Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Руснаци купуват имоти във Велинград

2011-08-29   |  Република, бр. 317, 29.08.11, с. 14

Велинград е изключително популярен сред руските купувачи на имоти напоследък, заяви Полина Стойкова от Бългериън пропертис.

Руснаците много се интересуват от балнеология и възможности за придобиване на имоти в такива курорти. За съ¬жаление цените, които се оферират в момента във Велинград, са доста високи прямо това, което те са склонни да платят. Освен това няма толкова голямо предлагане на имоти, което да повлече цените поне малко надолу, коментира Стойкова.

Основно във Велинград се купуват апартаменти, като става дума както за руски, така и за български клиенти, обясни тя.

Разгледайте нашите оферти в СПА курорти


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване