Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Защо продаваме имот с агенция?

Продажбата на недвижим имот е процедура, която е свързана с реклама, преговори, подготовка на документи, внимателно обмисляне на цената, условия на продажбата и срокове, а не всички продавачи имат необходимите знания и опит в тези области. Тук се намесва ролята на агенцията за недвижими имоти, чиято основна мисия е да способства бързото и безпроблемно приключване на покупко-продажбата при възможно най-добри условия за страните.

Ето какво БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС извежда като основни нужди на продавачите при взаимодействието им с агенция за недвижими имоти на базата на проведено проучване сред нашите клиенти продавачи.

Помощ при намирането на купувач

Както можете да предположите, намирането на купувач е най-важното изискване на продавачите. Сайтът и маркетинговата стратегия на агенцията са от решаващо значение, затова подбирайте само утвърдени агенции - рекламата на имот с помощта на национална агенция ви помага да достигнете до възможно най-голям брой потенциални купувачи.

Осъществяване на продажба в кратък срок

В забързаното ежедневие всичко е съврзано със срокове и това важи с пълна сила за продажбата на недвижим имот. Колкото по-бързо се продаде имотът, толкова по-бързо продавачът може да реализира плановете си за бъдеща инвестиция. Срокът за продажбата на имот зависи от много фактори като съотношение цена-състояние и местоположение, но от голямо значение е отново популярността на агенцията за недвижими имоти и до колко потенциални клиенти достигат рекламираните от нея имоти.

Предоставяне на реалистична пазарна оценка на имота

Добрата цена и качествените рекламни материали за имота дават на продавача силен коз при продажбата. Утвърдените професионални агенции за недвижими имоти разполагат със задълбочени знания за пазара и могат да дадат съвет за пазарната стойност на имотите. Това в комбинация с добрата реклама, която предоставят на своите клиенти, води до многократно увеличен шанс за бърза продажба на имота.

Преговори и сключване на сделка с купувач

Продавачите изключително високо ценят уменията за преговори на професионалните и обучени за целта брокери на големите агенции, които допълнително увеличават шанса за бърза и ефективна продажба на недвижимия имот и съдействат с информация и съвет по време на целия процес по продажбата и дори и след нея.

Помощ с подготвянето на документацията

Това е моментът, в който продавачът намерил купувач за своя имот би могъл да се обърка това какви документи са необходими и в какви срокове. Ето защо продавачите поставят на преден план нуждата от професионален юридически съвет и помощ в набавянето на нужните документи.

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС предлага всички тези услуги, а като допълнителни стимули за своите клиенти продавачи предлага и различни промоции с цел стимулиране на продажбите, огледи във време, удобно за продавача и купувача, безплатни консултации, организация на козметични ремонти на имотите за по-добър търговски вид и много други.

Обобщавайки резултатите от проучването, успешните продавачи на недвижими имоти съветват да използвате само големи утвърдени на пазара агенции за недвижими имоти, които да предложат добра реклама, професионална пазарна оценка, бърза реакция в преговорите с потенциални купувачи и целия пакет услуги свързани с подготовката на нужните документи и приключването на продажбата.

Ако имате въпроси или желаете да продадете имот, моля свържете се с нас.


Разгледайте нашите горещи оферти

Защо купуваме с агенция

Сподели
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още
Лятото е към края си, но сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване