Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES откри свой офис в Москва

2012-05-21   |  BULGARIAN PROPERTIES

За нас е удоволствие да ви съобщим, че BULGARIAN PROPERTIES откри свой офис в Москва, където нашите клиенти ще могат да получат консултация и съдействие във връзка с продажбата и наема на имоти в България, организиране на огледи, получаване на визи и по всякакви въпроси, свързани с пазара на недвижими имоти.

Нашият офис в Москва ще организира участия на компанията ни на всички големи изложения за недвижими имоти, ще рекламира имотите ни на местно ниво, ще представя професионални презентации на нашите партньори-строители и др. Така офертите на имоти, които предлагаме, ще бъдат по-добре рекламирани на местно ниво и ще помогнем на нашите клиенти и партньори по-лесно да вземат правилно решение при инвестиране в имот в България.

Клиентите в новия ни офис в Москва ще получат ценна информация и съвет от нашия консултант и офис мениджър Татяна Олейник, която познава имотния пазар в България в детайли.

Адресът и контактите на офис Москва са следните:

Ул. Мосфилмовская 52, бл. 1, офис 17A
Москва 119590, Русия
Тел.: +7 (495) 363 0156
Факс: +7 (495) 363 0156
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
bulgarianproperties.ru
Вижте Офис Москва на картата

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване