Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Очакват да нарасне броят на сделките

2017-01-09   |  Стандарт, бр.8580

През новата 2017 година подемът на пазара на имоти в София и другите големи градове на страната ще продължи и отново ще бъде движен от местното търсене, като купувачите ще бъдат все по-добре информирани за актуалните пазарни тенденции и ценови нива. Това се посочва в анализ на консултантската компанията Bulgarian Properties.

"Създалата се конкуренция между новите сгради (новозапочващи и вече реализирани) и между тях и обектите на вторичния пазар ще доведе до една по-пъстра картина на предлагането, която все по-добре ще успява да удовлетворява търсенето. Това от своя страна ще доведе до допълнително увеличение в обема продажби. Очаквам ръстът на продажбите да е по-значим, отколкото нарастването на цените на имотите, където темпът ще се забави с балансирането на пазара и ще остане в рамките на до 10% през 2017 г.", коментира Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Според нея през новата година ще имаме по-подготвени купувачи, по-добро предлагане и достъпно банково финансиране. Всичко това дава предпоставки за запазване на възходящия тренд на пазара.

  прочети повече статии

Сподели
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване