Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Комплекс Vitosha View – рекордни продажби на ново строителство

2016-02-09

Комплекс Vitosha View предизвика огромен интерес, като само за месец в края на миналата година 80% от жилищата в първите два блока бяха резервирани, а двустайните апартаменти бяха напълно изчерпани.

В първите дни на тази година окончателно се разпродадоха всички жилища в първи блок, включително двата пентхауза на 7-ми етаж с високи тавани до 4.3 м, големи тераси и уникални гледки към Витоша.

В резултат, инвеститорите ускориха пускането на пазара на третия блок в комплекса, в който има нови налични 35 апартамента с 1, 2 и 3 спални.

Сключените към днешна дата договори за покупка на жилища в комплекса са за над 3.6 млн. евро, а заявеният интерес от потенциални купувачи надхвърля многократно наличните към момента жилища.

"Това е изключителен резултат, който поставя рекорд в продажбите на жилища ново строителство. За първи път от 2007 г. насам имаме пример за сграда, която е изцяло продадена още на зелено“, коментира Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

"По всичко личи, че комплекс Vitosha View ще се превърне в един от знаковите комплекси в София. Той предизвиква не само местен, но и международен интерес, а цялостното усещане е, че купувачите са чакали именно такъв проект да излезе на пазара. Очакванията ни са да разпродадем напълно наличните жилища в блок 2 и 3 до началото на строителните дейности", допълва Стойкова.

Най-голям брой запитвания има за тристайни апартаменти, но най-купувани са двустайните жилища, които често се предпочитани за инвестиция. Сред купувачите са, както софиянци, така и хора, които живеят извън столицата. Чуждестранният интерес е както от чужденци, така и от българи, живеещи в чужбина - сочат още данните на Bulgarian Properties.

Основните предимства на проекта са:

• Достъпни цени - от 725 EUR/кв.м., като двустайните апартаменти започват от 41 878 EUR;

• Отлично местоположение - в полите на Витоша с удобен достъп до централните части на града, близо до търговски център, хипермаркети, бъдещата метростанция "Драгалевци" и други удобства;

• Функционално разпределение и оптимално използване на вътрешното пространство с оглед комфорта на обитаване;

• Модерна визия, луксозно строителство с висококачествени материали;

• Отлична инвестиция в предпочитан за живеене район;

• Строителна компания с богат опит и отлична репутация.

Вижте повече информация за комплекс Vitosha View

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване