Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Най-много мераклии за къщите в Бургаско и Варненско

2013-07-22   |  Монитор, 22.07.13

Най-търсени през второто тримесечие на годината са били къщите в селата около Бургас, Варна, Стара Загора, Пловдив и Велико Търново.

Продажбите на селски къщи за поредно тримесечие задържат стабилни нива, а цените на сделките в сегмента се върнаха до нормалните за последните 3-4 години нива, след като през зимата се купуваха само най-евтините имоти от този тип.

Средната цена на продадените селски къщи през второто тримесечие е 19 420 евро. Най-високата от 19 280 евро е в Бургаско, а най-ниска в Плевенско - 2500 евро. Във Варненско и Добричко тя е 19 560 евро, а в Пловдивско - 10 930 евро. От април до юни къщите по селата в Старозагорско са купувани средно по 13 240 евро, а във Великотърновско – по 12 250 евро.

Средната цена на продадените ваканционни апартаменти в Банско за второто тримесечие на 2013 г. е 400 евро на кв. м, което представлява ръст от 4,7% спрямо първото тримесечие и спад на годишна база 18%. Всички сделки в сегмента в най-големия ни зимен курорт от началото на годината са сключени с руснаци.


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване