Имате ли имот за продажба във района на Варна? Продайте го с нас!

Начало Продажба Област Варна Близо до гр. Варна Парцел с проект (Villa project: 25502)

Еднофамилни къщи до Варна (парцел с проект)

Проект за селище от 9 самостоятелни къщи

ТАЗИ ОФЕРТА НЕ Е ВАЛИДНА
Характеристики на имота

Тип на имота: Парцели в регулация, Бизнеси, Парцели за инвестиция, Строителни проекти, Парцели с проект, Инвестиционни проекти
Обща площ: 1489.86 м2 (чиста площ плюс общи части)
Двор: 8400 м2
Състояние: прочетете текста
Реф. номер: Villa project: 25502

Местоположение на имота/комплекса

Област Варна / Близо до гр. Варна

Приблизително местоположение на имота

Проектът е планиран за изграждане на затворен комплекс от еднофамилни къщи, всяка със собствен двор, върху терен от 8400 кв.м. Намира се в регулацията на красиво село, в хълмиста местност, само на 14 км от морската столица Варна. Заобиколен е от красиви вили и къщи за целогодишно живеене, църква, а само на един километър от парцела се намира местността „Побити камъни“ защитен артефакт от ЮНЕСКО. Достъпът до селото е лесен и бърз по главната магистрала Варна-София. Пътят между магистралата и селото е хубав, асфалтов и добре поддържан целогодишно. Селото е едно от предпочитаните места, в които заможни жители на Варна изграждат своите къщи. Атрактивността на района се дължи най-вече на природните красоти, спокойствието, чистия въздух и разбира се бързия достъп до големия град. Не на последно място, от имота се разкриват прекрасни и живописни гледки към околностите.

Описание на проекта. Характеристики.
Предвидени са 9 еднофамилни къщи с два дизайна:
• 3 броя къщи от Тип (1): масивна конструкция на едно ниво, с РЗП 191.38 кв.м. в працели от около 900 кв.м.
• 6 броя къщи от Тип (2): масивна конструкция на едно ниво, с РЗП 152.62 кв.м. в парцели от около 800 кв.м.
Всички къщи в комплекса са свързани с вътрешни алеи и с излаз на главния асфалтов път.

Всички архитектурни проекти и проекти на специалностите са изготвени и готови за ползване. Строително разрешение може да бъде получено безпроблемно, в рамките на 45 дни. Цената на строителното разрешение е около 500 Евро на къща.
Предмет на сделката е продажбата на парцела и всички строителни проекти.

Проектът е изцяло готов на идейно ниво, а всички архитектурни планове и съпътстващи специални части са включени в цената, но не са изработени. Цялата основна работа по този проект може да бъде извършена в кратки срокове от около 2 месеца, а разрешително за строеж може да бъде получено с наше съдействие в срок от максимум 3 месеца, при желание на купувача/инвеститора.
Срещу допълнително заплащане, в кратки срокове могат, да бъдат проектирани още видове къщи, според конкретните изисквания на клиента.

Проектите са изготвени от водеща архитектурна фирма във Варна, с добър опит в изграждането на луксозни жилищни комплекси. Къщите са предвидени за изпълнение с качествени материали, основно българско производство, с цел осигуряване на максимално конкурентна цена или с алтернативни материали от чуждестранни производители.
В зависимост от финансовите възможности и готовност на инвеститора, строителството може да протече на етапи (завършване на по една или две къщи) или цялостно завършване на комплекса.
Печалбата за инвеститора от този проект би могла да дойде от строителство на къщи за целогодишно обитаване или сезонни вили, с цел продажба на крайни купувачи. Търсене на подобни имоти има сред активно работещи професионалисти от близкия голям град Варна, а така също и сред чуждестранни купувачи от Русия и съседните държави, които търсят дом за сезонно обитание или пенсиониране.
Втората печеливша опция, която би могла да бъде разгледана от инвеститора е за изграждане на вилно селище за туризъм. Районът е подходящ за тази цели поради чудесната природа и множеството възможности за туризъм в района. Лесният и бърз достъп до най-добрите български морски курорти Златни пясъци – 20 км и Албена – 30 км и трите най-добри голф игрища в България Lighthouse golf & spа 40 км, Blacksearama golf & villas 42 км, Thracian cliffs 45 км.golf & beach са гаранция за успех на едно туристическото предприятие.

