояване на пространствата. Отлична инвестиция в предпочитан южен район на столицата!
Вижте още
Сграда F на комплекс Vitosha View напредва!
Най-новата фаза на елитния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада напредва, а наличностите се изчерпват!

Изберете своя нов дом в емблематичен комплекс в София сега!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
ТВ Европа: Спад на сделките и ръст на цените на имотите през 2020 г.

Изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова беше гост на сутрешния блок на ТВ Европа "Европа сутрин" в събота, 23.01.2021 г., за да коментира тенденциите на жилищния пазар в България.

Полина Стойкова MRICS сподели, че през 2020 г. е имало предизвикателства за имотния пазар, но като цяло те са преодоляни. Спадът в обемите от сделки се дължи най-вече на пролетния ...

25 Януари, 2021
Медиите за нас
Дневник: Пазарът на жилища започва 2021 г. сякаш няма епидемия

Противно на първоначалните очаквания пазарът на имоти не бе сериозно засегнат през годината на пандемията. Това показват данните на брокерите и за края на 2020 г. Оптимистична е и прогнозата им за пазара на жилища за 2021 г. Те отчитат голяма активност още в началото на новата година.

По-различна е картината на пазара на офиси, много от които са почти напълно празни ме...

15 Януари, 2021
Фирмени
Брокери на месец януари 2021 г.

Дадохме страхотен старт на тази година - със силен интерес, множество запитвания, огледи и вече реализирани сделки! 👏✨

А сега нека се запознаем с брокерите на месеца - хората, които бяха на линия и по време на почивните дни и работиха буквално до последните часове на миналата година, за да ви помогнат да осъществите плановете си и да затворите 2020 щастливи и доволни,...

07 Януари, 2021
Медиите за нас
Под един покрив: Поколения българи живеят заедно

Над 40% от българите живеят в пренаселени домове, сочи изследване на „Евростат“. Двама от всеки петима нямат собствена стая. На най-тясно живеят в съседна Румъния – там почти 50% от хората обитават пренаселени домове.


Страната ни е трета след Латвия, където процентът е малко над 42 на сто. Следват Хърватия и Полша. В дъното на класацията са Кипър, Ирланди...

07 Януари, 2021

Изпратете запитване