Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

457
София
Красноярск, 16 Август 2013
Ето и ние станахме щастливи собственици на апартамент в България, в комплекс „Грин Лайф Бийч Резиденс Созопол”!
Благодарим на BULGARIAN PROPERTIES за подробна информация на сайта, на Татяна в Москва и Екатерина от българската страна! Ние купихме апартамент без да ни се налага да пътуват до България, като повярвахме на сайта и брокерите.

Когато пристигнахме за нотариалното прехвърляне, бяхме приятно изненадани, защото видяхме още по-красив и по-впечатляващ комплекс, отколкото на снимките! Плажът е разкошен, мястото е прекрасно и се оказа, че цената, която сме платили за апартамент с обзавеждане е по-ниска с 5000 Евро от подобен необзаведен апартамент на съседите. Това дори не съм го очаквала. Много приятно! Благодаря на тази фирма. Това не е реклама, това е моето мнение за работата на компанията.
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване