Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Оперативният директор на Бългериан Пропертис: Трябва добра промоция на България в чужбина

2012-01-09   |  Труд, 06.01.12, с.12+13

Оперативният директор на компанията за недвижими имоти Бългериан Пропертис Полина Стойкова коментира пред в. Труд прогнозите на компанията за 2012 г.

2012 г. със сигурност няма да бъде лека за бизнеса като цяло и в частност за сектора на недвижимите имоти. Но ние вече 3 години работим в такъв режим и малко или много сме успели да се адаптираме и да постигнем някакъв баланс в бизнеса си. През тази година едва ли ще наемаме нови хора, по-скоро ще запазим наличния персонал и ниво на заплащане, като продължаваме да преструктурираме и оптимизираме дейността си.

Конкретно за сектора на недвижимите имоти от голямо значение за излизане от кризата е връщане на чуждестранния интерес към покупка на имоти. Този интерес би могъл да бъде възвърнат с по-активна промоция на страната ни сред потенциални купувачи в чужбина. Правителството би могло да помогне, като бъдат улеснени процедурите за получаване на визи за собственици на имоти от страни извън ЕС, най-вече на Русия, както и с отпадане на ограничението за притежаване на земя от чуждестранни физически лица.

Рагзледайте нашите ТОП ОФЕРТИ

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване