Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Директорът на Офис Варна на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС за bTV: Търсят се по-малки хотели до 500 000 евро

2010-05-25   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Евгени Златев – Директор на Офис Варна на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС – коментира увеличеното предлагане на хотели по Черноморието за късните новини на bTV на 19.05.2010 г.

Според офертите, които компанията предлага, в момента за продажба са пуснати над 50 хотела, близо половината от които са на морето. Около 70% от тях са по по-застроеното южно Черноморие, а останалите са на север. Голяма част от офертите са активни поне от една година.

Според Евгени Златев хотелиерите продават хотелите си заради задължения към кредитори, тъй като изпитват трудност да покриват кредитите си. Кризата в туризма също оказва голямо влияние, защото хотелските бази не се запълват на 100%. Цените на хотелите, които агенцията предлага, започват от 400 000 евро и достигат над 10 милиона евро. Ако се стигне до сключване на сделка, обикновено това става на цена, по-ниска от оферираната.

Директорът на Офис Варна на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС коментира още, че търсенето на този тип имоти почти липсва, особено за големите хотели. Според него по-скоро има търсене за по-малките хотели до 500 000 евро, като интерес проявяват инвеститори от среден клас.

Съветът, който може да бъде даден на хората с много пари в брой е да купуват сега, защото цените на хотелите няма да падат повече.

Гледайте интервюто по bTV:

Get the Flash Player to see this player.



Разгледайте всички оферти на хотели на BusinessForSale.bg

---
Авторски права: 2010 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2010.


  Още новини

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Цените на жилища с двуцифрен ръст. Топ съвети към продавачите

По данни на НСИ за първото тримесечие цените на жилищните имоти в страната са се покачили с 16% спрямо година по-рано. Подобен ускорен ръст не е регистриран от 2022 г. насам. За сравнение, през 2023 г. годишният ръст в цените беше е около 10%.

Подобно движение нагоре НСИ регистрира и при доходите, като по данни за първото тримесечие на 2024 г. средната месечна работна заплата в стра...

16 Юли, 2024
Медиите за нас
Пазарът на жилища: А сега накъде?

За оживлението на пазара на имоти и прогнозите за неговото развитие, вижте какво споделят Добромир Ганев - Управител на Форос и Полина Стойкова - Изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Този път е различно. Това са четирите най-опасни думи в света на инвестициите според сър Джон Темпълтън – един от най-успешните инвестиционни мениджъри на 20. век. През последнит...

09 Юли, 2024
Медиите за нас
Полина Стойкова пред БНТ: Имотите продължават да поскъпват

Горещо лято за жилищното кредитиране и недвижимите имоти. Цените на жилищата с рекорден ръст - 16%. Това отчита НСИ за първото тримесечие.

Въпреки по-високите цени - ръст с близо 9 на 100 има и при сделките. Покупката на имот се улеснява и от продължаващите исторически ниски лихви по кредитите. Колко гореща е ситуацията в сектора и ще се стигне ли до прегряване на пазара?

08 Юли, 2024
Фирмени
Брокери на месец юли 2024

Горещ, активен, динамичен – такъв беше имотният пазар през изминалия месец, такива са и нашите топ брокери, които са до вас във всяка една стъпка от сделката. 🔥

📈 Изпратихме пореден силен месец за имотния пазар и навлизаме в не по-малко активните летни месеци, които през последните години се оформиха като върхови за пазара.

Активността и положителните ...

02 Юли, 2024

Изпратете запитване