Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

500 000 души годишно може да достигне потокът от голф туристи у нас

2010-04-08   |  www.dobrich.info, 07.04.10

В България има условия съвсем скоро голф туристите да достигнат годишно 500 000 души, това заяви на пресконференция в Лайтхаус голф резорт край Балчик президентът на световната организация на голф журналистите Юси Яконкари.

На пресконференцията присъстваха журналисти от различни български и европейски медии, които проявяват интерес към развитието на голф туризма у нас. Направена бе кратка презентация на сегашното състояние на този вид туризъм у нас. В България вече има действащи четири голф игрища, строи се и пето по ред. Две от тези игрища се намират на брега на Черно море, между Балчик и Каварна.

Другите две голф игрища са разположени в близост до столицата. Според Яконкари, към момента в страната ни плюсовете са повече от минусите в развитието на този вид туризъм и всичко изглежда много обещаващо. Природните условия в България са уникални. Яконкари отбеляза също фактът, че в момента в България се поддържат ниски цени, което прави страната ни доста привлекателна като голф дестинация.

Тази позиция бе подкрепена и от Борис Борисов, мениджър и собственик на престижен наш голф туроператор. В момента цените за седмична почивка в голф курорт у нас са с 30% по-ниски в сравнение с Турция например.

Дори и на този етап България може да определена като една от най-добрите голф дестинации в Европа заради това, че е нова, различна и интересна, категоричен е президентът на световната организация на голф журналистите.

Разгледайте нашите оферти на до голф игрище

  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване