Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Сопот продава и отдава под наем

Град Сопот е разположен в централната част на България, като е част от област Пловдив и отстои едва на 5 км в западна посока от град Карлово. В град Сопот живеят около 9000 души, а сред най-видните хора родени тук е писателят Иван Вазов. Град Сопот е разположен в полите на Стара планина, в Стремската долина, известна с плодородието си. Градът отстои на около 60 км от град Пловдив и от град Троян, а столицата София се намира на 135 км оттук. Недалеч от града се намира началната станция на лифта до хижа Незабравка, който е най-дългият лифт на Балканския полустров. Сред забележителностите в района са девическия манастир „Въведение Богородично“, къщата-музей на писателя Иван Вазов, манастира „Свети Спас“, както и крепостта от 12 век „Аневско Кале“.

Градът е основан преди три хилядолетия, като в района му има намерени останки от старожелязната епоха. Днес тук е развита военната и шивашката промишленост, като има голям машиностроителен и лагерен завод. В района се отглеждат етерично-маслени култури, а именно растения като мента и казанлъшка роза. В града има читалище основно училище и две гимназии, а също голяма църква. В града са основани рокерски клуб и клуб по парапланеризъм. Традиционния събор на град Сопот се организира на деня на Свети Атанасий на 18 януари всяка година, когато се прави курбан за здраве. Освен това, на 9 юли всяка година, се провеждат и специалните Вазови тържества. В допълнение, тук се провеждат и различни състезания по парапланеризъм на национално и международно ниво с участници от цял свят.

Град Сопот е приятно място за живеене и почивка. Офертите за недвижими имоти, които се предлагат от нашата агенция включват предложения за семейни къщи и вили, а също парцели земя с различен статут, както и апартаменти за продажба и под наем. Тези инвеститори, които вече притежават имот в района на град Сопот и искат да го продадат, могат да се свържат с нашите брокери, като ще получат нужното съдействие за намирането на купувач. Цените на недвижимите имоти в района на град Сопот са разумни, а предлагането на имоти би задоволило всеки вкус и бюджет.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Сопот?
Продажба
Три жилищни секции на груб строеж в гр. Сопот гр. Сопот Незавършени жилищни сгради подходящи за хотел или болница Предлагаме за продажба три незавършени жилищни секции с апартаменти в град Сопот. Имотът се намира в близост до началото на града, като се влиза от гр. Карлово. Сградите се намират на парцел с площ 3400 кв.м. Всяка от секциите е на 4 етажа, като на етаж има три апартамента.
€ 333 000
2 524.00 m2 (131€/m2)
Тип на имота: Апартамент
Георги Харизанов Брокер, Пловдив
1 от 1 резултата

Изпратете запитване