Контакти
0

Съветите на един опитен собственик на ваканционен имот

2019-08-12

Винаги се радваме, когато получаваме обратна връзка от нашите клиенти и те споделят личния си опит от придобиване на недвижими имоти и живот в България! Марат, който живее в комплекс Tarsis Club & SPA, споделя своята история при покупката на апартамент в Слънчев бряг, вижте неговите съвети.

Комплексът Tarsis (Tarsis Club & SPA, Слънчев бряг, България) първоначално е бил планиран, проектиран и изграден като курортен комплекс от клубен тип за уютно и комфортно настаняване за собственици, насочен предимно към семейства с деца.

Разполага с 6 сгради с апартаменти, отговарящи на всеки вкус и бюджет - от стандартни и евтини до VIP луксозни апартаменти. Голяма, добре оборудвана и красиво оформена паркова зона със собствена инфраструктура, където всеки ще открие нещо по свой вкус. Поддръжката на комплекса е организирана на много високо ниво.

Има почти всичко, което съвременните комплекси от този тип притежават. Когато почиващите от съседните хотели разберат, че сте от Тарсис, те с удоволствие казват: „Е, да, разбира се. При вас е отлично!” И наистина е прекрасно, особено за деца. За това повечето собственици са закупили апартаменти тук, за да могат по-късно да „изпращат“ децата с бабите си тук за цялото лято. Е, разбира се, с удоволствие идваме и сами. Почти всички обзавеждат апартаментите си като за себе си, по свой вкус - получавате втори дом (или, ако желаете, великолепна лятна резиденция от апартаментен тип, край морето). Децата тук наистина се чувстват добре и удобно (не като в града). В игрите бързо намират нови приятели. И дори след като пораснат, те идват отново тук, за да си спомнят детството. И възрастните също: те се срещат, прегръщайки се радостно, си тръгват със сълзи на очи.

Климатът в България, за разлика от много други морски курорти, е по-мек и комфортен. А храните са по-естествени, особено ако са местни и сезонни. В крайна сметка България е селскостопанска страна. Като цяло всичко е страхотно. Но като опитен собственик искам да дам на новите потенциални купувачи някои съвети, базирани и на моя собствен опит. Тъй като офертите са безкрайни, всеки се хвърля да хвали своето. Особено в началото можете лесно да се изгубите в изобилието обяви.

Първо - потърсете комплекси с голяма и добре оборудвана паркова среда. Особено ако ще почивате с деца. Предвид високата цена на земята в курортната зона - това е рядкост. Много строители спестяват от това, опитвайки се да печелят пари, като продават само самите апартаменти. Второ, ако бюджетът позволява, не търсете евтиното. Евтиното е евтино, за което вероятно си има причина. В крайна сметка, купувате обект за дълговременно ползване, следователно, нека е малко по-скъпо, но се опитайте веднага да вземете за себе си нещо наистина достойно, за да не съжалявате. Познавам мнозина, които впоследствие останаха разочаровани, че имотът им е или малък, или с неудобно разпределение, или има нещо друго, което не им подхожда.

Не пренебрегвайте препродажбите. Понякога има много добри варианти. След малки допълнителни разходи за допълнително оборудване и комфортно обзавеждане, може да получите точно това, за което сте мечтали.

Уважаеми потенциални купувачи! Подхождайте към покупката на имот премислено и отговорно. Обмислете всичко, до най-малките детайли. И не се колебайте да изисквате от брокерите да ви показват всички варианти. И аз ви пожелавам да получите точно това, което по-късно бихте могли да наречете свой втори и истински роден дом, където с удоволствие да се връщате.

Успех! Ще се радвам, ако съветите ми са ви били от полза.

Разгледайте нашите оферти в Слънчев бряг


  Още новини

Сподели
Купете къща на село
Дом на село за уикенди, ваканции или за постоянно живеене - защо не? Повече от всякога, сега имаме нужда от собствен двор, уют и от това да сме далече от контакт с потенциални опасности. А освен това можем да работим гъвкаво и да учим онлайн. Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна. Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Купете собствен имот на морето - атрактивни цени, жадувано разнообразие!
Радвайте се на слънчевите летни дни в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! Атрактивни цени и разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Михаил Чобанов връчи награди в 24-тото издание на конкурса "Къща на годината"

Носителите на наградите на списание "Идеален дом" в конкурса "Къща на годината" 2019 г.

Пет статуетки "Сребърен гвоздей" раздаде списание "Идеален дом" на 24-ото издание на конкурса "Къща на годината". Идеалният дом вече не е само луксозни и скъпи мебели, а е еко и дори има инсталация за пречистване на въздуха. Тази визия на идеалния дом очертаха отличените проекти по...

03 Юли, 2020
Фирмени
Брокери на месец юли 2020 г.

🌞 Лятото вече е в разгара си, а на 🏘 имотния пазар става все по-горещо!

Активността нарасна и все по-убедително се връщаме към предкризисните нива на продажби, като този път интересът е не само към София и големите градове, но към цялата страна, включително към морските и планинските курорти, както и към селата.

Къщите на село се превръщат в 💥х...

03 Юли, 2020
Медиите за нас
Един от най-продаваните нови комплекси у нас с втора фаза

Искате ли да живеете в стилен комплекс с контролиран достъп, детска площадка и достатъчно зелени площи? Е, явно не сте единствените, тъй като Park View Residence е носител на награда за най-продаван комплекс за 2019 г.

Комплексът от затворен тип се намира в централната част на София - кв. Банишора и е близо до метростанция "Княгиня Мария Луиза".
Първата фаза на ...

02 Юли, 2020
Медиите за нас
Варна: Жилища в извънредна обстановка

COVID пандемията промени почти всичко, в това число и имотния пазар във Варна.

Въпреки че за пръв път от години той се забавя, за трите месеца на извънредното положение Варна е най-малко засегнатият от големите градове след София като активност на пазара. За март, април и май са вписани 2151 покупко-продажби при 3019 през същия период на миналата година по данни на Аге...

29 Юни, 2020

Изпратете запитване