Контакти
0

Недвижими имоти в района на Шипково продава и отдава под наем

Село Шипково се намира в Северна България и е част от община Троян в област Ловеч. То се намира в Стара планина, като отстои на 20 км от град Троян. Известно е като място за балнеолечение, тъй като тук има топъл минерален извор, който се намира на 2 км от селото. Благодарение на минералният състав на водата в извора, тук могат да се лекуват стомашни, чернодробни и бъбречни заболявания. В района на селото има открит басейн с минерална топла вода и кафене с лятна градина, няколко хранителни магазина, почивни станции и хотели.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Шипково е доста разнообразно. Тук има различни оферти за семейни къщи и вили, както и за парцели земя. Има разбира се и голямо предлагане на вили под наем. Всеки, който иска да закупи имот в района или иска да продаде притежаван от него имот тук, може да се свърже с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти и те ще им съдействат с професионална помощ и съвет.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване