Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Най-големите молове в България

2014-10-23   |  Profit.bg, 22 октомври 2014

Търговските площи в петте най-големи търговски центрове в страната са повече от 300 хил. кв. м, сочи справка на Profit.bg

Четири от петте най-големи мола в България се намират в столицата, а един от тях – във Варна.

Вижте кои ще са най-големите търговски центрове в страната към края на 2014 г.

Парадайз Център
Молът е от групата "лайфстайл молове", които най-често се намират в близост до богатите жилищни квартали на градовете, и освен търговските площи, осигуряват на посетителите си разнообразни забавления - както традиционните ресторанти, кафета и кино, така и зали за боулинг, ледени пързалки и др.




На разположение на посетителите са 1900 паркоместа. През 2015 г. в мола ще бъде открита и поредната станция от софийското метро, чието име ще е „Парадайз“, като ще има директен вход към – 1 ниво на търговския център.

София Ринг Мол
Търговският център ще бъде открит само след около две седмици. Той ще се намира в непосредствена близост до ИКЕА и ще разполага с 69 000 кв. м търговски площи.




Външната зона на търговския център ще е амфитеатрална, със зелени площи, които ще заемат около 30% от площта му. Ще има и зона със заведения, част от която на открито, с гледка към планината.

The Mall
Молът е разположен на бул. Цариградско шосе, на 5 км от центъра на столицата и на 6 км от летището. Заобиколен е от над 150 000 кв. м модерни клас А офис площи.

Комплексът предлага на посетителите си бърз и лесен достъп до 2 800 паркоместа. Търговският център е разположен на общо шест нива с 66 хил. кв. м площи, разпределени на три подземни и три надземни (търговски) етажа.




За улесняване на достъпа е изграден специален тунел под бул. Цариградско шосе, който извежда до подземния паркинг.

Сердика Център
Молът е открит само месец преди The Mall (март 2010 г.), като с площта си от 51 000 кв. м изпревари другите два търговски центъра в столицата по това време - Мол София и Сити Център София, с 21 500 и 21 000 кв. м нетни площи.




Разполага с 210 магазина и 1600 паркоместа.

Grand Mall Varna
Инвестицията в търговския център е за 120 млн. евро. На територия от 50 000 кв. м са разположени повече от 150 магазина, а за улеснение на посетителите има и 1700 паркоместа.




Молът е и най-големият в страната, разположен извън столицата.

Недвижими имоти в София за продажба и под наем

Разгледайте всички предложения за отдаване и покупка на офис в град София

Магазини в София за продажба и под наем

  Още новини

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Още Новини

последни новини
Ръстът на цените на жилищата в Пловдив, Варна и Бургас се забавя (видео)

След бързо нарастване на цените на жилищата в тези градове, наблюдаваме леко забавяне на темповете на растеж с между 2 и 5 процентни пункта в сравнение с тези от края на миналата година.

Най-бързо продължават да нарастват цените във Варна, където ръстовете се ускориха едва след средата на 2022 г. и към момента остават на нива близо до 20%, докато в Пловдив и Бургас отчитаме годишн...

24 Април, 2024
Медиите за нас
Жилищният пазар в София се ускорява

Средната цена на закупените през първото тримесечие на 2024 г. жилища в София е 1650 евро/кв. м при 1545 евро/кв. м в началото на 2023 г. Така годишният ръст на цените в столицата се ускорява номинално до 6,8 на сто след забавяне в края на 2023 г. Това показват данните на компанията за недвижими имоти "Бългериън пропъртис".

Средната обща цена на закупените апартаменти остава на нив...

23 Април, 2024
Фирмени
Жилищният пазар в София в началото на 2024 г. - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2024 г. стартира с динамичен имотен пазар и тази активност се запази през цялото първо тримесечие, превръщайки го в едно от най-силните тримесечия в историята на жилищния пазар. Това беше потвърдено и от данните на Агенцията по вписванията, които показаха ръст на обема продажби във водещите градски пазари.

През тази година пазарът превключи на по-висока скорост. Това ...

18 Април, 2024
Фирмени
Kenar Residence - напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES!

За нас днес е вълнуващ ден! Радваме се да споделим, че един от нашите ексклузивни проекти - Кенар Резидънс в гр. София - вече е напълно разпродаден! ✅

Поздравяваме всички, които избраха този проект за своя нов дом! 🔑👪 Той уверено навлиза във финален етап на изграждане и до края на годината ще може да посрещне своите новодомци.

Искр...

10 Април, 2024

Изпратете запитване