Контакти
0

Защо продаваме имот с агенция?

Продажбата на недвижим имот е процедура, която е свързана с реклама, преговори, подготовка на документи, внимателно обмисляне на цената, условия на продажбата и срокове, а не всички продавачи имат необходимите знания и опит в тези области. Тук се намесва ролята на агенцията за недвижими имоти, чиято основна мисия е да способства бързото и безпроблемно приключване на покупко-продажбата при възможно най-добри условия за страните.

Ето какво БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС извежда като основни нужди на продавачите при взаимодействието им с агенция за недвижими имоти на базата на проведено проучване сред нашите клиенти продавачи.

Помощ при намирането на купувач

Както можете да предположите, намирането на купувач е най-важното изискване на продавачите. Сайтът и маркетинговата стратегия на агенцията са от решаващо значение, затова подбирайте само утвърдени агенции - рекламата на имот с помощта на национална агенция ви помага да достигнете до възможно най-голям брой потенциални купувачи.

Осъществяване на продажба в кратък срок

В забързаното ежедневие всичко е съврзано със срокове и това важи с пълна сила за продажбата на недвижим имот. Колкото по-бързо се продаде имотът, толкова по-бързо продавачът може да реализира плановете си за бъдеща инвестиция. Срокът за продажбата на имот зависи от много фактори като съотношение цена-състояние и местоположение, но от голямо значение е отново популярността на агенцията за недвижими имоти и до колко потенциални клиенти достигат рекламираните от нея имоти.

Предоставяне на реалистична пазарна оценка на имота

Добрата цена и качествените рекламни материали за имота дават на продавача силен коз при продажбата. Утвърдените професионални агенции за недвижими имоти разполагат със задълбочени знания за пазара и могат да дадат съвет за пазарната стойност на имотите. Това в комбинация с добрата реклама, която предоставят на своите клиенти, води до многократно увеличен шанс за бърза продажба на имота.

Преговори и сключване на сделка с купувач

Продавачите изключително високо ценят уменията за преговори на професионалните и обучени за целта брокери на големите агенции, които допълнително увеличават шанса за бърза и ефективна продажба на недвижимия имот и съдействат с информация и съвет по време на целия процес по продажбата и дори и след нея.

Помощ с подготвянето на документацията

Това е моментът, в който продавачът намерил купувач за своя имот би могъл да се обърка това какви документи са необходими и в какви срокове. Ето защо продавачите поставят на преден план нуждата от професионален юридически съвет и помощ в набавянето на нужните документи.

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС предлага всички тези услуги, а като допълнителни стимули за своите клиенти продавачи предлага и различни промоции с цел стимулиране на продажбите, огледи във време, удобно за продавача и купувача, безплатни консултации, организация на козметични ремонти на имотите за по-добър търговски вид и много други.

Обобщавайки резултатите от проучването, успешните продавачи на недвижими имоти съветват да използвате само големи утвърдени на пазара агенции за недвижими имоти, които да предложат добра реклама, професионална пазарна оценка, бърза реакция в преговорите с потенциални купувачи и целия пакет услуги свързани с подготовката на нужните документи и приключването на продажбата.

Ако имате въпроси или желаете да продадете имот, моля свържете се с нас.


Разгледайте нашите горещи оферти

Защо купуваме с агенция

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Изберете комплекс Vitosha View за свой нов дом! Отлични цени и качество на строителството, характерно за имоти в най-високия ценови клас. Модерна визия и внимание към всеки детайл. Функционално вътрешно разпределение с оптимално усвояване на пространствата. Минимални общи части. Чисто нова инфраструкрура. Зеленина и гледки към планината и града. Всичко това ще намерите само във Vitosha View!
Вижте още

Изпратете запитване