Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES празнуват 50 000-ната оферта на уебсайта си с промоция

2012-06-25   |  BULGARIAN PROPERTIES

Скоро ще отпразнуваме 50 000-ната оферта на нашия уебсайт!

По случай достигането на този внушителен брой оферти в нашата база данни и затвърждаването на позицията ни на агенция за недвижими имоти с най-богат на оферти и пазарна информация уебсайт, обявяваме следната ПРОМОЦИЯ:

Имотът, който влезе в базата ни от данни под номер 50 000, ще бъде предлаган от нас без комисионна от продавача/наемодателя!

Щастливият имот ще получи ексклузивно представяне в рекламните ни канали, което ще включва и реклама на началната страница на нашия уебсайт за период от 1 месец.

Ние ще направим най-доброто за успешната продажба/наем на вашия имот. Затова не се колебайте, а ни изпратете данните на имота, който предлагате, като попълните формата тук или ни се обадите на тел: 02 9 11 50.

Прочетете още за промоцията

  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване