Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Пирдоп продава и отдава под наем

Град Пирдоп е малък хубав град в западната част на България, който е част от Софийска област и се намира в близост до град Златица. Пирдоп е разположен на около 8 км от село Антон и на 80 км от столицата София. В същото време, градът се намира само на 2 км от подножието на Стара планина и в близост до Средна Гора. Тук минават две реки, които се сливат в югозападния край на града.

В град Пирдоп има един православен храм, един параклис, а на около четири километра от града се намират и руините на храма „Свети Илия“, известен още като „Еленската базилика“. В Пирдоп има медодобивен завод, градски музей и къща-музей. От тук тръгват маршрути за хижите „Момина поляна“ и „Паскал“, „Мали извор“ и „Артьовица“. Районът на град Пирдоп е известен с хубавата си и вкусна кухня, като сред специалитетите тук е ложената баница, пирдопския тутманик и едрия запечен боб.

В района на град Пирдоп има разнообразие от оферти за недвижими имоти. Тук се предлагат семейни къщи и вили, парцели с различна големина и статут, както и апартаменти. Имотите, които са за продан и под наем са с цени в разумни граници и инвестициите тук се считат за добри. В случай, че вие притежавате имоти в района на град Пирдоп или искате да продадете притежаван от вас имот тук, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Пирдоп?
Продажба
Оборудван ресторант в центъра на град Пирдоп гр. Пирдоп Заведение в непосредствена близост до Републикански път I-6, известен и като Подбалкански път Ресторант намиращ се в центъра на град Пирдоп в непосредствена близост до Републикански път I-6, известен и като Подбалкански път. Пирдоп се намира на 70 km източно от София и на 52 km западно от Карлово по Подбалканския път. Разположен е на 696 m надморска височина в средната
1 от 1 резултата

Изпратете запитване