Информационен бизнес план за реализация на цялостния проект
• Стойност на земята, всички архитектурни планове и строителни проекти: 150 000 € EUR
• Разрешение за строеж: 5000 € EUR
• Себестойност на строителството и довършителните работи на комплекса "до ключ", инфраструктура, ограда: 900 000 € EUR
• Други разходи по време на строителството и реализацията на проекта: 20 000 € EUR
 (административни, такси и др.)
• Възнаграждение за посредника по продажбите на отделните къщи: 100 000 € EUR
• Данъци: 50 000 € EUR
• Обща себестойност на целия комплекс с довършителни работи до "ключ": 1 225 000 € EUR
• Максимален срок за построяване: около 18 месеца
• Максмален срок за реализация и продажба на отделните обособени имоти от комплекса: около 24 месеца
• Минимални необходими средства за влагане от инвеститора: около 400 000 € EUR (средствата биха покрили покупката на парцела, проектите и строителството на първите две къщи)
• Общ приход от реализацията на проекта: 1 530 000 € EUR (при средна продажна цена на малката къща 160 000 € EUR и голямата за 195 000 € EUR)
• Нетна печалба за инвеститора от реализацията на проекта: 305 000 € EUR
• Рентабилност на вложените от инвеститора средства (%) за целия период на реализация: 76%
• Дял на участие от страна на инвеститора: 100%

Забележка: При наличие на по-нисък бюджет у инвеститора е възможно строителството да се извършва на части от по една или две вили. След продажбата им се продължава със строителството на следващите сгради. По този начин влизането в проекта е възможно с минимална първоначална инвестиция, както е описано по-горе.

Забележка: Всички обявени цифри и срокове са ориентировъчни, максимално приблизителни и действителни към датата на изготвяне на този бизнес план 29.11.2011 г.
Цифрите и сроковете могат да варират по време на фактическата реализация на проекта, съобразно текущите условия на бизнес средата, пазара и конюнктурата.
Настоящата презентация и бизнес план следва да се приемат само с информативен характер и не са инвестиционно предложение.


Нашата компания и другите фирми от корпоративната ни група са в състояние да предложат пълен спектър от услуги и цялостни решения за построяването на вилното селище, мениджмънт на проекта, инвеститорски контрол, документооборот и администрация. Също така и ефективни продажби на отделни готови вили от затворения комплекс. На практика BULGARIAN PROPERTIES може да осигури всичко необходимо на инвеститора за успешното реализиране на проекта и неговата последваща експлоатация.

Още информация за Еднофамилни къщи до Варна (парцел с проект):

Референтен номер: Villa project: 25502

Изпратете запитване за този имот

Харесва ли ви този имот? Препоръчайте го на приятелите си!

Цена

€ 120 000

81 €/м2 Обща площ: 1489.86 м2

Дължима комисионна от купувача

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Реф. номер: Villa project: 25502
Отговорен брокер за имота

Никола Стоянов

Никола Стоянов
Офис Якубица, София

Изпратете ми запитване

Хит на продажбите

Вижте всички хитове!

Допълнителни услуги
Застраховки
Застраховка на имота от
ИЗГОДНИ ЗАСТРАХОВКИ
Съдействие за
ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ
Последни Новини
Над 60% от сделките са с нови жилища

22/Август/2017
http://fakti.bg

Пазарът на жилища ново строителство продължава да набира скорост. Само за второто тримесечие на текущата година 65% от сделките с апартаменти са били именно с такъв тип имоти, коментират от агенция „Бългериан Протертис”. Причината за ръста ново строителство не се крие само във факта, че много строители се успокоиха и решиха отново да печелят от този бизнес, но и че много от замразените по време на... прочети повече

Последни регионални новини
Бум на разрешителни за строеж на жилищни сгради в Пловдив

14/Август/2017
Plovdiv24.bg

През второто тримесечие на 2017 г. общинските администрации на територията на област Пловдив са издали разрешителни за строеж на 245 жилищни сгради с 1 411 жилища в тях и със 176 864 кв. м разгъната застроена площ (РЗП), на 7 административни сгради с 1 695 кв. м РЗП и на 244 други сгради със 153 242 кв. м РЗП.

Спрямо предходното тримесечие издадените разрешителни за строеж на жилищ... прочети повече

Знаете ли, че?
Ваканционните жилища са на изгодни цени и са добър вариант за инвестиция

27/Юли/2017
Строителство имоти, бр.26, 24.07.17, с.4

Ваканционните имоти в момента предлагат много добри възможности за покупка – изгодни цени, голям избор и достатъчно време за спокойно взимане на решение, тъй като е отпускарски сезон. Това показват последните данни на Агенцията за недвижими имоти Bulgarian Properties.

При покупката на ... прочети повече