Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имотите в София през 1-вото тримесечие - анализ на BULGARIAN PROPERTIES

2016-04-18

Силен старт за имотния пазар през 2016 г. – чувствително увеличение на продажбите, затвърждаване на тенденцията за ръст в цените и огромен интерес към обекти ново строителство – така могат да се обобщят изминалите първи месеци на годината.

„Изключително висок интерес отчетохме към имоти ново строителство, като купувачите вече са много по-уверени в закупуване на жилища и „на зелено“. Често ставаме свидетели на висок процент реализация на площите в жилищни проекти дори преди започване на самото строителство“, коментира Полина Стойкова MRICS, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

„Купувачите като че ли изостават от пазарните тенденции, тъй като все още голяма част от търсенето е за апартаменти до 50 000 евро, а предлагането на такива имоти е силно ограничено, особено в предпочитаните квартали и в сградите ново строителство“, допълва Стойкова.

Параметри на закупените жилища

Двустайните и тристайните апартаменти имат равен дял в реализираните продажби през изминалите месеци и заедно съставляват 85% от закупените жилища в София. Прави впечатление, че има нарастване на дела на закупените жилища с 3 спални – 10% от закупените жилища.

За получаване на пълния анализ с подробна информация относно цени, най-купувани жилища и най-търсени квартали изпратете запитване

Вижте нашите оферти ново строителство в София

Вижте всички наши обяви от София


  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване