Най-големите молове в България

2014-10-23   |  Profit.bg, 22 октомври 2014

Търговските площи в петте най-големи търговски центрове в страната са повече от 300 хил. кв. м, сочи справка на Profit.bg

Четири от петте най-големи мола в България се намират в столицата, а един от тях – във Варна.

Вижте кои ще са най-големите търговски центрове в страната към края на 2014 г.

Парадайз Център
Молът е от групата "лайфстайл молове", които най-често се намират в близост до богатите жилищни квартали на градовете, и освен търговските площи, осигуряват на посетителите си разнообразни забавления - както традиционните ресторанти, кафета и кино, така и зали за боулинг, ледени пързалки и др.
На разположение на посетителите са 1900 паркоместа. През 2015 г. в мола ще бъде открита и поредната станция от софийското метро, чието име ще е „Парадайз“, като ще има директен вход към – 1 ниво на търговския център.

София Ринг Мол
Търговският център ще бъде открит само след около две седмици. Той ще се намира в непосредствена близост до ИКЕА и ще разполага с 69 000 кв. м търговски площи.
Външната зона на търговския център ще е амфитеатрална, със зелени площи, които ще заемат около 30% от площта му. Ще има и зона със заведения, част от която на открито, с гледка към планината.

The Mall
Молът е разположен на бул. Цариградско шосе, на 5 км от центъра на столицата и на 6 км от летището. Заобиколен е от над 150 000 кв. м модерни клас А офис площи.

Комплексът предлага на посетителите си бърз и лесен достъп до 2 800 паркоместа. Търговският център е разположен на общо шест нива с 66 хил. кв. м площи, разпределени на три подземни и три надземни (търговски) етажа.
За улесняване на достъпа е изграден специален тунел под бул. Цариградско шосе, който извежда до подземния паркинг.

Сердика Център
Молът е открит само месец преди The Mall (март 2010 г.), като с площта си от 51 000 кв. м изпревари другите два търговски центъра в столицата по това време - Мол София и Сити Център София, с 21 500 и 21 000 кв. м нетни площи.
Разполага с 210 магазина и 1600 паркоместа.

Grand Mall Varna
Инвестицията в търговския център е за 120 млн. евро. На територия от 50 000 кв. м са разположени повече от 150 магазина, а за улеснение на посетителите има и 1700 паркоместа.
Молът е и най-големият в страната, разположен извън столицата.

Недвижими имоти в София за продажба и под наем

Разгледайте всички предложения за отдаване и покупка на офис в град София

Магазини в София за продажба и под наем

  Още новини

Споделете
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Още Новини

Последни регионални новини
Фестивал Arbanassi Summer Music

От 21 до 28 юли 2019 г. ни очаква десетото юбилейно издание на Фестивала за класическа камерна музика Arbanassi Summer Music.

Фестивалната седмица включва четири концерта в църквите-музеи „Св. Георги“ (21 и 28 юли) и „Св. Архангели Михаил и Гавраил“ (23 и 25 юли) в Арбанаси. Концертите са с начален час 19,30.
Домакин и организатор на фестивала е Регионален Исторически Музей... прочети повече

17 Юли, 2019
Последни регионални новини
Приключенски фестивал в Боровец на 20 и 21 юли

На 20 и 21 юли Боровец ще бъде сцена на нов фестивал с планински приключения. Всеки, който иска да предизвика себе си, да се наслади на любимите си планински спортове и забавления или да опита нещо ново, е добре дошъл, казаха организаторите.

Желаещите ги очакват полети с балони, разнообразни турове за планинско колоездене и скално катерене, забавления за деца, състезания и игри за ц... прочети повече

17 Юли, 2019
Последни регионални новини
Лятно кино в парка

“Лятно кино в парка” е инициатива за прожекции на европейско кино на открито, в различни паркове и зелени зони на Пловдив.

Лятно кино в парка 2019 (10 – 28 юли)

И през 2019 г. паркове и зелени зони в града се превръщат в киносалони на открито с богата програма от европейски и български филми с вход свободен.

Програма:

11.07 Споде... прочети повече

17 Юли, 2019
Последни регионални новини
Сериозен ръст на цените на имотите във Велико Търново

Българи зад граница и млади семейства от района на Велико Търново купуват активно къщи и апартаменти в Старопрестолния град. Резултатът от това е сериозен ръст на цените на имотите в региона, който пък води след себе си бум на новото строителство. Разказват кореспондентите ни от региона.

Жилища и къщи във Велико Търново поскъпнаха през последната година, отчитат от агенциите за недв... прочети повече

16 Юли, 2019