Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Модерна жилищна сграда в широкия център на столицата създава уют както в план, така и във фасада

2009-12-03   |  Деси Бакърджиева, stroitelstvoimoti.com, 30.11.2009

В процес на реализация е проектът „Враня“ в София. Това е елегантна жилищна сграда, намираща се в широкия център на столицата. Обектът е разположен на ул. „Враня“ в непрестанно развиващия се и същевременно тих квартал „Банишора“. Местоположението осигурява бърза връзка с две от основните пътни артерии на София - бул. „Сливница“ и бул. „Опълченска“, а в рамките на 1 км има 6 училища, 5 детски градини и 2 поликлиники. Районът, в който се изгражда комплексът, е изключително атрактивен и заради близостта му с емблематични здания, като „Mall of Sofia“ и кино „Арена“.

Сградата е проектирана от „Архитектурна група Казаков“ ЕООД. Оторизирана агенция за продажбите на площите в комплекса е „Бългериан Пропертис“ ООД. Поддръжката и управлението на „Враня“ е поверено на „Пропърти Мениджмънт БГ“ ООД.

Принципът, който са следвали архитектите през целия процес на проектиране, е създаването на уютна и приятна сграда както в план, така и във фасада. За това способства и облицовката от плоскости с естествен фурнир, които придават на обекта освен модерен облик и усещане за топлота.

Разгънатата застроена площ на „Враня“ е 1052 кв. м. Зданието се състои от сутерен с паркоместа и мазета, партерен етаж с магазини и пет жилищни нива. Комплексът разполага с 34 апартамента и 9 студиа. Повечето от апартаментите са с южно и западно изложение.

В момента жилищният обект е пред акт 15. Очаква се той да бъде изцяло завършен през април 2010 г.

Жилищна сграда „Враня“

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване