Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Оперативният директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС: Процесът на пренастройване на пазара приключва

2010-03-08   |  Сп. Имам имот, бр.3, март 2010 г.

В броя си от месец март сп. „Имам имот” публикува материал за реалната цена на имотите, като в него Оперативният директор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Полина Стойкова коментира, че пазарът все повече върви към приключване на процеса по пренастройване на цените и намиране на пазарни стойности.

Според нея от последните проучвания на база реални оферти и реално сключени сделки на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС се вижда, че все още има разминаване между офертните нива и нивата на сключените сделки. Това разминаване варира между 5 и 15% за различните райони и типове имоти.

Полина Стойкова коментира и че все още остава интересен въпросът каква е реалната стойност на имотите в България. Според нея до средата на 2010 г. този процес ще приключи и пазарът ще достигне дъно, след което при позитивно развитие на икономиката можем да очакваме ръст в сключените сделки и стабилни цени.

Прочетете пълната статия

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Стигна ли пазарът на имоти дъното?

  прочети повече статии

Сподели
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване