Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Стежерово продава и отдава под наем

Разположено в община Левски в Плевенска област, село Стежерево е сред плодородните села на Северна България. То обхваща района от възвишенията до река Осъм към река Дунав, като се намира до пътя свързващ градовете Плевен и Свищов. Недалеч от село Стежерево се намира района Кючек баир, както и местностите „Пиперкова чешма“, „Изворите“, „Димови кладенци“ и други. Селото се дели на три махали и се намира на 25 км от гара Левски и град Свищов, както и на 50 км от град Плевен.

Днес в района на селото има хубава църква, построена през далечната 1869 година, която е обявена за паметник на културата, старо училище с над 150 годишна история, което се руши, както и хубаво читалище с библиотека, салон със сцена и няколко други помещения. Тук има още поща и медицински център. Жителите на селото разполагат с няколко хранителни магазина и кафене, както и с редовен транспорт до Свищов и Плевен.

Предлагането на имоти в района на село Стежерево е разнообразно, като това включва оферти за различни семейни къщи и вили,а също парцели земя. Апартаменти под наем из а продажба има в градовете Свищов и Плевен. Районът е спокоен и приятен за живеене. В случай, че вие искате да купите имот в село Стежерево или да продадете притежаван от вас имот тук, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, които ще ви съдействат благодарение на своя богат опит и умения.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Стежерово?

Изпратете запитване