Контакти
0

Недвижими имоти в района на Шабла продава и отдава под наем

Шабла се намира на около 25 км от границата с Румъния и на 530 км от София. В морето около Шабла има множество потънали морски съдове и подводници от втората световна война. Това прави Шабла предпочитана дестинация за подводен туризъм.

Фарът на нос Шабла е най-старият и най-високият (32 метра) в България. Бялата светлина на фара се вижда от 17 морски мили. Той ориентира и предпазва морските съдове от сблъсък с близо едномилния подводен риф срещу днешния къмпинг „Добруджа“ и плитчините между нос Шабла и село Тюленово.

Шабла е изключително привлекателно място за покупка на имот заради великолепната природа и чистото море и плажове. Това, което го пари още по-привлекателно са цените на имотите за продажба и под наем - сега е идеален момент за сключване на много изгодни сделки.
Селските къщи са хит! Какви оферти имате в района на Шабла?
Прочетете цялата информация
2 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Едноетажна къща с голям двор близо до Шабла Близо до гр. Шабла Стара къща с добър потенциал в с. Горун, близо до Шабла и морето Едноетажна слънчева къща с голям двор (1440 кв.м.), разположена на 5 км от Шабла, на 18 км от Тюленово и на 20 км от Камен бряг, в малкото и спокойно село Горун с добри пътни връзки към околните населени места. Сградата е с площ 64 кв.м., разпределени между 3 стаи - ...прочети повече
€ 14 000
Площ: 64 м2  Двор: 1 440 м2
Тип на имота: Къща
Красен Захариев Брокер, Варна
Продажба
Първокласни парцели в регулация до Шабла Близо до гр. Шабла , до с. Езерец Три атрактивни парцела близо до Балчик и Каварна ОПИСАНИЕ Парцел 1 ПРОДАЖБА на урегулиран поземлен имот с площ от 25 556 кв.м (Парцел 1). МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ - северно крайбрежие, в района на екологично съхранена територия, между два резервата, на 100м. от прекрасен пясъчен плаж . ПАРАМЕТРИ НА ЗАСТРОЯВАНЕ - одобрени ...прочети повече
€ 1 422 000
25 556.00 m2 (55€/m2)
Тип на имота: Земя
Калин Чернев Регионален мениджър, Варна
2 от 2 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване